رای میدی ؟؟؟ چرا؟؟
باحالترین و خنده دار ترین کاری که کردی؟؟؟
رای میدی ؟؟؟ چرا؟؟
باحالترین و خنده دار ترین کاری که کردی؟؟؟
|
|
عمرا". به علت دلایل سیاسی از این چرایی قضیه میگذریم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط upload_bahador
خیلی کارها بوده. ولی خب نود درصد این جور کارها برمیگرده به تیکه های سر موقع گفتن و جوک تعریف کردن.
کاربر افتخاری انجمن
باحل ترين جوكي كه تو عمرت شنيدي؟
عينكي هستي؟!
نايك يا آديداس؟!
ويستا يا ايكس پي؟
جوک باحال که زیاد شنیدم. شاید نزدیک 4-5 هزار تا جوک شنیده باشم و بلدم. ولی جوک باحال هم زیاد توش بوده. ولی این یکی را خیلی حال کردم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط X Ray
یارو با دوست دخترش تو ماشین بودند میرسند به ایست و بازرسی به دوست دخترش میگه پیاده شو بعد از ایست و بازرسی بگو تجریش من هم سوارت میکنم ، بعد از ایست و بازرسی دختره یادش میره بگه تجریش بعد یارو میاد بهش میگه: ونک یارو هم میگه: نه خانم مسیرم نمیخورد.
2) نه. ولی فکر کنم به زودی بشم.
3) نظر خاصی ندارم. ولی به طور کلی با کفشهای نایک وشلوار ورزشیهای آدیداس که راه راه بغلش داره خیلی حال میکنم. :83:
4) هنوز ویستا را امتحان نکردم. ولی فکر نکنم با وجود تکنولوژی جدید لزومی به استفاده از علم قدیمیترباشه.
حق آب و گل داره
در روز جقدر آهنگ گوش می کنی؟
اسم معلم كلاس اول دبستان چيه ؟ مي دوني هنوز اونجا هست يا نه ؟
چرا سيگار ميكشي؟
تا حالا با يك خارجي حرف زدي؟
چقدر انگليسي بلدي؟
پول تو جيبي ات چقدره؟
تا حالا تنهايي مسافرت رفتي؟
1) یه نیم ساعتی میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Emperatour
2) خانم صفاری. نه نیستش چون بازنشسته شده.
3) :24: من؟؟!؟!؟!؟!؟ عجب یکدستی زدی! من از بوی سیگار فراریم ، یعنی بوی سیگار حس کنم ، سر دردی میگیرم که دیوونه میشم.
4) نه!
5) بهتره بگم هیچی. ولی خب در حد کامپیوتر بلدم.
6) نمیشه واضح گفت! یعنی متغیره ولی تا حالا نشده بی پول بمونم.
7)تنهای تنها که نه. ولی شده با یک گروه دیگری به جز خانواده برم. (یه بار با گروه تئاترمون رفتیم اندیمشک.
|
|
حق آب و گل داره
دوست داري وقتي مردي ( بعد 120 سال) رو سنگ قبرت چي بنويسن؟
از كدام شهر ايرام بيشتر از همه خوشت مياد؟
چند کیلویی ؟
تا حالا مشروط شدی؟
1) (بعد از 120 سال الهی آمین) اگر بار گران بودیم و رفتیم اگر نامهربان بودیم و رفتیمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Emperatour
2) مشهد (فقط وفقط به خاطر بارگاه امام رضا (ع)) بعد از آن اصفهان
3) یک بار جواب دادم حدود 110 کیلو
4) دانشگاهی نیستم. ولی محض اطلاع توی این 12 سال مدرسه 2 بار تجدید آوردم و هر دو دفعه به خاطر لجبازی با معلم بود.
حق آب و گل داره
تا حالا كسي رو كتك زدي؟
تا به حال دل كسي رو شكستي؟اگه آره كي؟ بعدش چه احساسي داشتي؟چي كار كردي؟
زيباترين شعري كه تا حالا خوندي چي بوده؟اصلا اهلش هستي؟
1) نه اینقدر ناشکر خدا نشدم که کسی را کتک بزنم. (بین کتک و دعوا زیمن تا آسمان فرقه)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Emperatour
2) خیر. (سوال واضح نیست آخه دل شکستن حد و اندازه داره ) ولی فکر کنم منظورت از این عشق و عاشقی و دختر از این حرفهاست که اصلا پیش نیامده.)
3) به طور کلی از ادبیات و مشتقاتش بدم میاد (ولی نمیدونم چرا توی تست اینو ازهمه بهتر میزنم:83::23:) ولی قشنگترین شعر از نظر من شعر همای رحمت از شهریار است با مطلع
علی ای همای رحمت تو چه آیتی خدا را که به ما سوا فکندی همه سایه ی هما را
4 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 4 میهمان)
Bookmarks