Administrator
سلام بهنام جان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط KING برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قبلا هم گفتم ، مدتیه که دیگه کمتر پست میزنم و سعی میکنم بیشتر نظارت کنم
در انجمن سخت افزار هم دوستان باسوادی هستند که دیگه نیازی به پست زدن بنده نیست
یاهو هم میام ولی کم ، دلیلش رو هم نمیدونم!
سپاسبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همکار سابق انجمن
به آقا محمد خوش امد میگم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید !!!!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید !!!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Keih@n.G در تاریخ 04-05-08 انجام شده است
al pacino (02-05-08)
कभी हार
دوست عزیزمون محمد جان ( Trance ) زین پس تا مدتی مورد نقد شما عزیزان قرار میگیرند ...
محمد جان خوش اومدی ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
Trance (04-05-08)
من در خدمت تمامی بچه های گل pcnetwork هستم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید (سئوالات سخت سخت نپرسید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
Labyrinth (11-05-08)
|
|
بيش از حده ممکن تو اين فروم من از شخصيته ايشون خوشم مياد
يکی از کاربران و مديران خيلی خوب و فعال فروم هستن
نقده اساسيم اينه اگه بيشتر اخبار دنيايه کامپيوتر و نت رو در انجمن قرار بدن بهتره
البته بقيه اخبارم رو همه منواله گزشته قرار بدنا
Trance (26-06-08)
سلام محمد جان ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خسته نباشی مرد .. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اول از همه بگم که با نام کاربریت Trance خیلی حال میکنم ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حضورت توی فروم خیلی پررنگه ... به جرآت میشه گفت تنها کسی که توی هر پستش یه چیز جدید یاد میده خودتی ... می خوامت به شددددددت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مطالبت همیشه جزو اولین پست هایی هست می خونم ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بازم خسته نباشی
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Friends Will keep you Dry
همکار سابق انجمن
کاربر بی عیب به آقا محمد میگن !
بعد از یک ماه هنوز بغیر از یک نقد کچولو هیچ نقدی نیست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیلی کارت درست داش محمّد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عرضم به حضور سروران گرامی و دوستان خوبم جناب مهدی جان و کسرا جان و کیهان جان نظر لطف شماست .بنده کوچیک شما هم هستم (چوب کاری می فرمائید).
بنده به عنوان یکی از اعضای این انجمن و برای موفقیت و بهتر شدن این انجمن هر کاری از دستم بر بیاد انجام میدم.البته شما سروران گرامی و اساتید محترم و مجرب به بزرگواری خو دتون نقایص بنده رو عفو بفرمائید و هرجا که احساس کردین مطالب من ایراد یا اشتباه هست و یا مشکل دیگه داری حتما گوشزد کنید و اینجانب رو در امر بهتر شدن ارسال مطالب راهنمایی و کمک کنید.(با سپاس و تشکر دوباره از شما سه بزرگوار عزیزو تمامی بچه های و مدیران گل این انجمن)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
कभी हार
بنده نیز تا حالا هیچ مشکلی با محمد عزیز نداشتم و جزو بهترین مدیران و دوستان بنده نیز هستند و جزو افرادی هستند که در شرایط سخت هم همیشه همراه انجمن و ما هستند . خسته نباشی عزیزم امیدوارم همیشه موفق باشی ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قربانت
شهریار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
بله درسته... عضو تیم ما هم هست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید (تیم تبهکاران!)
Trance (27-06-08)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks