4 که دیگه زیادی زوده سره شب ماست دیگه الان که ساعت 6 بیدار میشیم زود 2 میخوابیم دیگه 5 شنبه که فرداش تعطیلات هست دیگه آفتاب که زد میریم لالا ( با توجه به اینکه منزل هم تنها هستیم :دی )
Printable View
4 که دیگه زیادی زوده سره شب ماست دیگه الان که ساعت 6 بیدار میشیم زود 2 میخوابیم دیگه 5 شنبه که فرداش تعطیلات هست دیگه آفتاب که زد میریم لالا ( با توجه به اینکه منزل هم تنها هستیم :دی )
راست میگه
من که میگم 4 تازه شروع کنید :1. (38):
ه ه من یادمه شب نشینی قبلی ئیگه آفتاب زده بود من رفتم ! دیگه هیچکی نبود فکر کنم اگه درست یادم باشه برادر 2SIB مونده بود فقط :1. (27): (دایال آپ هم شب نشینی قبلی هم این یکی) :1. (38):
طبق آمار آخرین افرادی که شب نشینی گذشته بودند بنده و Pooya007 بودند که بر میگرده به ساعت 7:15 صبح :1. (38):نقل قول:
ایشالله این سری رکورد را بچه ها میشکونند .
اون شب نشینی من تا ساعت 3.5 بودم! ولی خیلی از برو بچ! همگی ساعت 3 رفتند! :)
تازه اکثرا رفته بودند به صرف Arcade یا تو یاهو مسنجر آنلاین بودند !
این شب نشینی رو فکر نکنم تا ساعت 12 بیش تر بتونم باشم! کلا به دلیل مشکلاتی فاز نمیده شرکت کنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
حالا ببینیم و تعریف کنیم اگر ADSL ما قطع نشود و جلوی شب زنده داران کم نیاریم میریم واسه رکورد زنی فقط من تخمه آجیل این چیزا فردا بعدازظهر بخرم که سرگرم بشوم :دی
اعلام آمادگی میکنم برای طراحی بنر های شب نشینی ! :11():
به این میگن شب نشینی تابستانی
هیچکس نیست
خب خوبی agne?
امروز کرج خیلی گرم بود
شاید من دیر اومدم!!! :lol:
شب نشینی امشب هست !نقل قول:
سلام . من همین الان اومدم به این انجمن داشتم راجع به بازیه جنرال سرچ میکردم بعد دیدم اینجام :1. (38):اینم آخرین موضوع انجمن بود . حالا باید چیکار کنم :1. (27):