نگا کن گلپسر ، اولا جواب پیام قبلی ات که گفتی توهین کردم ، من در جواب یه کاربر دیگه که گفت هر کس دینی داره که به نظرش کامل هه و جواب داره برای گفتن ، من دو دین (که بنا به گفته ی آقا مهراد شاید منظورش به این بود خطر فیلترینگ داشته باشه واسه همین دوباره اسم نمیارم) دیگه که کاملا تحریف شده هست به اونا گفتم که اصلا قابل دفاع نیست و به زرتشت من کاری نداشتم (دینی که تحریف نشد ، خوب به نسبت قابل دفاع هست) و اصولا درباره ی زرتشت ، اطلاعاتی ندارمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M3RS4D 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعد اینکه نگا کن همه ی پیامبران ما جدای از نام دین شون ، در زمان خودشون مسلمون بودن
نگا کن اسلام ینی تسلیم خدا بودن و هر چی که گفت رو گوش دادن دیگه؟ به خاطر همینه که در زمان هر پیامبری ، خدا دین جدیدی رو بهشون ابلاغ میکرد ، دین اون پیامبر همون میشد اما مردم ممکن بود تو دین قبلی بمونن
هر چند دین قبلی تقریبا (نه همه جا) نقصی با دین جدید نداشت باز هم پیامبران ، دین جدید رو (یعنی هر چی خدا گفت رو) اجرا میکردن پس همه ی پیامبرا اگه الان بودن ، مسلمون بودن
البته اینو گفتم که به روش های مختلف ای که گفتی ، جواب بدم
چون باز تو خط آخر گفتی ، من بازم میگم به زرتشت کاری نداشتم و حتی به دین های سالم (بدون تحریف) شده ی دیگه هم کاری ندارم و جواب قبلی من فقط برای دین های تحریف شده بود
مبحث تاریخی تبدیل به مبحث سیاسی دینی شد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هر چند طرز تفکر من و تو فرق داره (نه اینکه به بهتر و بدتر بودن کدوم تفکر منظورم باشه) اما تو امضات کسانی رو دوست داری که یکی شون در قتل انسان ها شریک هه . پیامبر من فرمود هر کی هر چیز رو دوست بداره ، با همون محشور میشه (البته پیشنهاد من به عنوان دوست اینه که یه کم روی کسایی که دوست شون داری ، دقت کن که اگه آدم ناسالم ای باشن حتی آدم ای که به تاریخ پیوست ، اون دنیا پشیمون نشی. البته واقعا این خط آخر رو از روی دوستی گفتم و امیدوارم ازم ناراحت نشی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید و الا اگه دوستم نبودی و اون دنیات برام مهم نبود ، برای منم بهشت و جهنم ات و تذکر این نکته مهم نبود. البته این به این معنی نیست که فک کنی بخام بگم من بهشتی ام ها برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید من از همه بدترم)
Bookmarks