پاسخ: هنگ کردن ویندوز و ریست کردن برای کارایی دوباره!!
نقل قول:
فلاپی ولش کن کانکتورش کوچیکه امکان اتصالیش زیاده.
از پاور قدیمیت برو سیم و کانکتور 4 تایی بزرگش ببر بعد سیم فنت بهش وصل کن و چسب برق هم بزن با خیال راحت استفاده کن...خود من برای کیس قدیمی که دارم این کارو کردم. مشکلی نداشتم
مطابق عکس رنگ سیمها دقت کن و جاشون که وصل شدن. شما به فنهای دیگه کیست دقت بکنی به کجا و چجوری وصل شدن به کدوم رنگ کانکتور کاملا معلومه چی به چیه!!!
در عکس همینطور که میبینی 2 تا سر داره پس به راحتی میتونی 2 تا فن به یک کانکتور پاورت بدون مشکل وصل کنی.!!!!
1- رنگ قرمز رو زدی به زرد؟ این مشکلی نداره؟ من که قرمز رو به قرمز میزنم سیاه هم به سیاه.
پستو ویرایش کردی الان دیدم ولی مگه تو برق کشیا هم رنگها رو به هم وصل نمیکنن؟! دی
2- درضمن کانکتور رو از پاور خراب با سیمش بکشم ؟ سیمشو اونجا در بیارم خود کانکتور رو آزاد کنم چطوره؟ با اینکه سفت بسته شده انگار باید یکم زور زد یا با یه چیز تیز سیمارو جدا کرد :دی
3- ببین الان شما یه فن رو وصل کردی به دو تا سیم یه کانکتور ، الان بخوام یه فن دیگه وصل کنم دو تا سیمشو وصل کنم به اون دوتای خالی که تو یه کانکتور هست؟ یا بازم وصل کنم به همونی که وصل شده مشکلی پیش نمیاره؟
اینم ویرایش کردی بعدا دیدم ولی اگه چیزی که گفتم رو فهمیدی بازم ج بده میخوام بدونم.
4- در ضمن بخوام مثل تو سیم به فن اضافه کنم از سیمای پاور استفاده کنم مشکلی پیش میاد؟
تشکر از استاد
نقل قول:
1- رنگ قرمز رو زدی به زرد؟ این مشکلی نداره؟ من که قرمز رو به قرمز میزنم سیاه هم به سیاه.
پستو ویرایش کردی الان دیدم ولی مگه تو برق کشیا هم رنگها رو به هم وصل نمیکنن؟! دی
2- درضمن کانکتور رو از پاور خراب با سیمش بکشم ؟ سیمشو اونجا در بیارم خود کانکتور رو آزاد کنم چطوره؟ با اینکه سفت بسته شده انگار باید یکم زور زد یا با یه چیز تیز سیمارو جدا کرد :دی
3- ببین الان شما یه فن رو وصل کردی به دو تا سیم یه کانکتور ، الان بخوام یه فن دیگه وصل کنم دو تا سیمشو وصل کنم به اون دوتای خالی که تو یه کانکتور هست؟ یا بازم وصل کنم به همونی که وصل شده مشکلی پیش نمیاره؟
اینم ویرایش کردی بعدا دیدم ولی اگه چیزی که گفتم رو فهمیدی بازم ج بده میخوام بدونم.
4- در ضمن بخوام مثل تو سیم به فن اضافه کنم از سیمای پاور استفاده کنم مشکلی پیش میاد؟
تشکر از استاد
اول اینکه این سوکت مال یه فن دیگه بوده که خراب شده با سیمش چیدم وصل کردم به یه فن پاوری که خراب بوده!!(خلاقیتو داشته باش:lol:)
بعدش معمولا فن ها 12 ولت هستن نه 5 ولت
شما رنگ قرمز مشکی که میبینی مال فن هستش من یه فن برات میارم 2 تا سیم سفید داره به کدوم سیم پاور وصلش میکنی؟!!!:1. (27):رنگ سیم پاور مهمه نه رنگ سیم فنهای دوسیمی.
رنگ زرد 12 ولت+ هست. عکس و توضیحات سیمهای پاور میزارم متوجه میشی...
2- خودت اذیت نکن مثل من سیمشو کلا چیدم بعد با چسب برق سیم فن وصل کردم به سیم چیده شده کانکتور دار:whistle:
3- دو تا سیم جدید هم به همون قبلی وصل کن زرد و مشکی مگر اینکه یه فن 12 ولتی و یک 5 ولتی داشته باشی!!!! که بخوای از قرمز هم استفاده کنی!!!
4- نفهمیدم چی میگی!!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
رنگ بندی سیم ها به صورت زیر میباشد
نارنجی................3.3V+
قرمز......................5V+
زرد....................12V2+
*زرد/آبی.............12V1+
آبی......................12V-
سبز...................PS-ON
مشکی............... GND منفی مشترک تمامی ولتاژها
*در صورت وجود 2 خروجی 12ولت
در مورد سوال 4- میگم که میخوام سیم فن رو زیادتر کنم میتونم از سیمهای پاور خراب شده استفاده کنم؟! سیم های پاور بیشترشون از مال فن کلفترن. فک کنم مال فلاپی کوچیکتر بود :دی
من که وصل کردم به قرمز و سیاه پس چرا کار میکنه فن؟!
باید وصل کنم به زرد؟!
بعدشم پس من یه فن دیگه رو به همون زرد و مشکلی وصل کنم مشکلی نیست پس؟یعنی دو تا سیم میره تو زرد و دوتای دیگه هم میره تو مشکلی.
الان که یه فن دیگه داریم که کند کار میکنه قبلا عوضش کرده بودم مال پاور بود یه فن سی پی یو دیگه هم داریم که اونم پیچ نداره که وصلش کنیم!! :دی
یه تازه بخریم بهتره پس D:
نقل قول:
در مورد سوال 4- میگم که میخوام سیم فن رو زیادتر کنم میتونم از سیمهای پاور خراب شده استفاده کنم؟! سیم های پاور بیشترشون از مال فن کلفترن. فک کنم مال فلاپی کوچیکتر بود :دی
من که وصل کردم به قرمز و سیاه پس چرا کار میکنه فن؟!
باید وصل کنم به زرد؟!
بعدشم پس من یه فن دیگه رو به همون زرد و مشکلی وصل کنم مشکلی نیست پس؟یعنی دو تا سیم میره تو زرد و دوتای دیگه هم میره تو مشکلی.
الان که یه فن دیگه داریم که کند کار میکنه قبلا عوضش کرده بودم مال پاور بود یه فن سی پی یو دیگه هم داریم که اونم پیچ نداره که وصلش کنیم!! :دی
یه تازه بخریم بهتره پس D:
سیم سیمه کلفت و نازک کارشو میکنه میتونی از سیم پاور بکنی استفاده کنی
فنت کار میکنه خوب خدا رو شکر یا فنت 5 ولته یا اینکه پاورت استاندارد نیست سیماش رنگش الابختکیه!!! یا اینکه فنت کارش درسته که با 5 ولت کار میکنه!!! باید یه ولت متر داشته باشی ببینی سیماش چند ولته...
اگر ولت متر نداری شما به زرد و مشکی وصل کن ما که وصل کردیم شده..
به نظرم یه فن 2 تومانی ارزش ای کارا نداره:1. (27):
نقل قول:
سیم سیمه کلفت و نازک کارشو میکنه میتونی از سیم پاور بکنی استفاده کنی
فنت کار میکنه خوب خدا رو شکر یا فنت 5 ولته یا اینکه پاورت استاندارد نیست سیماش رنگش الابختکیه!!! یا اینکه فنت کارش درسته که با 5 ولت کار میکنه!!! باید یه ولت متر داشته باشی ببینی سیماش چند ولته...
اگر ولت متر نداری شما به زرد و مشکی وصل کن ما که وصل کردیم شده..
به نظرم یه فن 2 تومانی ارزش ای کارا نداره:1. (27):
سلام.
من دو تا فن رو نصبیدم. در ضمن چرا نگفتی پاور کانکتور ماده نداره؟! همونی که تو بهش وصل کردی ماده هست اون یکی نر دگ؟
یه ماده پیدا کردم وصل کردم به پاور دو تا فنم بهش وصل کردم.
فنا کار میکنن. دما الان رو 46 هست.
میگما چرا سیستم بازم کند کار میکنه؟ نکنه بد سکتور داره؟
بعدشم دما داره یواش یواش بالا میره ولی کند. به نظرم دو تا فن هم کارایی نداره چون مستقیم به جلوی هارد میخوره به درد نمیخوره حس میکنم به زیر هارد نمیخوره! چطوره زیر هارد یه فن بزارم تا معلوم بشه؟! دی
الان دما رو 52 رف ! یعنی بعد از 15 - 20 مین بعد اینکه پستو شروع کردم به نوشتن. همون زیر هارد بزارم تست کنم؟
نقل قول:
سلام.
من دو تا فن رو نصبیدم. در ضمن چرا نگفتی پاور کانکتور ماده نداره؟! همونی که تو بهش وصل کردی ماده هست اون یکی نر دگ؟
یه ماده پیدا کردم وصل کردم به پاور دو تا فنم بهش وصل کردم.
فنا کار میکنن. دما الان رو 46 هست.
میگما چرا سیستم بازم کند کار میکنه؟ نکنه بد سکتور داره؟
بعدشم دما داره یواش یواش بالا میره ولی کند. به نظرم دو تا فن هم کارایی نداره چون مستقیم به جلوی هارد میخوره به درد نمیخوره حس میکنم به زیر هارد نمیخوره! چطوره زیر هارد یه فن بزارم تا معلوم بشه؟! دی
الان دما رو 52 رف ! همون زیر هارد بزارم تست کنم؟
الان اگه 2 تا فنت درست کار میکنه خوبه دیگه
دمای 50 هم خوبه بهتر از 70 هست ما که دمای هارد حداکثر 40 هست
شما تست کن مشکلی نیست زیر بالا و... ببین دما چجوری میشه...
برای فهمیدن بدسکتوری برنامه Hard.Disk.Sentinel.Pro.4.50 نصب کن یه شات ازش بگیر بزار اینجا...
نقل قول:
الان اگه 2 تا فنت درست کار میکنه خوبه دیگه
دمای 50 هم خوبه بهتر از 70 هست ما که دمای هارد حداکثر 40 هست
شما تست کن مشکلی نیست زیر بالا و... ببین دما چجوری میشه...
برای فهمیدن بدسکتوری برنامه Hard.Disk.Sentinel.Pro.4.50 نصب کن یه شات ازش بگیر بزار اینجا...
باوا دما هر چه وقت بگذره میره بالاتر یعنی کار بکشم از سیستم! بیشتر این موزیلا فک کنم زیاد کار میکشه. IE فک کنم دمارو زیاد نمیبره بالا ولی این مرورگر سایتا رو درست باز نمیکنه به همین خاطر ناچارم با فایرفاکس کار کنم.
اونم نصبه . دما رو با اون میبینم از کدوم سربرگش عکس بزارم؟ سربرگ اول؟
نقل قول:
باوا دما هر چه وقت بگذره میره بالاتر یعنی کار بکشم از سیستم! بیشتر این موزیلا فک کنم زیاد کار میکشه. IE فک کنم دمارو زیاد نمیبره بالا ولی این مرورگر سایتا رو درست باز نمیکنه به همین خاطر ناچارم با فایرفاکس کار کنم.
اونم نصبه . دما رو با اون میبینم از کدوم سربرگش عکس بزارم؟ سربرگ اول؟
از گوگل کروم استفاده کن
از سربرگ اول overview عکس بگیر دوستان نظر بدن مثلا آقا امید خیلی واردن amd>intel نظرش در مورد هاردت بگه
1 :تعداد فایل پیوست
نقل قول:
از گوگل کروم استفاده کن
از سربرگ اول overview عکس بگیر دوستان نظر بدن مثلا آقا امید خیلی واردن amd>intel نظرش در مورد هاردت بگه
گوگل کروم به قطعات فشار کم میاره؟!
اینم عکس از برنامه: فک کنم مشکلی نداره؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
الان دما که خوبه زیر هارد گذاشتم فنو.
ولی کم کم داره میره بالا به نظرم باید بالاشم بزارم اگه خیلی بالا بره!
هنوز از 43 بالا نرفته.
اول تاپیک گفتم که یهو سیستم میهنگه زیاد! ولی الان بازم شده ولی خیلی کم. شاید روزی یکی دو بار اونم شاید. اون موقع که یهو هر نیم ساعتی یا کمتر میشد!
نقل قول:
دما رو درست نشون نداده بود . یکی از دماهای سطح برد بالا بود که احتمال زیاد cpu هست .
اگر مدت زیادی فن باز نشده . خمیر سیلیکون زیرش خشک میشه . باید یکسال یکدفعه خمیر روی پردازنده تجدید بشه .
در مورد ریست هم یک تست با memtest بگیرید .
سلام داش خسته نباشی خوبی؟ به منم داش کمک کن:give_rose:من چند سال کامپیوتر دارم اصلاعات نرم افزاریم خیلی بههتر سخت افزاری چون سیستمم روز اول کسی دیگ نصب کرده البته سخت افزاری هم بلدم نه همه چیزو:1. (28):
الان من چند سالی که این سیستمو دارم تا بحال سی پیوشو نگا نکردم خمیرشم عوض نکردم البته سیستمم مشکلی ندار ولی دیدم گفتی باید تمیز بشه این حرفا گفتم بیام که شما وارد تری راهنمایم بکنی و چیزای دیگر نکاتی لازم باش در مورد سخت افزار از شما بشنوم تشکر:give_rose: