سلام . من همین الان اومدم به این انجمن . اصلا نمیدونم چیکار کنم .همین طوری داشتم سرچ میکردم رسیدم اینجا . هیچ کی اینجا نیست ؟:1. (28):
Printable View
سلام . من همین الان اومدم به این انجمن . اصلا نمیدونم چیکار کنم .همین طوری داشتم سرچ میکردم رسیدم اینجا . هیچ کی اینجا نیست ؟:1. (28):
منم دقت نکرده بودمنقل قول:
شب نشینی امشبه!
:wink:
ساعت 10 شب هست و شب نشینی 30 دقیقه دیگه رسماً شروع میشه .
توجه داشته باشید که ممکنه چند دقیقه قبل از شب نشینی انجمن برای آماده سازی بسته بشه پس نگران نباشید و بدونید که راس ساعت 10:30 شب نشینی بزرگ تابستان 88 پی سی نتورک آغاز میشه !
شب نشینی رسماً شروع شد !
به امید اینکه ساعاتی خوش در کنار همدیگه داشته باشیم تا در آینده خاطره بشه برامون ... :1. (21):
نقل قول:متاسفانه ما افتخارشو نداشتیم که کنار دوستانمون باشیم ... نداشتن ADSL و ترافیک شب جمعه دایل آپی ها از جمله مواردی بود که نتونستم خدمت برسم ... ولی خیلی دلم سوخت !!! :1. (28): به هر حال امیدوارم لحظات خوشی رو در کنار هم سپری کرده باشید !!! به امید شب نشینی بعدی که فکر میکنم توی پاییز برگذار بشه !!! خوش باشید !!!:give_rose:
واقعا کار جالبی بود خوشمان آمد راستی چند شب این برنامه هست
واقعا جالب بود خوشمان آمد تا امشب
آخرین نفر کی بود؟! :دی
من تا ساعت 7.40 بودم بقیه چطور؟ اون موقع هیچکی نبود!
بابا همين يه شب بود...
خيلي باحال بود...
بالاخره ركورد اين كلوپ بازي رو زدم...
كلي حال كرديم...
از مديران عزيز ممنون...
نخ سوزن شهريار...
سلام بر دوستان عزیز انجمن
منم توفیق اومد که تا ساعت 4:5 دقیقه با دوستان باشم و گپ بزنم از اون به بعد نمی دونم فشار کولر گازی بود که کامپیوتر ریسیت شد( برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ])، پای خودم تو تاریکی زد به کیس، یا اورکلاکر خوبی نیستم! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
خلاصه از رویداد ها این بود که حال بسیار از بچه ها رو گرفتیم و سوژه بحث کردیم و بعضی از دوستان هم امان ندادند شروع کردند به حال گیری از خود من ! ولی کلا امیدوارم کسی دیشب ناراحت نشده باشه چون فقط بحث ها شوخی بود و برای گذراندن اوقات فراغت و خوشگذرانی این طور اتفاقاتی روی داد! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
بسیاری از دوستان قدیمی پی سی نتورک رو هم دیشب از نزدیک زیارت کردیم :1. (38):
از افرادی که بسیار فعال بودند و حضورشون موفق بود کاربر جدید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] و شبکه حسین 2Sib آنلاین بود که همش قطع و وصل میشد ! کلا کیفیت تصویر بالایی هم نداشت در حد تیم نوجوانان ملی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
سوالاتی هم دیشب مطرح گردید که کسی نتونست جواب بده و جایزه شو از دست شهریار بگیره :
نقل قول:
| اون چيه که از گل بهتره، از حوري قشنگ تره، از دنيا با ارزش تره، از فرشته پاک تره؟
جواب : چنین چیزی وجود نداره! خیلی از دوستان عقیده داشتند که جواب حسین 2Sib هست ولی متاسفانه ایشون فاکتور آخر رو نداشتند! (به دلیل دستگیری توسط پلیس PCN دیشب!) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
سوال بعدی:
جواب : استفاده از یک عدد کارد آشپزخانه که تازه تیز شده! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]نقل قول:
مي دونيد سريعترين راه به چنگ آوردن قلب یک فرد چيه ؟
سوال بعدی:
باید بگم که این سخت ترین سوال مسابقه بود و افراد زیادی روش فکر کردند ولی فقط شهریار تونست پاسخ خود را ارائه کنه و گفت سه نفر بودند! ولی طبق آخرین سرشماری که به عمل اومده تعداد اونا دو نفر و نام پدر مسلم بن عقیل بود! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]نقل قول:
2 طفلان مسلم چند نفر بودند ؟ نام پدرشان چه بود ؟
این متن هم جهت حال گیری است و هیچ گونه ارزش قانونی دیگری ندارد! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
با تشکر علی :1. (21):