چرا گارانتی رو باطل کنه؟نقل قول:
Printable View
چرا گارانتی رو باطل کنه؟نقل قول:
ولی پارسال یدونه هارد یک ترا گرفتم حواسم نبود داشتم با گوشی حرف میزدم یک دفعه از میز افتاد رو سرامیک نمیدوم نیم سوز شد چی شد دیگه کار نکرد گارانتی آلبالو داشت یارو گرفت حالا عذر خواهی هم کرد یدونه دیگه داد نمیشه گفت همه بدن نه همه بد نیستندنقل قول:
برای اینکه از سر خودشون باز کنند دلیل میارن یا گاهی یه عملیاتی میزنند :lol:. البته تو این شرکت ها هم خوب هست هم بدنقل قول:
هاردرو من فک کنم دویست گرفتم مارکشو یادم نیس ولی دمش گرم خیلی با ادب رفتار کردنقل قول:
دوستان بهترین راه برای پیگیری گارانتی، ثبت شکایت و ... دیتایس گارانتی هاست.
ثبت کنید، ما هم در هفته های مختلف که میریم سراغشون پیگیری میکنیم با شرکت ها. :give_rose:
این حرکت خیلی عالی شهریار جان .نقل قول:
بنده در قسمت گارانتی ها در شهر سخت افزار قضیه را ثبت کردم.
انشالله همه عزیزان موقع گارانتی برای هر شرکتی زیر بار این موارد نروند. این حداقل سرویسی هست که شرکت گارانتی کننده باید به مشتری بدهد.
سلام
امروز زنگ زدم ایران رهجو.
حدوا 30 دقیقه حرف زدم.
متاسفانه قضیه کمی حالت پاس کاری به خودش گرفت و من قضیه را برای کل شرکت توضیح دادم!!!
خوب که توضیح میدادم . وصل میکردند فرد دیگری./ و من از این بابت خیلی ناراحت شدم. حداقل یک بخش برای رسیدگی به شکایات مشتریان باید در نظر گرفته شود.
و یک سری افراد اصلا قضیه رو انداختند گردن من!!
اگر من قطعه رو خراب کرده بودم. بله هزینه پست باید پای من باشد. اما وقتی قطعه خراب تحویل گرفتم. چرا باید هزینه پست رو من بدم؟ اگر همه افراد سعی کنند الکی از حق خودشان کوتاه نیان،این اتفاق ها نمی افتد.
و خیلی تلاش کردم با دفتر مدیریت تماس بگیرم که من رو وصل نمی کردند . نمیدانم چرا!!
دست آخر وصل کردند به یک آقایی که نمیدانم چی کاره بود و شماره موبایل ما رو گرفت و ما منتظر تماس هستیم.
سلام
3 هفته پیش قرار بود پیگیری کنند و نتیجه رو اعلام کنند و2 بار زنگ زدم و میگه باشه پیگیری میکنیم بهت زنگ میزنیم و خبری نیست
من پیگیر خاوهم بود
من احساس میکنم شرکت قصد داره قضیه رو فرسایشی کنه و من رو خسته کنه از پیگیری
اینها به خیالشان اندازه 17.5 میخواهند من پول تلفن بدهم، که از خیر 17.5 بگذرم؟
خیر، من با اصل کار اینها مشکل دارم و نه مبلغی که پرداخت کردم.
حداکثر تا پایان هفته صبر میکنم.