سلام
آقا یک توضیح واسه ما که شب نشینی تا حالا نبودیم بدید خوشحال میشویم ما رو نیز در جمعتون داشته باشید
من جریان این بازیها رو نفهمیدم یعنی همین الان هم بازی داریم داخل انجمن؟ اگر باشه یکی لینک بده من امشب رکوردها رو بزنم همرو :دی
Printable View
سلام
آقا یک توضیح واسه ما که شب نشینی تا حالا نبودیم بدید خوشحال میشویم ما رو نیز در جمعتون داشته باشید
من جریان این بازیها رو نفهمیدم یعنی همین الان هم بازی داریم داخل انجمن؟ اگر باشه یکی لینک بده من امشب رکوردها رو بزنم همرو :دی
شهریار جان برگزاریش چجوری و کجا برگزار میشه ؟.:party:
مثلا داخل یک تاپیک مخصوص/ کنفرانس یاهو.................این مهم هستش :lol:
ممنونم/موفق باشید. :11(): :merci:
اقا نامردیه. من خواب موندم. شهریار پی ام داد. مشغول کاری شدم. یادم رفت به کل !!!
سعید جان شب نشینی 5 شنبه این هفته ساعت 10:30 شب هست !نقل قول:
سلام
میگم نمیشه حالا ما روز نشینی داشته باشیم :دی
آخه من شبا نمیتونم بیام میرم جایی :دی
کاش میشد منم بیام مثل شب نشینی قبلی:whistle:
من روز پنج شنبه پرواز دارم میرم مشهد اونجا دیگه معلوم نیست که نتی دستم بیاد یا نه:1. (28):
کاش میشد منم بیام مثل شب نشینی قبلی:whistle:
من روز پنج شنبه پرواز دارم میرم مشهد اونجا معلوم نیست نتی دستم بیاد یا نه:1. (28):
من هر چی می کشم از دست این اردلان می کشم ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]نقل قول:
بعد از کشیدن مشقت های فراوان رکورد این پنگوئن رو زدم ! اومد در عرض 2 دقیقه رکورد رو شکست ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] من هنوز که هنوزه اون فاجعه رو باور نکردم ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
:1. (21):
نقل قول:تمام امکاناتی که مهراد عزیز در پست اول نام برد ، در حال حاضر در انجمن وجود داره . ولی به دلایلی دسترسیش برای همه کاربران بسته هست . این امکانات فقط در شب نشینی ها هر فصل قابل دسترسی میشه .نقل قول:
من که تو 3 شب نشینی قبلی بودم . انشاالله اگر مشکلی پیش نیاد تو این شب نشینی هم در جمع کاربران نازنین و دوست داشتنی شهرسخت افزار خواهم بود . :11():
ببین مشکلات زن و زندگی و ..... چه به سر حاج سعید ما آورده ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]نقل قول:
اگر تونستی حسین رو خبر دار کن حتما . دلم براش تنگ شده .
بهش بگو حتما یه 7 - 8 تا دوبیتی درجه 1 در وصف شهریار بارانی آماده کنه که خیلی وقته اساسی نخندیدیم ! :lol:
اردلان در جریان هست
خودتون رو برای مسابقات آماده کنید من از هرگونه مسابقه ای حمایت شدید الوصف میکنم و باگ های مسابقات را نیز بلدیم قابل توجه رکوردداران عجیب غریب ........
آقا ما هم فهمیدیم.:great:
آقا مهدی دستتون درد نکنه.
ولی در کل فهمیدیم چطوریه
:lol:
چون جایه دیگه دیدم :1. (38):
5 شنبه میبینمتون.
فقط یک چیزی میگم که میوه و شیرینی کسی نمیاره؟! :1. (27): :love:
:11(): ممنونم.