سلام
آقا یک توضیح واسه ما که شب نشینی تا حالا نبودیم بدید خوشحال میشویم ما رو نیز در جمعتون داشته باشید
من جریان این بازیها رو نفهمیدم یعنی همین الان هم بازی داریم داخل انجمن؟ اگر باشه یکی لینک بده من امشب رکوردها رو بزنم همرو :دی
عضو VIP شهرسختافزار
سلام
آقا یک توضیح واسه ما که شب نشینی تا حالا نبودیم بدید خوشحال میشویم ما رو نیز در جمعتون داشته باشید
من جریان این بازیها رو نفهمیدم یعنی همین الان هم بازی داریم داخل انجمن؟ اگر باشه یکی لینک بده من امشب رکوردها رو بزنم همرو :دی
Bahador (29-07-09)
|
|
شهریار جان برگزاریش چجوری و کجا برگزار میشه ؟.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مثلا داخل یک تاپیک مخصوص/ کنفرانس یاهو.................این مهم هستش برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنونم/موفق باشید. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Always Fly Up To 6GHZ
PhenomII X4 955 Black Edition : 7020 MHZ
PhenomII X4 965 Black Edition : 6863 MHZ
PhenomII X6 1090T Black Edition : 6720 MHZ
Intel i7 980 Extreme Edition : 6600 MHZ
PhenomII X2 555 Black Edition : 6510 MHZ
AthlonII X2 440 : 6450 MHZ
PhenomII X2 550 Black Edition : 6195 MHZ
ShahrSakhtAfzar OverClocking Team
Bahador (29-07-09)
حق آب و گل داره
Bahador (29-07-09)
कभी हार
سعید جان شب نشینی 5 شنبه این هفته ساعت 10:30 شب هست !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Emperatour برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
عضو VIP شهرسختافزار
من هر چی می کشم از دست این اردلان می کشم ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ardalan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعد از کشیدن مشقت های فراوان رکورد این پنگوئن رو زدم ! اومد در عرض 2 دقیقه رکورد رو شکست ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید من هنوز که هنوزه اون فاجعه رو باور نکردم ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ViViD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدتمام امکاناتی که مهراد عزیز در پست اول نام برد ، در حال حاضر در انجمن وجود داره . ولی به دلایلی دسترسیش برای همه کاربران بسته هست . این امکانات فقط در شب نشینی ها هر فصل قابل دسترسی میشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Arman.n برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من که تو 3 شب نشینی قبلی بودم . انشاالله اگر مشکلی پیش نیاد تو این شب نشینی هم در جمع کاربران نازنین و دوست داشتنی شهرسخت افزار خواهم بود . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببین مشکلات زن و زندگی و ..... چه به سر حاج سعید ما آورده ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Emperatour برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر تونستی حسین رو خبر دار کن حتما . دلم براش تنگ شده .
بهش بگو حتما یه 7 - 8 تا دوبیتی درجه 1 در وصف شهریار بارانی آماده کنه که خیلی وقته اساسی نخندیدیم ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
.
.
....
......
کاربر شهرسختافزار
سلام
میگم نمیشه حالا ما روز نشینی داشته باشیم :دی
آخه من شبا نمیتونم بیام میرم جایی :دی
Bahador (29-07-09)
|
|
کاش میشد منم بیام مثل شب نشینی قبلیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من روز پنج شنبه پرواز دارم میرم مشهد اونجا دیگه معلوم نیست که نتی دستم بیاد یا نهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bahador (29-07-09)
کاربر شهرسختافزار
عزيز مواظب باش با توپولف نري. واگرنه ممکنه خداي ناکرده به دليل امنبت اين هواپيماها ديگه هيچ وقت هيچ انجمني رو نبيني.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirpcp30 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bahador (29-07-09)
کاش میشد منم بیام مثل شب نشینی قبلیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من روز پنج شنبه پرواز دارم میرم مشهد اونجا معلوم نیست نتی دستم بیاد یا نهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
اردلان در جریان هست
خودتون رو برای مسابقات آماده کنید من از هرگونه مسابقه ای حمایت شدید الوصف میکنم و باگ های مسابقات را نیز بلدیم قابل توجه رکوردداران عجیب غریب ........
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks