پاسخ: هنگ کردن ویندوز و ریست کردن برای کارایی دوباره!!
مورد بعدی گرد و خاکه که باعث میشه حرارت بیشتر بشه شما میتونی جاروبرقی منزل در حالت دمنده قرار بدی و تو کیس با فشار باد تمیز کنی.
شما که مادربوردت عوض کردی تنظیمات بایوس چک کن شاید در مورد تنظیم سرعت فن سی پی یو موردی باشه که با مادربورد قبلیت فرق داره.
مورد آخر
چون سیستم قدیمی وقتی چند تا صفحه فایرفوکس باز کنی قفل میکنه میتونی کاری کنی که کامپیوتر قفل نکنه یه برنامه ای هست که جلوگیری میکنه از قفل کردن سیستم
برنامه Process-lasso-pro دانلود و نصب کن- من هم مثل شما خیلی زیاد سیستم هنگ میکرد وقتی تو نت میگشتم ولی با این برنامه مشکلم تا حدود زیادی حل شد:wink:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
سلام.
شک کرده بودیم به هارد که بعد از نصب Hard Disk Sentinel دیدم که با یکم فشار آوردن مثلا موزیلا بازه یاهو مسنجر بازه بعد یک ساعتی کند میشه و دما از 60 میره رو 70!
دمای عادی نباید از 50 بگذره دگ؟
برای کم کردن دما باید چیکار کنم؟
سیستم قدیمی اینه دگ همه چی گیره ! دی
نقل قول:
سلام.
شک کرده بودیم به هارد که بعد از نصب Hard Disk Sentinel دیدم که با یکم فشار آوردن مثلا موزیلا بازه یاهو مسنجر بازه بعد یک ساعتی کند میشه و دما از 60 میره رو 70!
دمای عادی نباید از 50 بگذره دگ؟
برای کم کردن دما باید چیکار کنم؟
سیستم قدیمی اینه دگ همه چی گیره ! دی
سلام
قبلا گفته بودم عکس هم گذاشتم اینجا
شما به احتمال زیاد کیس قدیمی و غیر استاندارد داری و مشکل کولینگ (خنک کنندگی) مدل کیس شما چیه؟ اگه نمیدونی یه عکس بزار ازش
یه دونه فن 8*8 سانتی متری بخر که حدود 10 تومان باشه بعد بستگی به نوع کیست داره معمولا مدلای قدیم یه قاب پلاستیکی جلو داشتند اونو باز کن اگه جای فن گذاشته بود برای جلو هارد یه فن تو اون محل ببند البته از داخل کیس هم به پشت محفظه هارد نگاه کنی جای فن داشته باشه معلومه
دمای هارد 70 درجه خیلی زیاده بعد از نصب فن به 30 تا40 درجه میرسی که دمای خوب و معمولی هست
اگه یکم خلاقیت داشته باشی میشه با اضافه کردن فن و...کولینگ خوبی تو کیست داشته باشی:wink:
سلام.
من جای فن رو دیدم جلوی کیس بود اونم دو تا بغل هم. یعنی دو تا فن باید ببندم؟ اینی که جلوی کیس بود من چطور بدونم چند در چنده؟
نقل قول:
سلام.
من جای فن رو دیدم جلوی کیس بود اونم دو تا بغل هم. یعنی دو تا فن باید ببندم؟ اینی که جلوی کیس بود من چطور بدونم چند در چنده؟
با خط کش بین جای پیچها اندازه بگیر. ببین چند سانته مثلا 8 سانت بود فن 8 سانتی میخوره
خوب چه اشکال داره 2 تا فن ببند. باید اندازشو بگیری شاید 2 تا فن 8 سانتی بخوره!!!
2 تا جا فن بغل هم خورده یا بالای هم هستش؟!!!
نقل قول:
با خط کش بین جای پیچها اندازه بگیر. ببین چند سانته مثلا 8 سانت بود فن 8 سانتی میخوره
خوب چه اشکال داره 2 تا فن ببند. باید اندازشو بگیری شاید 2 تا فن 8 سانتی بخوره!!!
2 تا جا فن بغل هم خورده یا بالای هم هستش؟!!!
اول من ضربدری اندازه گرفتم 11 سانتی شد!! بعد گفتم عجیبه بعدا فک کردم دیدم شاید باید پیجای کنار هم رو اندازه باید بگیرم که گرفتم دیدم 8 سانت شد! :lol:
کناره هم هستن. یعنی 20 ت خرج این دو تا فن میشه؟! یکم زیاد نیست 10 ت واسه یه فن؟! دی
نقل قول:
اول من ضربدری اندازه گرفتم 11 سانتی شد!! بعد گفتم عجیبه بعدا فک کردم دیدم شاید باید پیجای کنار هم رو اندازه باید بگیرم که گرفتم دیدم 8 سانت شد! :lol:
کناره هم هستن. یعنی 20 ت خرج این دو تا فن میشه؟! یکم زیاد نیست 10 ت واسه یه فن؟! دی
فن های ارزون تر هم هستند به قیمت 2 یا 3 هزار تومان.....
مثلا اینجا
نقل قول:
فن های ارزون تر هم هستند به قیمت 2 یا 3 هزار تومان.....
مثلا اینجا
میگم فن های پاور یا سی پی یو هم میشه استفاده کرد؟! :1. (35): چون همینجوری موندن گفتیم اگه میشه اونارو ب یوزیم D:
نقل قول:
میگم فن های پاور یا سی پی یو هم میشه استفاده کرد؟! :1. (35): چون همینجوری موندن گفتیم اگه میشه اونارو ب یوزیم D:
خلاقیتت منو کشته!!:wink:
آره میشه مشکلی نیست فنها رو باز کن استفاده کن
خود من یه پاوری داشتم سوخته بود فنش برداشتم زدم به کیس فقط احتیاط کن این پاورا خطرناکن میگن برق دارن به خاطر خازنایی که دارن!!! (رو پاورتو بخونی میفهمی)
نقل قول:
خلاقیتت منو کشته!!:wink:
آره میشه مشکلی نیست فنها رو باز کن استفاده کن
خود من یه پاوری داشتم سوخته بود فنش برداشتم زدم به کیس فقط احتیاط کن این پاورا خطرناکن میگن برق دارن به خاطر خازنایی که دارن!!! (رو پاورتو بخونی میفهمی)
من همیشه سعی میکنم از چیزای دوروبرم استفاده حداکثر رو ببرم! داغون این کارام که چیزی رو با چیزای دیگه جور بدم اختراع کنیم بکشفیم خخخخخخخخخ :lol::1. (31): خداییش حال میکنم با تعمیر قطعات الکتریکی! دوست دارم کنار این کارام تعمیر سخت افزار دستگاه های مختلف هم انجام بدم ولی زیاد سر در نمیارم و باید کلاسشو بگذرونیم. :دی
خب فقط میمونه سیماش رو چطوری وصل کنم به کدوم قسمت؟! میترسم دست به کار بشم مشکلی پیش بیاد :lol::1. (27):چون تا حالا فن وصل نکردم. اونم فن پاور و اینا D:
پاور برق داره بعد چه ربطی داشت به پستمون؟! ما که میخواییم فنش رو بکشیم استفاده کنیم! دی