6 :تعداد فایل پیوست
پاسخ: هنگ کردن ویندوز و ریست کردن برای کارایی دوباره!!
نقل قول:
من همیشه سعی میکنم از چیزای دوروبرم استفاده حداکثر رو ببرم! داغون این کارام که چیزی رو با چیزای دیگه جور بدم اختراع کنیم بکشفیم خخخخخخخخخ :lol::1. (31): خداییش حال میکنم با تعمیر قطعات الکتریکی! دوست دارم کنار این کارام تعمیر سخت افزار دستگاه های مختلف هم انجام بدم ولی زیاد سر در نمیارم و باید کلاسشو بگذرونیم. :دی
خب فقط میمونه سیماش رو چطوری وصل کنم به کدوم قسمت؟! میترسم دست به کار بشم مشکلی پیش بیاد :lol::1. (27):چون تا حالا فن وصل نکردم. اونم فن پاور و اینا D:
پاور برق داره بعد چه ربطی داشت به پستمون؟! ما که میخواییم فنش رو بکشیم استفاده کنیم! دی
ربط داره ...چجوری فن رو از داخل پاور بیرون میاری بدون بازکردن پاور!!!
فنها متفاوتند یعنی تعداد سیم و نوع کانکتور فرق میکنه
بر روی مادربورد هم محل نصب برای فن هست که کانکتور 3,2 یا 4 پین هست
بعضی فنها هم که میتونی مستقیم به پاور وصل کنی
تبدلیهایی هم وجود داره
بسته به فنی که داری اونو به مادربورد یا پاورت وصل میکنی
اگه می خوای فن پاورت جدا کنی و از بدشانسی سیمای فن به برد پاور قدیمیت لحیم شده پس از جدا کردن سیمها از برد باید براش یه کانکتور بزاری:wink:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
داش ممنون.
ولی همون که گفتی لحیم شده حالا باید کانکتور بهش بزنم. حالا کانکتور رو باید از خدماتی بگیرم یا میتونم از اون کانکتورایی که به سیمهای پاور وصل هست استفاده کنم؟! :lol:
یه چیزی یادم اومد در مورد همین فن که رو یه سیستم دیگه فن بسته شده که دو تا سیمش وصل شده به این کانکتورای 4 تایی. پس منم میتونم از این کلک استفاده کنم؟! :1. (35):D: میتستم خبرشو میدم :دی
ویرایش:
خب من اوکی کردم با راه خودم :دی
یک فن گذاشتم الان درجه هنوزم بالاتره الان 50 خورده ای هست.
من اول انگار فن رو برعکس بسته بودم فک میکردم هوا میره داخل دیدم میومد بیرون! بعد درستیدمش! دی
باید دو تا فن ببندم تا بره رو 40 یا کمتر؟!
در ضمن هارد بالاتر بود آوردمش پایین و چون فن دو تا کنار هم بود و اگه رو یکی میبستم فن رو نصف هارد یا کمتر فک کنم میگرفت منم جوری بستمش که لااقل نصف بیشترو بگیره! یعنی یه سمتش رو کشیدم وسط بستم اون سمتش پیچ نداره فقط یه سمتش پیچ زدم! :lol:
باید انگار دو تا بست تا دما خوب بشه نه؟
نقل قول:
داش ممنون.
ولی همون که گفتی لحیم شده حالا باید کانکتور بهش بزنم. حالا کانکتور رو باید از خدماتی بگیرم یا میتونم از اون کانکتورایی که به سیمهای پاور وصل هست استفاده کنم؟! :lol:
یه چیزی یادم اومد در مورد همین فن که رو یه سیستم دیگه فن بسته شده که دو تا سیمش وصل شده به این کانکتورای 4 تایی. پس منم میتونم از این کلک استفاده کنم؟! :1. (35):D: میتستم خبرشو میدم :دی
ویرایش:
خب من اوکی کردم با راه خودم :دی
یک فن گذاشتم الان درجه هنوزم بالاتره الان 50 خورده ای هست.
من اول انگار فن رو برعکس بسته بودم فک میکردم هوا میره داخل دیدم میومد بیرون! بعد درستیدمش! دی
باید دو تا فن ببندم تا بره رو 40 یا کمتر؟!
در ضمن هارد بالاتر بود آوردمش پایین و چون فن دو تا کنار هم بود و اگه رو یکی میبستم فن رو نصف هارد یا کمتر فک کنم میگرفت منم جوری بستمش که لااقل نصف بیشترو بگیره! یعنی یه سمتش رو کشیدم وسط بستم اون سمتش پیچ نداره فقط یه سمتش پیچ زدم! :lol:
باید انگار دو تا بست تا دما خوب بشه نه؟
درسته فن 2 سیم راحت میشه به کانکتور 4 پین پاور وصل کرد مشکلی نداره..پاور قدیمیت کانکتور 4 پین بزرگ داره از اونا میتونی استفاده کنی
شما 2 تا فن رو ببندی مطمئنا دماش کمتر میشه:wink:
نقل قول:
درسته فن 2 سیم راحت میشه به کانکتور 4 پین پاور وصل کرد مشکلی نداره..پاور قدیمیت کانکتور 4 پین بزرگ داره از اونا میتونی استفاده کنی
شما 2 تا فن رو ببندی مطمئنا دماش کمتر میشه:wink:
من به کانکتور 4 پین مال فلاپی وصلیدم چون نزدیک تر بود بقیه دورتر :دی
کوچکتر از مال چار پین بود.
یه فن دیگه هم وصل کنم به همون جایی که اون وصله مشکلی که نداره؟
ی سوال:
میخواستم بدونم میشه اون فن هایی که بعد از روغن کاری هم کند کار میکنه رو درست کرد؟
نقل قول:
ی سوال:
میخواستم بدونم میشه اون فن هایی که بعد از روغن کاری هم کند کار میکنه رو درست کرد؟
فنی که سفت میشه یا گیر میکنه . بعد از روغنکاری هم زیاد کار نمیکنه .
نقل قول:
ی سوال:
ممکنه به دلیل کوچو بودن فیش سیمها اتصالی کنه
اتصالی کنه ممکنه پاور یا سایر قطعاتتون بسوزه
فنها بعد از یک مدت کار بوششون گشاد میکنه و بعد ار سرویس هم مثل اولشون نمیشن
نقل قول:
ی سوال:
فقط مواظب باش سیمها به هم اتصالی نکنن.
درستش این بود شما به سیم فنت یک کانکتور نری یا مادگی وصل میکردی بعد اونو به کانکتور مادگی یا نری پاور وصل میکردی که خطر اتصالی نداشته باشه.
اگه فن شما بعد از هر روغن کاری با سرعت کار کنه مشکلی نیست.که بعضی فنها بعد از چند ماه نیاز به روغن کاری دارند.
ولی فنی که بعد از روغن کاری درست کار نمیکنه و هنوز کند هست دیگه خرابه و درست بشو نیست.
دوست گرامی به نظر من فن کیس با فیش مولکس بصورت نو تهیه کنید . قیمتی هم ندارند . دردسر خرابی و اتصال هم ندارند .
من به این وصل کردم
مال فلاپی بود. فلاپی استفاده نمیشد و این نزدیک به فن بود که از فلاپی کشیدم وصلش کردم به اون سمت راستش.
قرمز به اون قرمز سیاه هم به سیاه.
نفهمیدم گفته بودم که یه فن دیگه هم بزنم به همین کانکتور و همون جای فیش دو سیمی که وصل کردم، مشکلی پیش میاد؟
درضمن میشه دو تا فن رو که چهار تا سیم میشن رو به یه کانکتور چهار فیشه خالی وصل کرد و وصلش کرد به یه کانکتور اضافی از پاور؟
یه پاور خراب داریم و من میخوام یه کانکتور چهار سیمشو بِبُرم بعد وصلش کنم به این دو فن و بعدشم به پاور و ازش استفاده کنم؟ میشه؟ میپرسم چون به جز رنگ های قرمز و سیاه رنگ زرد هم هست شاید جور نمیشه.
2 :تعداد فایل پیوست
نقل قول:
من به این وصل کردم
مال فلاپی بود. فلاپی استفاده نمیشد و این نزدیک به فن بود که از فلاپی کشیدم وصلش کردم به اون سمت راستش.
قرمز به اون قرمز سیاه هم به سیاه.
نفهمیدم گفته بودم که یه فن دیگه هم بزنم به همین کانکتور و همون جای فیش دو سیمی که وصل کردم، مشکلی پیش میاد؟
درضمن میشه دو تا فن رو که چهار تا سیم میشن رو به یه کانکتور چهار فیشه خالی وصل کرد و وصلش کرد به یه کانکتور اضافی از پاور؟
یه پاور خراب داریم و من میخوام یه کانکتور چهار سیمشو بِبُرم بعد وصلش کنم به این دو فن و بعدشم به پاور و ازش استفاده کنم؟ میشه؟ میپرسم چون به جز رنگ های قرمز و سیاه رنگ زرد هم هست شاید جور نمیشه.
فلاپی ولش کن کانکتورش کوچیکه امکان اتصالیش زیاده.
از پاور قدیمیت برو سیم و کانکتور 4 تایی بزرگش ببر بعد سیم فنت بهش وصل کن و چسب برق هم بزن با خیال راحت استفاده کن...خود من برای کیس قدیمی که دارم این کارو کردم. مشکلی نداشتم
مطابق عکس رنگ سیمها دقت کن و جاشون که وصل شدن. شما به فنهای دیگه کیست دقت بکنی به کجا و چجوری وصل شدن به کدوم رنگ کانکتور کاملا معلومه چی به چیه!!!
در عکس همینطور که میبینی 2 تا سر داره پس به راحتی میتونی 2 تا فن به یک کانکتور پاورت بدون مشکل وصل کنی.!!!!