برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Bahador برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بهادر جان این تو هم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید یعنی چی؟؟!! یعنی تو هم آره؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وقتی نگاش میکنم بی اختیار لبخند میزنم
عاشق شدم؟! ... چند روز پیش یکی از همکارام همینو ازم پرسید. بهش گفتم : خیلی وقتا فکر میکنیم عاشق شدیم ولی فقط هیجان زده ایم!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گربه... قبلا چندتایی داشتم... خیلی نازن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سعید(emperatour)
دقیقاً ثبت و تشکیل پرونده ، تعیین وقت رسیدگی ، ارسال دعوتنامه برای خوانده پرونده( یعنی کسی که ازش شکایت شده) نوشتن نامه های اداری ( مثل استعلام یا نامه برای چاپ آگهی ...) کلا کارهای نوشتنی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اسمش رو هم نشنیدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید مصریه؟؟

Bookmarks