سلام بهنام جان :love:نقل قول:
قبلا هم گفتم ، مدتیه که دیگه کمتر پست میزنم و سعی میکنم بیشتر نظارت کنم
در انجمن سخت افزار هم دوستان باسوادی هستند که دیگه نیازی به پست زدن بنده نیست
یاهو هم میام ولی کم ، دلیلش رو هم نمیدونم!
سپاس:great:
Printable View
سلام بهنام جان :love:نقل قول:
قبلا هم گفتم ، مدتیه که دیگه کمتر پست میزنم و سعی میکنم بیشتر نظارت کنم
در انجمن سخت افزار هم دوستان باسوادی هستند که دیگه نیازی به پست زدن بنده نیست
یاهو هم میام ولی کم ، دلیلش رو هم نمیدونم!
سپاس:great:
به آقا محمد خوش امد میگم :love: !!!!! :1. (40):!!!!!:give_rose:
دوست عزیزمون محمد جان ( Trance ) زین پس تا مدتی مورد نقد شما عزیزان قرار میگیرند ...
محمد جان خوش اومدی ... :love:
من در خدمت تمامی بچه های گل pcnetwork هستم.:give_rose::11():(سئوالات سخت سخت نپرسید :1. (38):)
بيش از حده ممکن تو اين فروم من از شخصيته ايشون خوشم مياد
يکی از کاربران و مديران خيلی خوب و فعال فروم هستن
نقده اساسيم اينه اگه بيشتر اخبار دنيايه کامپيوتر و نت رو در انجمن قرار بدن بهتره
البته بقيه اخبارم رو همه منواله گزشته قرار بدنا
سلام محمد جان ...:love:
خسته نباشی مرد .. :give_rose:
اول از همه بگم که با نام کاربریت Trance خیلی حال میکنم ... :1. (21):
حضورت توی فروم خیلی پررنگه ... به جرآت میشه گفت تنها کسی که توی هر پستش یه چیز جدید یاد میده خودتی ... می خوامت به شددددددت :1. (40):
مطالبت همیشه جزو اولین پست هایی هست می خونم ... :cool:
بازم خسته نباشی
:1. (21)::1. (21)::1. (21):
کاربر بی عیب به آقا محمد میگن !
بعد از یک ماه هنوز بغیر از یک نقد کچولو هیچ نقدی نیست :great:
خیلی کارت درست داش محمّد :love:
عرضم به حضور سروران گرامی و دوستان خوبم جناب مهدی جان و کسرا جان و کیهان جان نظر لطف شماست .بنده کوچیک شما هم هستم (چوب کاری می فرمائید).
بنده به عنوان یکی از اعضای این انجمن و برای موفقیت و بهتر شدن این انجمن هر کاری از دستم بر بیاد انجام میدم.البته شما سروران گرامی و اساتید محترم و مجرب به بزرگواری خو دتون نقایص بنده رو عفو بفرمائید و هرجا که احساس کردین مطالب من ایراد یا اشتباه هست و یا مشکل دیگه داری حتما گوشزد کنید و اینجانب رو در امر بهتر شدن ارسال مطالب راهنمایی و کمک کنید.(با سپاس و تشکر دوباره از شما سه بزرگوار عزیزو تمامی بچه های و مدیران گل این انجمن):give_rose::11()::love:
بنده نیز تا حالا هیچ مشکلی با محمد عزیز نداشتم و جزو بهترین مدیران و دوستان بنده نیز هستند و جزو افرادی هستند که در شرایط سخت هم همیشه همراه انجمن و ما هستند . خسته نباشی عزیزم امیدوارم همیشه موفق باشی ... :love:
قربانت
شهریار :give_rose:
بله درسته... عضو تیم ما هم هست :1. (38): (تیم تبهکاران!)