دوستان بهترین راه برای پیگیری گارانتی، ثبت شکایت و ... دیتایس گارانتی هاست.
ثبت کنید، ما هم در هفته های مختلف که میریم سراغشون پیگیری میکنیم با شرکت ها. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
कभी हार
دوستان بهترین راه برای پیگیری گارانتی، ثبت شکایت و ... دیتایس گارانتی هاست.
ثبت کنید، ما هم در هفته های مختلف که میریم سراغشون پیگیری میکنیم با شرکت ها. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
alksdj (11-12-14), AMD>INTEL (11-12-14), I M A N (11-12-14), life24 (11-12-14), M A H R A D (12-12-14), M3RS4D 50062 (13-12-14), nima_hl (12-12-14), Optimus Prime (11-01-15), مهدی بهادرفر (11-12-14)
|
|
کاربر شهرسختافزار
این حرکت خیلی عالی شهریار جان .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
alksdj (11-12-14), AMD>INTEL (11-12-14), life24 (11-12-14), M A H R A D (12-12-14), M3RS4D 50062 (13-12-14), Shahryar (11-12-14), مهدی بهادرفر (11-12-14)
بنده در قسمت گارانتی ها در شهر سخت افزار قضیه را ثبت کردم.
انشالله همه عزیزان موقع گارانتی برای هر شرکتی زیر بار این موارد نروند. این حداقل سرویسی هست که شرکت گارانتی کننده باید به مشتری بدهد.
سلام
امروز زنگ زدم ایران رهجو.
حدوا 30 دقیقه حرف زدم.
متاسفانه قضیه کمی حالت پاس کاری به خودش گرفت و من قضیه را برای کل شرکت توضیح دادم!!!
خوب که توضیح میدادم . وصل میکردند فرد دیگری./ و من از این بابت خیلی ناراحت شدم. حداقل یک بخش برای رسیدگی به شکایات مشتریان باید در نظر گرفته شود.
و یک سری افراد اصلا قضیه رو انداختند گردن من!!
اگر من قطعه رو خراب کرده بودم. بله هزینه پست باید پای من باشد. اما وقتی قطعه خراب تحویل گرفتم. چرا باید هزینه پست رو من بدم؟ اگر همه افراد سعی کنند الکی از حق خودشان کوتاه نیان،این اتفاق ها نمی افتد.
و خیلی تلاش کردم با دفتر مدیریت تماس بگیرم که من رو وصل نمی کردند . نمیدانم چرا!!
دست آخر وصل کردند به یک آقایی که نمیدانم چی کاره بود و شماره موبایل ما رو گرفت و ما منتظر تماس هستیم.
M3RS4D 50062 (20-12-14)
سلام
3 هفته پیش قرار بود پیگیری کنند و نتیجه رو اعلام کنند و2 بار زنگ زدم و میگه باشه پیگیری میکنیم بهت زنگ میزنیم و خبری نیست
من پیگیر خاوهم بود
M3RS4D 50062 (11-01-15)
من احساس میکنم شرکت قصد داره قضیه رو فرسایشی کنه و من رو خسته کنه از پیگیری
اینها به خیالشان اندازه 17.5 میخواهند من پول تلفن بدهم، که از خیر 17.5 بگذرم؟
خیر، من با اصل کار اینها مشکل دارم و نه مبلغی که پرداخت کردم.
حداکثر تا پایان هفته صبر میکنم.
|
|
تا امروز فردی که قول پیگیری داده بود، ازش خبری نیست. هر چند بنده پیگیر خواهم بود.
اما با این کارشون هر جا و هر کسی رو دیدم، میگم گارانتی ایران رهجو رو بزارید کنار، و خرید نکنید.
پیگیر ماجرا خواهم بود...
من تعجب میکنم چرا این مسئله اینقدر برای شما عجیبه ؟
شما اگه برین تو سایت امازون و نیو اگ نظرات رو بخونین اونجا هم همین جوری هست.
حمل و نقل جنس خراب تا دفتر گارانتی و برعکس به عهده مصرف کننده هست.
فقط گاهی اوقات شرکتها لطف میکنن و هزینه برگشت روتحمل میکنن اونم خیلی خیلی محدوده .
اونجا هم طرف جنس آک رو باز میکنه و DOA در میاد.
اگه آمازون پس نگیره باید به هزینه خودش بفرسته دفتر شرکت.
AMD>INTEL (21-01-15)
درستهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Optimus Prime برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو این 14-15 سال که فعالیت میکنم . همیشه هزینه فرستادن کالا تا گارانتی به عهده مشتری هست . اگر 24 ساعت مهلت تست فروشگاه تموم بشه باید با هزینه خودتون بفرستید گارانتی .
Optimus Prime (21-01-15)
عزیز روز اول MP3 خراب بوده. یعنی خاموش نمیشده. من پول دادم جنس سالم تحویل بگیرم. اگر من خرابش کنم با من هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینکه شرکت ها برای منافع خودشون میخوان این کارها کنن مشتری چه گناهی داره؟
امروز مجددا زنگ زدم.
میگه شما لنگ 15 تومن هستید؟ من لنگ 15 تومن هستم. شرکت به این گندگی اگر لنگ 15 تومن نیست و مشتری مداری بلده ، بیاد پول من رو بده.
لحنش هم عوض شده . فکر کرده من برای 15 تومن زنگ میزنم.
من برای رفتارتون زنگ میزنم
- - - Updated - - -
عزیز جنس سالم تحویل نداده.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Optimus Prime برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله تعجبی هست.چون این رسم رو راه انداختن برای سود بیشتر خودشون
من پول دادم که جنس سالم تحویل بگیرم. اگر بعدش خراب شد با من.
اینکه روز اول خراب بده به من . ربطی به من نداره
شرکت وظیفه داره جنس رو سالم تحویل مشتری بده. بعدش دیگه با مشتری هست.
خدا تومن پول گارانتی میگیرن چی کار؟
مشتری ها متاسفانه از حقوق اولیه خودشون بی خبرند
آخرین ویرایش توسط life24 در تاریخ 02-02-15 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks