همشون هنگی نیستنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط king_and_king
بعضی از گوشی ها هنگ میکنن
ولی بعضی از N73 رم 2 گیگ هم بندازی هنگ نمیکنه
میتونی با فریم ور جدید اپدیت کنی مشکلات حل میشه !
کاربر شهرسختافزار
همشون هنگی نیستنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط king_and_king
بعضی از گوشی ها هنگ میکنن
ولی بعضی از N73 رم 2 گیگ هم بندازی هنگ نمیکنه
میتونی با فریم ور جدید اپدیت کنی مشکلات حل میشه !
|
|
کاربر افتخاری انجمن
نه هيج مشكل نرم افزاري و ... نداره...فقط موقعي كه مي خواي عكس بگيري چون كيفيت عكس بالاست يكم طول مي كشه و اگر دست كاريش كني ممكنه هنگ كنه...مشكل ديگه اي نداره...اين مشكل توي Music Edition ش هم هست...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط king_and_king
با تشكر:83:
کاربر افتخاری انجمن
همه گوشيهاي N73 مموري 2گيگ مي خورن...با برند گينك استون و اكس بايت خيلي خوب جواب ميده...اگر هم هنگ كرد ميشه آپديت كرد به موريك اديشن...
با تشكر
بهنام
اقا بهنام میخواستم بدونم از این چهاز برند : TwinMos , Transcend , KingStone , Nokiaبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط X Ray
1 گیگشون که با N73 سازگاری کامل داشته باشه و سرعت خوبی + عمر بالایی داشته باشه و ساخت چین نباشه
کدوم رو پیشنهاد میکنید ؟
انتخاب سخته
یا علی
به نظر من ، نو.کیا از همه بهتره چون هم گوشی نوکیاست و هم اینکه بالاخره نوکیا یه فکری برای رم ها کرده که با گوشیهای کمپانیش بالاترین بازده را داشته باشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Nokia_My_Life
اخه شنیدم رم نوکیا و کینگ استون قلابیش زیاد شده !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mostafaeshghi
واسه همین پرسیدم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Nokia_My_Life
من با این فرض گفتم که اصلش را گیر بیاری.
|
|
چجوری باید اصل رو از قلابی تشخیص بدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mostafaeshghi
راهی هست ؟
کاربر شهرسختافزار
دوستان احیانا اگه خبر جدیدی از این گوشی موزیک ادیشنه شد اینجام بگین
TNX
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks