سلامی مجددبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط highlander926 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بسته به نرم افزارهای مختلف داره . ولی بله . بصورت کلی ، 10 درصد هست . اما ممکنه هم تا 15 درصد ضعیف تر بشه و گاها تا 5 درصد ضعیف تر بشه اما کلا حدود 10 درصدی میشه . ممکنه بسته به طراحی یه نرم افزار دیگه ، حتی وقتی از 8 هسته بصورت همزمان استفاده کنه ، بازدهی 9100 نسبت به 4770 ، اصلا ضعیف نشه . میتونید نتیجه ی تست نرم افزارهای مختلف را برای این دو پردازنده ، در زیر ببینید :
Intel Core i3-9100F vs. Intel Core i7-4770 - Benchmark and Specs
دقت کنید ، نسبت به پردازنده 4770 را میگم ها .
نسبت به پردازنده ی 4790 یا 4790K نمیگم .
سیستم های pia و aio ، به درد کارهایگرافیکی نمیخوره به نظرم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط highlander926 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دقت کنید ، من این سیستم را برای بعضی از قطعات ، در پایین ترین کیفیت ممکن اش در نظر گرفتم ها . فقط میخواستم با اون مینی کیس برابری کنه اما هم کیفیت قطعات اون مینی کیس مشخص نبود و هم اینکه دست دوم میگید هست . پس اصلا نمیشه این سیستمی که گفتم را با اون مینی کیس مقایسه کنید . بزرگترین دلیلش اینه که دارید سیستم دست دوم که تقریبا 2 برابر ارزونتر باید باشه را با سیستم نو مقایسه میکنید .
نظر من را بخواین اینه که کیفیت اون قطعات (مخصوصا پاور) را بهتر کنید و مناسب کار شما نیست .
یعنی حداقل سیستمی که برای کار با پریمیر بهتون میتونم توصیه کنم ، سیستم زیر هه (به همراه اندکی آینده نگری) :
مادربرد :
ASUS PRIME B360M-A
2.47
پردازنده :
i3 9100f
1.42
رم :
Crucial Ballistix Sport LT 16GB 2400Mhz CL16 Red DDR4
1.69
هارد :
WD Blue 1TB 7200Rpm 64MB
865
پاور :
GREEN GP430A-EUD 80Plus Bronze
770
کارت گرافیک :
ASUS PH GT1030 2G
1.999
کیس :
Green ORAMAN Plus
415
جمع کل : 9.629
----------------------------------------
1) بعدا ssd تهیه کنید .
2) میتونید مادربرد را هم اون مدل msi ای که در صفحه ی قبلی گفتم تهیه کنید اما پیشنهادم این مادربردی هه که اینجا گفتم .
3) اگه خیلی محدودیت بودجه دارین ، میتونید این مدل کارت گرافیک (کلا مدل GT 1030 2GB) را بصورت دست دوم در بازه ی قیمتی 1 تا 1.4 تومن تهیه کنید (گارانتی دار باشه . حداقل 6 ماه مونده باشه) . اگه باز هم محدودیت بودجه داشتید ، میتونید دست دوم کارت گرافیک GT 710 2GB را حدودا با قیمت 700 تومن تهیه کنید .
4) اگه میتونید ، مدل 480 وات از پاور را بخرین . یعنی مدل دقیق GREEN GP480A-EUD 80Plus Bronze با قیمت 845 تومن .
5) این قطعات ، حداقل قطعات برای کار با پریمیر اند که قابلیت ارتقاء خوبی دارند .
6) اگه خنک کننده ی خود اینتل کافی نبود ، یه خنک کننده هم براتون لازم میشه .

Bookmarks