من گوشیم w810 است .
الان یک ماه است که نرم افزار یا بازی نمی شود روی گوشی نصب کرد.
نصب میکنم می گه کار انجام نشد.
با ریست کلی درست نشد.
در پوشه ی بازی و کاربردها هم نمی رود.
باید چکار کنم؟
من گوشیم w810 است .
الان یک ماه است که نرم افزار یا بازی نمی شود روی گوشی نصب کرد.
نصب میکنم می گه کار انجام نشد.
با ریست کلی درست نشد.
در پوشه ی بازی و کاربردها هم نمی رود.
باید چکار کنم؟
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
این گوشی فقط نیاز به تعمیر سخت افزاری داره. از بس SMS نوشتی که قاطی کرده! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed25 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آب هم بره داخلش هیچ وقت کلید هاش قاطی نمی کنند. (ماله من آب رفت داخلش میکروفن گوشی فقط سوخت)
اگه واقعا هیچ راهی واست نمونده گوشیتو ببر تا واست Flash کن. فکر کنم بین 6-10 هزار تومن ازت بگیرن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirpcp30 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خودت هم میتونی با برنامه Setool فلش کنی ولی باید فایل های Main و FS رو داشته باشی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
[/QUOTE]اگه واقعا هیچ راهی واست نمونده گوشیتو ببر تا واست Flash کن. فکر کنم بین 6-10 هزار تومن ازت بگیرن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خودت هم میتونی با برنامه Setool فلش کنی ولی باید فایل های Main و FS رو داشته باشی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید [/QUOTE]
شما که گفتید ربطی به Flash نداره!!!!!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
اگه واقعا هیچ راهی واست نمونده گوشیتو ببر تا واست Flash کن. فکر کنم بین 6-10 هزار تومن ازت بگیرن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خودت هم میتونی با برنامه Setool فلش کنی ولی باید فایل های Main و FS رو داشته باشی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید [/quote]
شما که گفتید ربطی به Flash نداره!!!!!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید [/quote]
آره یادم میاد گفتم !
ولی فکر کردم به خاطر این که از فایل ها رو تو پوشه other نمی ریزی اینجوری شده!
ولی آخرین راهی که وجود داره Flash کردن گوشی است!
راستی گفتی یکدفعه این مشکل واست پیش اومد دیگه؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما که گفتید ربطی به Flash نداره!!!!!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید [/quote]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ™Ali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آره یادم میاد گفتم !
ولی فکر کردم به خاطر این که از فایل ها رو تو پوشه other نمی ریزی اینجوری شده!
ولی آخرین راهی که وجود داره Flash کردن گوشی است!
راستی گفتی یکدفعه این مشکل واست پیش اومد دیگه؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید [/QUOTE]
بلهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks