پاسخ: هنگ کردن ویندوز و ریست کردن برای کارایی دوباره!!
نقل قول:
نمیدونم دقیقا چکاری انجام دادید اینطوری شده .
جامپر رو وصل کنم بعد سریع در بیارم مشکلی که نیست؟
احتمال نمیدید از پاور باشه؟
من به هیچ چیز اضافی ای دست نزدم فقط خواستم اون کاور چیپست رو در بیارم به چیزای دیگه دست نزدم!
چرا قطعات کامپیوتری حساسن آخه! کار اضافه ای هم نکنی یهو یه مشکلی پیش میاد! :1. (28):
نقل قول:
جامپر رو وصل کنم بعد سریع در بیارم مشکلی که نیست؟
احتمال نمیدید از پاور باشه؟
من به هیچ چیز اضافی ای دست نزدم فقط خواستم اون کاور چیپست رو در بیارم به چیزای دیگه دست نزدم!
چرا قطعات کامپیوتری حساسن آخه! کار اضافه ای هم نکنی یهو یه مشکلی پیش میاد! :1. (28):
به شدت حساس هستند . اگر به همون چیپ nb بیش از حد فشار بیاری تصویر نمیده . هر کاری نیاز به تجربه و مهارت دارد .
نقل قول:
به شدت حساس هستند . اگر به همون چیپ nb بیش از حد فشار بیاری تصویر نمیده . هر کاری نیاز به تجربه و مهارت دارد .
خب درسته فشار که آوردم ولی من چطوری میتونم درستش کنم مشکل رو؟ نکنه باید عوض بشه ؟ هزینه چند؟
خوب میشد اون موقع که گفتید خمیر بزنید میگفتین بهش فشار نیارید!
هنوزم احتمال ندادیدا پاورو عوض کنم یا نه؟ به نظرتون احتمال داره پاور هم تصویر نیاره؟!
اینجا هم این مشکلو داشتن انگار:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
باید تست کنید . قطعات رو تک به تک .
بله احتمال شک به پاور هم هست ولی سایرقطعات باید چک شن -دستگاه تست قطعات سخت افزاری رو ندارید؟
نقل قول:
بله احتمال شک به پاور هم هست ولی سایرقطعات باید چک شن -دستگاه تست قطعات سخت افزاری رو ندارید؟
ن داوش. اگه داشتم اینقد پستا زیاد نمیشد الان ! دی.
در اولین فرصت میگیرمش خیلی لازمم میشه
سلام.
من چند روزی نبودم و الان که یه پاور دیگه رو تست زدم بازم بوت نشد.
نظر شما از مشکل دار شدن NB هست یا چیز دیگه؟
این سیستم قبلا قطعات رو در میاوردی بوق میزد الان که هر چی در میاری روشن میکنی نمیزنه. یعنی مشکل نمیتونه به غیر از NB باشه؟
اگه NB ایراد دار شده باشه باید چیکار کنم؟ باید مادربورد عوض بشه ؟! مادربوردم عوض بشه کلی هزینه داره که! :1. (28):
نقل قول:
سلام.
من چند روزی نبودم و الان که یه پاور دیگه رو تست زدم بازم بوت نشد.
نظر شما از مشکل دار شدن NB هست یا چیز دیگه؟
این سیستم قبلا قطعات رو در میاوردی بوق میزد الان که هر چی در میاری روشن میکنی نمیزنه. یعنی مشکل نمیتونه به غیر از NB باشه؟
اگه NB ایراد دار شده باشه باید چیکار کنم؟ باید مادربورد عوض بشه ؟! مادربوردم عوض بشه کلی هزینه داره که! :1. (28):
قطعات قدیمی . به دلیل مستهلک شدن . ممکنه وقتی بخواهید تغییراتی تو سیستم بدید به طور کامل مشکل بخورند . مخصوصا مادربرد شما به دلیل حرارت چیپ NB مشکلات خاص خودش رو داشت . تنها راه تست هم تست قطعات با قطعات سالم هست . ولی اینکه بوق نمیزنه مشخصا به خاطر مادربرد هست .
نقل قول:
قطعات قدیمی . به دلیل مستهلک شدن . ممکنه وقتی بخواهید تغییراتی تو سیستم بدید به طور کامل مشکل بخورند . مخصوصا مادربرد شما به دلیل حرارت چیپ NB مشکلات خاص خودش رو داشت . تنها راه تست هم تست قطعات با قطعات سالم هست . ولی اینکه بوق نمیزنه مشخصا به خاطر مادربرد هست .
باید مادربرد عوض بشه یعنی؟!
نمیشه اون NB رو درست کرد؟!
هزینه تعویض مادربرد چند میشه؟؟
نقل قول:
باید مادربرد عوض بشه یعنی؟!
نمیشه اون NB رو درست کرد؟!
هزینه تعویض مادربرد چند میشه؟؟
نمیشه 100% گفت به خاطر NB هست . فقط از طریق تست میشه فهمید کدام قطعه هست . مادربرد سوکت 478 قیمتی ندارند . زیر 50 تومن