دوست عزیزم سعید جان با اینکه این چند روزه اصلا حتی نمی رسم بیام فروم اما باشه میام چون دوست دارم با شما هم صحبت کنم و با خودم آشناتون کنم...
یه سوال هم از مصطفی دارم:
چرا این قدر اهل نظمی؟
قربانت شهریار
حق آب و گل داره
कभी हार
دوست عزیزم سعید جان با اینکه این چند روزه اصلا حتی نمی رسم بیام فروم اما باشه میام چون دوست دارم با شما هم صحبت کنم و با خودم آشناتون کنم...
یه سوال هم از مصطفی دارم:
چرا این قدر اهل نظمی؟
قربانت شهریار
1) یه نیم ساعتی میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Emperatour
2) خانم صفاری. نه نیستش چون بازنشسته شده.
3) :24: من؟؟!؟!؟!؟!؟ عجب یکدستی زدی! من از بوی سیگار فراریم ، یعنی بوی سیگار حس کنم ، سر دردی میگیرم که دیوونه میشم.
4) نه!
5) بهتره بگم هیچی. ولی خب در حد کامپیوتر بلدم.
6) نمیشه واضح گفت! یعنی متغیره ولی تا حالا نشده بی پول بمونم.
7)تنهای تنها که نه. ولی شده با یک گروه دیگری به جز خانواده برم. (یه بار با گروه تئاترمون رفتیم اندیمشک.
1) (بعد از 120 سال الهی آمین) اگر بار گران بودیم و رفتیم اگر نامهربان بودیم و رفتیمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Emperatour
2) مشهد (فقط وفقط به خاطر بارگاه امام رضا (ع)) بعد از آن اصفهان
3) یک بار جواب دادم حدود 110 کیلو
4) دانشگاهی نیستم. ولی محض اطلاع توی این 12 سال مدرسه 2 بار تجدید آوردم و هر دو دفعه به خاطر لجبازی با معلم بود.
1) نه اینقدر ناشکر خدا نشدم که کسی را کتک بزنم. (بین کتک و دعوا زیمن تا آسمان فرقه)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Emperatour
2) خیر. (سوال واضح نیست آخه دل شکستن حد و اندازه داره ) ولی فکر کنم منظورت از این عشق و عاشقی و دختر از این حرفهاست که اصلا پیش نیامده.)
3) به طور کلی از ادبیات و مشتقاتش بدم میاد (ولی نمیدونم چرا توی تست اینو ازهمه بهتر میزنم:83::23:) ولی قشنگترین شعر از نظر من شعر همای رحمت از شهریار است با مطلع
علی ای همای رحمت تو چه آیتی خدا را که به ما سوا فکندی همه سایه ی هما را
1) کلاس اول دبستان بودم که بابام از خارج برام ماشین کنترلی آورد. (از اون خفناش، اون موقع تازه از این کنترل با سیمی اومد بود که ماله من بی سیم بود :83::177:)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Emperatour
2) آره زیاد:25: ولی الآن میفهمم که بی ارزش نبوده.
3) از اون سوالای خفنتون بود.
4) نه.
|
|
1) وکیلبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Emperatour
2) نمیتونم به این سوال جواب خاصی بدم. آخه شرایط و موقعیتش مهمه.
3) بله. لازمه بگم از کی وچرا؟!؟!؟!؟
1) حالا تا اونموقع خدا بزرگه یه فکری میکنم. :83::21:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Emperatour
2) امسال کنکور آزاد ثبت نام کردم. ولی به کلی یادمک رفت که برم کارت بگیرم و شرکت کنم. بعد از ظهر کنکور تازه یادم افتاد :104: :15: :104:
3) سلامتی - زن خوب - سعادت در این دنیا و آن دنیا
4) تا حالا نگرفته. ولی همیشه سعی میکنم به خداوند توکل کنم.
1) خیر. چون اونموقع نا شکر خدا میشم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Emperatour
2) یه موقعهایی به کار میاد. (فکر بد نکنید منظورم سایتهای است که بیخود فیلتر شده)
3) اره ، خدا را شکر میکنم. هیچ جا را و هیچ وقت دوست ندارم تقدیر خدا را عوض کنم.
اینو یادم رفته بود جواب بدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Emperatour
1) نظری ندارم. همه ی انسانها خود مختارند.
2) هر چیزی را جز شهر کثیف و آلوده ی تهران.
3) معتقدم. ولی اگر عشق در راه خدا باشه که اونجوری کوچک کردن این جهان به یه دانه ارزن هم کمتره.
4) نظری ندارم.
5) با علم میگم که :فرانسوی
6) هیچ کدام را.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks