سلام . من همین الان اومدم به این انجمن . اصلا نمیدونم چیکار کنم .همین طوری داشتم سرچ میکردم رسیدم اینجا . هیچ کی اینجا نیست ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام . من همین الان اومدم به این انجمن . اصلا نمیدونم چیکار کنم .همین طوری داشتم سرچ میکردم رسیدم اینجا . هیچ کی اینجا نیست ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
منم دقت نکرده بودمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط monarch برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شب نشینی امشبه!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وقتی که حرف میزدی نفس نمیکشیدم، میترسیدم که حتی یک کلمه رو از دست بدم...
कभी हार
ساعت 10 شب هست و شب نشینی 30 دقیقه دیگه رسماً شروع میشه .
توجه داشته باشید که ممکنه چند دقیقه قبل از شب نشینی انجمن برای آماده سازی بسته بشه پس نگران نباشید و بدونید که راس ساعت 10:30 شب نشینی بزرگ تابستان 88 پی سی نتورک آغاز میشه !
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
.D3VIL. (30-07-09)
कभी हार
شب نشینی رسماً شروع شد !
به امید اینکه ساعاتی خوش در کنار همدیگه داشته باشیم تا در آینده خاطره بشه برامون ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدمتاسفانه ما افتخارشو نداشتیم که کنار دوستانمون باشیم ... نداشتن ADSL و ترافیک شب جمعه دایل آپی ها از جمله مواردی بود که نتونستم خدمت برسم ... ولی خیلی دلم سوخت !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید به هر حال امیدوارم لحظات خوشی رو در کنار هم سپری کرده باشید !!! به امید شب نشینی بعدی که فکر میکنم توی پاییز برگذار بشه !!! خوش باشید !!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
واقعا کار جالبی بود خوشمان آمد راستی چند شب این برنامه هست
|
|
کاربر شهرسختافزار
واقعا جالب بود خوشمان آمد تا امشب
آخرین نفر کی بود؟! :دی
من تا ساعت 7.40 بودم بقیه چطور؟ اون موقع هیچکی نبود!
Always Fly Up To 6GHZ
PhenomII X4 955 Black Edition : 7020 MHZ
PhenomII X4 965 Black Edition : 6863 MHZ
PhenomII X6 1090T Black Edition : 6720 MHZ
Intel i7 980 Extreme Edition : 6600 MHZ
PhenomII X2 555 Black Edition : 6510 MHZ
AthlonII X2 440 : 6450 MHZ
PhenomII X2 550 Black Edition : 6195 MHZ
ShahrSakhtAfzar OverClocking Team
عضو VIP شهرسختافزار
بابا همين يه شب بود...
خيلي باحال بود...
بالاخره ركورد اين كلوپ بازي رو زدم...
كلي حال كرديم...
از مديران عزيز ممنون...
نخ سوزن شهريار...
जीवन एक धोखा है.
عضو VIP شهرسختافزار
سلام بر دوستان عزیز انجمن
منم توفیق اومد که تا ساعت 4:5 دقیقه با دوستان باشم و گپ بزنم از اون به بعد نمی دونم فشار کولر گازی بود که کامپیوتر ریسیت شد( برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )، پای خودم تو تاریکی زد به کیس، یا اورکلاکر خوبی نیستم! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خلاصه از رویداد ها این بود که حال بسیار از بچه ها رو گرفتیم و سوژه بحث کردیم و بعضی از دوستان هم امان ندادند شروع کردند به حال گیری از خود من ! ولی کلا امیدوارم کسی دیشب ناراحت نشده باشه چون فقط بحث ها شوخی بود و برای گذراندن اوقات فراغت و خوشگذرانی این طور اتفاقاتی روی داد! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بسیاری از دوستان قدیمی پی سی نتورک رو هم دیشب از نزدیک زیارت کردیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از افرادی که بسیار فعال بودند و حضورشون موفق بود کاربر جدید ic3_drag0n و شبکه حسین 2Sib آنلاین بود که همش قطع و وصل میشد ! کلا کیفیت تصویر بالایی هم نداشت در حد تیم نوجوانان ملی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سوالاتی هم دیشب مطرح گردید که کسی نتونست جواب بده و جایزه شو از دست شهریار بگیره :
| اون چيه که از گل بهتره، از حوري قشنگ تره، از دنيا با ارزش تره، از فرشته پاک تره؟
جواب : چنین چیزی وجود نداره! خیلی از دوستان عقیده داشتند که جواب حسین 2Sib هست ولی متاسفانه ایشون فاکتور آخر رو نداشتند! (به دلیل دستگیری توسط پلیس PCN دیشب!) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سوال بعدی:
جواب : استفاده از یک عدد کارد آشپزخانه که تازه تیز شده! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مي دونيد سريعترين راه به چنگ آوردن قلب یک فرد چيه ؟
سوال بعدی:
باید بگم که این سخت ترین سوال مسابقه بود و افراد زیادی روش فکر کردند ولی فقط شهریار تونست پاسخ خود را ارائه کنه و گفت سه نفر بودند! ولی طبق آخرین سرشماری که به عمل اومده تعداد اونا دو نفر و نام پدر مسلم بن عقیل بود! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2 طفلان مسلم چند نفر بودند ؟ نام پدرشان چه بود ؟
این متن هم جهت حال گیری است و هیچ گونه ارزش قانونی دیگری ندارد! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر علی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bahador (31-07-09), Computex (31-07-09), D J V A H I D (31-07-09), Saeed-Milan (31-07-09), Shahryar (31-07-09), vandelin (31-07-09), ViViD (31-07-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks