اینم عکسی از دوران جوانی و جاهلیت ... یه زمانی واسه خودمون رکورددار بودیم ... هنوزم البته حریف میطلبیم ... تو شب نشینی قبلی برقمون رفت ... نشد که رکورد رو تثبیت کنیم ... ایشالله این سری میتر****م ... :slap::126fs3186991:
Printable View
اینم عکسی از دوران جوانی و جاهلیت ... یه زمانی واسه خودمون رکورددار بودیم ... هنوزم البته حریف میطلبیم ... تو شب نشینی قبلی برقمون رفت ... نشد که رکورد رو تثبیت کنیم ... ایشالله این سری میتر****م ... :slap::126fs3186991:
عزيز مواظب باش با توپولف نري. واگرنه ممکنه خداي ناکرده به دليل امنبت اين هواپيماها ديگه هيچ وقت هيچ انجمني رو نبيني.نقل قول:
:give_rose:
نقل قول:
مهراد خوبه!
مخصوصا بعد از روزایه سخت و پر تنش کنکور
راستی بچه ها شب دهم تیر هم میان؟
این سری بازی اگر کسی ترفندهای غیر قانونی نزنه ایشالله کسی بالا نمیره یعنی بالاتر از من نمیره :دی از الان کل کل کنم :دی
واقعا که وحید خان :cry:نقل قول:
با این حرفت حیثیت چندین ساله منو زیر سوال بردی :1. (38):
اردلان عزیزم دوست قدیمی خودت که در جریان هستی دیگه :whistle: یک سری باگها بازیها داره که خودشون یک دفعه امتیاز میدن به آدم گفتم اگر کسی ترفند بزنه ما هم بیکار نشینیم دیگه :whistle:نقل قول:
شما استادی یادم هست که رکوردداری بودی یک زمانی:love::1. (21): ولی الان دیگه دوره جوانهاست مثل من!!!!:1. (27)::1. (38):
این بازیها فلشه !!! فکر نکنم بشه از چیت یا ترینری استفاده کرد !!! مگه اینکه بعضیا دست کنند تو سیستم Arcade ...نقل قول:
ن.ق شیرازی :
نـــیــگــــــــا مـامـان مـی مـن نـگـفـتـم دســـت نـــــکـن تـو ایـــــنـا !!!!
دوستان منتظر همتون هستم!
من کل کل میذارم ببینم کی تا ساعت 4 شب آنلاین باقی می مونه :1. (38):
فقط 4؟:whistle: من که پایه هستم در حد مرگ.نقل قول:
نقل قول:من که امسال اینترنت درست و حسابی ندارم ... ADSl که قطعه فعلا ... با دایل آپ میام به اندازه ای که دور هم باشیم ... این سری بیخیالش میشم ... البته همچین معلوم هم نیستا ... شاید یهو زد به سرمون و اومدیم وسط ...!!! :lol: