جواب سوال آخری من بود؟نقل قول:
استیل منظورتون اسمبل هست؟ چرا بیرون کیس؟
منظورتون بجز دیباگر با بوزر باید فهمید مشکلاتو؟ اگرم که هیچ بوقی نده هر کاری هم بکنی یعنی مادربورد خرابه دگه؟
Printable View
جواب سوال آخری من بود؟نقل قول:
استیل منظورتون اسمبل هست؟ چرا بیرون کیس؟
منظورتون بجز دیباگر با بوزر باید فهمید مشکلاتو؟ اگرم که هیچ بوقی نده هر کاری هم بکنی یعنی مادربورد خرابه دگه؟
سلام بله جناب قیوم
منظورازاستیبل تست قطعات بیرون از کیس روی میز هست -بعضی موقع ها سطح مادربورد با بدنه کیس اتصالی میکنه - بله -بایدباتست قطعات به ترتیب مشکوک شروع کرد
سلام علیکم.
دوستان و استادان گرامی کیسو بردم بعد گفت آره بردش خراب شده و عوضش کرد. از قیمتی که جناب اینتل گفته بودن هم بیشتر گرفت! D: اونم دسته دوم!
خب حالا گاهی سرعت ویندوز خیلی کند میشه . کلا بیشتر کند هست وقتی فایرفاکس و اینترنت اکسپلورر یا فایرفاکس و یاهو مسنجر رو با هم باز میکنم که دیگه کلا! تو برد قبلی اینقد کند نمیشد مشکل از چیه اخه؟!
دماها که از نظر من خوبه تو برنامه:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
چه مادربوردی انداخیتد الان درحال حاضر؟
همون قبلی دیگه. گیگابایت.نقل قول:
پست 5 هست
سوکت 478
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
ویندوز چی هست ؟ فلش ویروسی بعد از نصب به usb نزدید؟درایو های هارد رو باز نکردید بادوبار کلیک چپ؟
xpنقل قول:
نه .آنتی ویروس آپه. فلشو اسکن میکنم. اونم نه. یعنی من ویروسی نمیبنم. باز یه اسکن کلی میکنم ببینم چی میشه.
در ضمن از وقتی مادربورد عوض شده صدای فن سی پی یو هم زیاد شده! این چرا ؟!
من اگه جای شما بودم هارد کلا فورمت میکردم ویندوز و آنتی ویروس نصب میکردم تا مطمئن بشم مشکل از ویروس یا خرابی ویندوز نیست.
بعدش میرفتم دنبال تست سخت افزاری
من به شخصه به دماهایی که این نرمافزارها تو محیط ویندوز نشون میدن اکتفا نمیکنم و حتما با قسمت hw monitor در بایوس چک میکنم.
شما هر وقت کامپیوترت کند شد و خواستی ریست کنی با دوربین از محیط بایوست عکس بگیر ببینیم دما و rpm فن سی پی یو و....چجوریه
احتمال زیاد سیستم شما خیلی قدیمیه (فک کنم 10 سال کار کرده) پس کیس شما چون قدیمیه مشکل حرارتی شما زیادتر هم میشه از اون طرف شما یه هارد ماکستور 80 دارید که این هاردها به شدت گرم میکنن. اگه کامپیوترت بعد مدتی کار کردی کند شد و هنگ میکنه ممکنه از دمای بالای هارد هم باشه در کیس باز کن به بدنه هارد دست بزنی حرارتشو حس میکنی چقدر زیاده. خود من یه 160 مکستور داشتم بسیار هم ازش ناراضیم و الان فقط به عنوان هارد بک آپ استفاده میکنم خیلی هم پر سر صداست.
اگه تونستی یه عکس از داخل کیست بزار ببینیم چجوری اسمبل کردن-خنک کنندگی کیست چجوریه و...
فعلا اگه تا اینجا رو قبول داری رو داشته باش عکسها رو بزار تا ببینیم چه میشه کرد
کیس هایی که مشکل حرارتی دارند
حالا شما برای مشکل حرارتی یه تعدادی فن به عقب و جلو کیست اضافه کن
جلو هاردت جای فن داره یه فن اونجا حتما اضافه کن دمای هاردت نصف میشه از 65 به 35 میرسه
یکی از مشکلات کم شدن کارایی سیستم و کند شدن اون مشکل حرارتی هستش
درسته قدیمیه.نقل قول:
در ضمن چون من با فایرفاکس کار میکنم از سی پی یو زیاد کار میکشه میره روی 100 خورده ای هر چه بالاتر بره کند میشه سیستم.
فک کنم با فایرفاکس کار نکنم درست میشه حالا تست بکنم فایرفاکس کار نکنم فقط ie کار کنم ببینم چی میشه. نسخه ie هم چون 8 هست رو گاهی سایتها درست کار نمیکنه بعد آدم خوشش نمیاد باید برو رو FF دیگه! :دی وگرنه من قبلا ie باز بودم :پی
فک کنم وقتی کند شده بود تو بایوس رو دیدم دمای cpu مثل قبل بود!
احتمالا از هارد باشه؟ ولی عجیبه چرا تو مادربورد قبلی اینطوری نبود آخه؟!
این مادربورد انگار مشکل داره ها حالا اون صدای فن cpu چرا زیاد میشه سی پی یو که قبلیه! نه نه وایسین ببینم! الان که دیدم انگار cpu رو عوض کرده! ای بابا باید بهش بگم چون صداش بالا میره اصلا خوشم نمیاد! cpu قبلی که مشکلی نداشت چرا عوضیده اخه!