به به مثل این که داش وحید اومده نوبتش شده که گرم شه یه ذره . . .
به سلاااااااااام به برادر میلاد بزرگ ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 - a1+(n-1)d = an این فرمول چیه؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فرمولش رو که نمیدونم چیه ... فقط راه حلش رو بلدم ... واقعیتش من ریاضیم ضعیفه !!! 10 به زور گرفتم ... چیزای آسونتر سوال کن ... تنها چیزی که یادم میاد ANDY ...همین برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2- اصل نسبیت رو در شاخه ی نیسبیت عام بررسی کن!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قرار شد میلاد جان ... سوالات خیلی سخته ... بابا یکم آسونتر بپرس ... نفهمیدم منظورت چی بود !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
3- چرا DJ ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از قدیم الایام از وقتی برنامه dance ejay اومده بود چند تا آهنگ توپ ساختم باهاش ... واسه همه هم فرستادمش ... دیگه از اون موقع بهم گفتم DJVAHD دیگه ما هم هر جا میرسیدیم اینو میذاشتیم ... دیگه دوستان ما رو به این اسم میذارن ... خیال هم ندارم که عوضش کنم !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
4- چرا ™ ؟ با علی گروه ساختین همه اسمارو ترید مارک میکنین؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این ™ رو هم علی یادمون داده ...!!! دیدم قشنگه ... و از آنجا که نیز به گروه TM علاقه دارم ... واسه چاشنی گذاشتم جلوش ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
5- Moodت الان در حالت تعجب هست ؛ چرا؟
در کل از رنگ سبز خوشم میاد ... Green line ... از برخی مسایل شخصی هست که تعجب کردم !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر از میلاد QUICK بزرگ ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks