برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط WORYA_SH برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید*************برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط red_waves برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه شما کتاب ارباب حلقه ها رو خونده باشی یا فیلمش رو دیده باشی (ندیدی؟؟) متوجه میشی این قضیه از کجا آب میخوره. arven_andomil) arwen_undomeil )یکی از شخصیتهای داستان ارباب حلقه هاست. دختر لرد الروند یکی از بزرگان اِلف که به خاطر عشق و علاقه ای که نسبت به آراگورن وارث ایزیلدور در دل داشت زندگی فانی رو انتخاب کرد.
01- نسبت؟؟؟ عشقولانه من بید!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ( نسبت از این بیشتر می خوای؟؟!!)
02- عصبانیش میکنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
03- کیت بلانچت
04- بهش اهمیت نمی دم . کلا ندید میگیرمش .
05- سوال جالبی پرسیدی. فکر میکنم اگه arwen نبود شاید هیچوقت liv رو نمیشناختمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
06- یکی اینکه خوب میتونم لج کسی رو در بیارم. یکی دیگه هم اینکه احساسات افراد رو خیلی خوب حس میکنم. اگه توی یه جمع کسی باشه که نسبت به دیگری احساس خاصی داشته باشه حتی اگه انکارش کنه ، می فهمم واقعیتش چیه.
07- قهمیدم منظورت چیه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید . دلیل خاصی نداره . فکر میکردم اینجوری صحیحه !!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید در حالی که درستش اینه arwen undomeil
08- پاک کردن پستهای وحید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
09- اسمش برام آشناست ولی یادم نیست کیه؟؟( همون سیاه پوسته؟؟ )
10- من دنبال دردسر نمی گردم. اینا رو از شهریار بپرسیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
11- همون arwen
12- اینه که همه رو متعجب کنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
13- چهره اش برام جذاب و زیباست. خیلی آرومه.
14- آدم خاصی نیست. میشه گفت طیفی از آدمهای مختلف

Bookmarks