D J V A H I D (15-10-08), Ramin_Zero1818 (15-10-08)
سلام
محمد هستم
از مازندران-فوق دیپلم کامپیوتر(عاشق کامپیوتر)
انجمن خوبی دارینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امیدوارم تا جایی که بتونم و کاری از دستم بر بیاد واسه همه انجام بدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1)نبوغ یعنی به انجام رساندن آنچه از آن لذت میبرید.
2)در اوجی معیین دیگر ابری نیست, اگر زندگیت ابریست به این دلیل است که روحت آنقدر که باید بالا نرفته.
3)نباید با این احساس مهیب بمیری که ترسهایت عظیمتر از رویاهایت بود.
4)اگر ندانی که به کجا میروی, به جایی نمیرسی.
5)راز هر هدف این است, که هم جاه طلبانه باشد, هم قابل دسترسی
6)استدلال و منطق برای کامیابی امری اساسی است, اما کافی نیست.
7)اگر میدانستی که فردا خواهی مرد,برنامه ی امروزت را عوض نمیکردی؟
محمد
D J V A H I D (15-10-08), Ramin_Zero1818 (15-10-08)
خوش اومدی دوست عزیز هم رشته هم که هستیمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ma_khoshtip برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امیدوار در کناذ هم از اطلاعاتت استفاده کنیم
जीवन एक धोखा है.
ma_khoshtip (16-10-08)
|
محمد جان ورودت رو به انجمن پس سی نتورک تبریک میگم و امید دارم روز به روز بر دانسته های من و شما افزوده شودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ma_khoshtip برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ma_khoshtip (16-10-08)
سلام بر همگی
من مهیار هستم
لیسانس کارتوگرافی دارم و در یک شرکت مشاور مشغول کارم
امیدوارم در این فروم ساعات خوشی رو با شما دوستان گرامی در کنار هم داشته باشیم
سلام مهیار جان ، خوبی ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط maahyar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضویتت را در انجمن های پی سی نتورک تبریک میگم . امیدوارم بتونید در کنار سایر دوستان فعالیت خوبی را داشته باشید .
موفق باشید
شهریار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
سلام..
من سياوش هستم از اردبيل.
..در زمينه ي سخت افزار كار ميكنم و طراحي..اميدوارم براي دوستان مفيد باشم..
سلام حمید هستم 35 ساله از تهران
سلام
وحید هستم 26 ساله فوق لیسانس صنایع از زاهدان
مدتی هم هست که خیلی عمیق در کار سخت افزار و البته اورکلاک فرو رفتم و تقریباً اعتیاد پیدا کردم بهش
خیلی خوشحال شدم از اینکه این سایت و دوستان خوبم رو در زمینه سخت افزار دیدم و از این عزیزان راهنمایی میگیرم
N0m@d (25-10-08)
|
سلام عرض کردم
قاسم هستم
29 سالم هست
دانشجو هستم(سازه)
ساکن شهر مونترال-کانادا
ساز تار و سه تار میزنم
امیدوارم بتونم مفید باشم برای این سایت.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط S2Siavash برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hamid52 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ViViD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدورود همه شما دوستان رو به انجمن تبریک میگم و آرزو دارم ساعات خوشی رو در اینجا بگذرونید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ghasem_nrg برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 2 میهمان)
Bookmarks