اینکه میگید در هنگام رندر پردازنده i3 نهایتا ده درصد ضعیف تر از i7 توان داره به نظرم خرید یک کیس نو رو توجیه میکنه بجای استوک اروپایی که مشخص نیست چقدر ازش کار کشیدن
سلامی مجدد
بسته به نرم افزارهای مختلف داره . ولی بله . بصورت کلی ، 10 درصد هست . اما ممکنه هم تا 15 درصد ضعیف تر بشه و گاها تا 5 درصد ضعیف تر بشه اما کلا حدود 10 درصدی میشه . ممکنه بسته به طراحی یه نرم افزار دیگه ، حتی وقتی از 8 هسته بصورت همزمان استفاده کنه ، بازدهی 9100 نسبت به 4770 ، اصلا ضعیف نشه . میتونید نتیجه ی تست نرم افزارهای مختلف را برای این دو پردازنده ، در زیر ببینید :

Intel Core i3-9100F vs. Intel Core i7-4770 - Benchmark and Specs

دقت کنید ، نسبت به پردازنده 4770 را میگم ها .
نسبت به پردازنده ی 4790 یا 4790K نمیگم .

سوال آخرم اینکه نظرتون چیه همین سی پی یو پیشنهادی شما رو با 16 گیگ رم و یک هارد 1 ترابایت نصب کنم روی این دستگاه :
GPiO220-H310T که در واقع آل این وان قابل سفارشی سازی هست
سیستم های pia و aio ، به درد کارهایگرافیکی نمیخوره به نظرم .
دقت کنید ، من این سیستم را برای بعضی از قطعات ، در پایین ترین کیفیت ممکن اش در نظر گرفتم ها . فقط میخواستم با اون مینی کیس برابری کنه اما هم کیفیت قطعات اون مینی کیس مشخص نبود و هم اینکه دست دوم میگید هست . پس اصلا نمیشه این سیستمی که گفتم را با اون مینی کیس مقایسه کنید . بزرگترین دلیلش اینه که دارید سیستم دست دوم که تقریبا 2 برابر ارزونتر باید باشه را با سیستم نو مقایسه میکنید .

نظر من را بخواین اینه که کیفیت اون قطعات (مخصوصا پاور) را بهتر کنید و مناسب کار شما نیست .
یعنی حداقل سیستمی که برای کار با پریمیر بهتون میتونم توصیه کنم ، سیستم زیر هه (به همراه اندکی آینده نگری) :

مادربرد :
ASUS PRIME B360M-A
2.47

پردازنده :
i3 9100f
1.42

رم :
Crucial Ballistix Sport LT 16GB 2400Mhz CL16 Red DDR4
1.69

هارد :
WD Blue 1TB 7200Rpm 64MB
865

پاور :
GREEN GP430A-EUD 80Plus Bronze
770

کارت گرافیک :
ASUS PH GT1030 2G
1.999

کیس :
Green ORAMAN Plus
415

جمع کل : 9.629

----------------------------------------

1) بعدا ssd تهیه کنید .

2) میتونید مادربرد را هم اون مدل msi ای که در صفحه ی قبلی گفتم تهیه کنید اما پیشنهادم این مادربردی هه که اینجا گفتم .

3) اگه خیلی محدودیت بودجه دارین ، میتونید این مدل کارت گرافیک (کلا مدل GT 1030 2GB) را بصورت دست دوم در بازه ی قیمتی 1 تا 1.4 تومن تهیه کنید (گارانتی دار باشه . حداقل 6 ماه مونده باشه) . اگه باز هم محدودیت بودجه داشتید ، میتونید دست دوم کارت گرافیک GT 710 2GB را حدودا با قیمت 700 تومن تهیه کنید .

4) اگه میتونید ، مدل 480 وات از پاور را بخرین . یعنی مدل دقیق GREEN GP480A-EUD 80Plus Bronze با قیمت 845 تومن .

5) این قطعات ، حداقل قطعات برای کار با پریمیر اند که قابلیت ارتقاء خوبی دارند .

6) اگه خنک کننده ی خود اینتل کافی نبود ، یه خنک کننده هم براتون لازم میشه .