یه سری ریز مشکلاتت سرعتی و هنگی و .... داشته که تو مدل موزیک ادیشن به طور کمل حل شده.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط king_and_king
یه سری ریز مشکلاتت سرعتی و هنگی و .... داشته که تو مدل موزیک ادیشن به طور کمل حل شده.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط king_and_king
|
|
کاربر افتخاری انجمن
نه هيج مشكل نرم افزاري و ... نداره...فقط موقعي كه مي خواي عكس بگيري چون كيفيت عكس بالاست يكم طول مي كشه و اگر دست كاريش كني ممكنه هنگ كنه...مشكل ديگه اي نداره...اين مشكل توي Music Edition ش هم هست...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط king_and_king
با تشكر:83:
کاربر شهرسختافزار
خوب این مشکلات چی بوده ؟
اگه بخوایم N73 معمولی بگیریم چه ایرادایی داره ؟
چون الآن موزیک ادیشنش خیلی گرون تر از چیزیه که می ارزه .
همشون هنگی نیستنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط king_and_king
بعضی از گوشی ها هنگ میکنن
ولی بعضی از N73 رم 2 گیگ هم بندازی هنگ نمیکنه
میتونی با فریم ور جدید اپدیت کنی مشکلات حل میشه !
کاربر افتخاری انجمن
همه گوشيهاي N73 مموري 2گيگ مي خورن...با برند گينك استون و اكس بايت خيلي خوب جواب ميده...اگر هم هنگ كرد ميشه آپديت كرد به موريك اديشن...
با تشكر
بهنام
اقا بهنام میخواستم بدونم از این چهاز برند : TwinMos , Transcend , KingStone , Nokiaبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط X Ray
1 گیگشون که با N73 سازگاری کامل داشته باشه و سرعت خوبی + عمر بالایی داشته باشه و ساخت چین نباشه
کدوم رو پیشنهاد میکنید ؟
انتخاب سخته
یا علی
|
|
به نظر من ، نو.کیا از همه بهتره چون هم گوشی نوکیاست و هم اینکه بالاخره نوکیا یه فکری برای رم ها کرده که با گوشیهای کمپانیش بالاترین بازده را داشته باشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Nokia_My_Life
اخه شنیدم رم نوکیا و کینگ استون قلابیش زیاد شده !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mostafaeshghi
واسه همین پرسیدم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Nokia_My_Life
من با این فرض گفتم که اصلش را گیر بیاری.
کاربر افتخاری انجمن
من اگه باشم يا نوكيا مي گيرم يا كينگ استون...توين موس هم شنيدم بد نيست...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Nokia_My_Life
نوكيا اگر اريجينال باشه خيلي بهتره...چون مي دونه چه مموري با گوشي مچ ميشه...!
كينگ استون هم خيلي خوبه...سرعتش هم حوبه...:23:
راستي با 1 گيگ اصلآ مشكلي از نظر سازگاري نداره...
با تشكر
بهنام:83:
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks