دوست عزیز ممنون با تغییر پرودکت عربی اضافه شد ممنون از شما استاد بزرگوار
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیز ممنون با تغییر پرودکت عربی اضافه شد ممنون از شما استاد بزرگوار
|
|
کاربر شهرسختافزار
با سلام.
من یک گوشی 5700 دارم که ورژن اون 3.83.1 هست اگر با فایلهایی که تو صفحه اول گذاشته بودید آپدیتش کنم چه تغییراتی پیدا میکنه؟
آیا گوشی فارسی رو به خوبی ساپورت میکنه چون الان با پروداکت 0515736 فلش شده و فقط زبان عربی رو ساپورت میکنه.
در کل اصلا توصیه میکنید آپدیت کنم یا نه؟
با تشکر.
عضو VIP شهرسختافزار
من 5700XM خودم رو آپدیت کردم احساس کردم که دوربینش بهتر شده ولی در مجموع به نظرم زیاد تغییری ایجاد نشد! واسه ساپورت فارسی هم مجبور به نصب نرم افزار جداگانه فارسی ساز Psiloc Crystal Farsi Localization شدم !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kaspian برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نظر خودتونه بیش تر ولی اگه واستون سخت نیست بهتره آپدیت کنید . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
kaspian (17-11-10)
کاربر شهرسختافزار
سلام.ممنون بخاطر راهنماییتون
من توسط نرم افزار phoenix گوشیمو به ورژن 5.11 آپدیت کردم.
اگه از پروداکت کد 0515760 استفاده بشه ،حتا منو های گوشی رو هم میشه فارسی کرد.البته همون منوی انگلیسی خودش شکیلتر وقابل فهمتر هستش.
و اما قدرت صدا زیاد شده اما متاسفانه کیفیت نرم افزار اصلی رو نداره دوربینش هم تو شب اصلا کارایی نداره اما توی نور زیاد نصبت به قبل بهتر شده.
2 تا مشکل نه چندان مهم هم داره این نرم افزار:
1- فونتهای بازی marble بسیار درشت شده وتو ذوق میزنه.
2-بازی city bloxx هم کند اجرا میشه.
تا حالا همین موارد رو توش دیدم اگه بازم متوجه چیزی شدم مینویسم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
™Ali (18-11-10)
کاربر شهرسختافزار
سلام
من يه گوشي n78 نوكيا دارم كه تا با حال آپديت نشده
خواهش ميكنم راهنمايي كنيد
ورژن گوشي 12.046 هست
تو rapid share هم نميشه فايلشو دانلود كرد
عضو VIP شهرسختافزار
خوب با NSU گوشیتو آپدیت کن که راحت تر و بی دردسرتر هست :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط tehran5830 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آموزش آپدیت کردن گوشی های نوکیا با Nokia Software Updater
|
|
کاربر شهرسختافزار
ممنون كه كمكم ميكني
من رفتم توي سايت نوكيا و كد رو وارد كردم و ورژن 30.46 رو داشت كه بالاتر از ورژن گوشي منه
ولي بعد از اينكه خواستم مدل گوشي رو انتخاب كنم متاسفانه مدل n78 توي ليست گوشيهاي نوكيا نبود
اين در حاليه كه مدلهاي بسيار قديمي نوكيا در ليست بود !
حالا بايد چكار كنم ؟ لطفاً راهنماييم كن
عضو VIP شهرسختافزار
بله Nokia PC Suite باید کامل Uninstall بشه. خود Phoenix رو نصب کنید کافیه و خودش درایور های فلش رو داره.خواهشا ترتیب نصب نرم افزار ها و حتی درایور ها و درایور کابل نوکیا رو بگید.....آیا pc suite بعد از فونیکس باید نصب بشه؟
واسه آپدیت از Nokia Software Updater استفاده کنید. من خودم از این نرم افزار استفاده می کنم چون دردسرش کم تره و خودش آخرین فریمور رو دانلود می کنه.یه سوال دیگه :گوشی 7610 و 6670 رو میشه با این روش فلش و آپدیت کرد؟من که فریم ور شون رو پیدا کردم فقط فونیکس گوشی رو نمشناسه
کاربر شهرسختافزار
سلام دوستان من یک مشکلی دارم... نوکیا 5800 دارم... ورژن فرموری که الان روی گوشی هست 51.0.006 هست. با SOFTWARE UPDATER آپدیت ورژن 52.0.007 رو دانلود کردم.
منتها موقعی که داره گوشی رو آپدیت می کنه گوشی خاموش میشه... 2 دقیقه بعد گوشی روشن میشه و Software updater پیغام میده که شما ارتباطتون با کابل usb قطع شده و لطفا کابل رو دربیارین و دوباره آپدیت کنین... و شما هر چند بار که کابل رو دربیارین و وصل کنین این سیکل همینطور تکرار میشه و عملا نمیشه آپدیت کرد
توی فروم های خود نوکیا هم یکی دونفر این مشکل رو دارن که بهشون گفته شده با اینترنت خود گوشی آپدیت کنن که تو ایران تقریبا مقدور نیست...
الان به نظرتون من چی کار کنم؟
عضو VIP شهرسختافزار
ظاهرا این مشکل رو فقط عده ی کمی دارن. پیشنهاد میشه از آخرین نسخه PC Suite + NSU استفاده کنید. معمولا خود ویندوز هم زیاد با این نرم افزارها (مخصوصا NSU و Phoenix ) مشکل داره. (شاید دلیل اصلی مشکل شما هم همین باشه) به همین خاطر اگر بتونید از یه ویندوز تازه این کار رو انجام بدید، بهتره !سلام دوستان من یک مشکلی دارم... نوکیا 5800 دارم... ورژن فرموری که الان روی گوشی هست 51.0.006 هست. با SOFTWARE UPDATER آپدیت ورژن 52.0.007 رو دانلود کردم.
منتها موقعی که داره گوشی رو آپدیت می کنه گوشی خاموش میشه... 2 دقیقه بعد گوشی روشن میشه و Software updater پیغام میده که شما ارتباطتون با کابل usb قطع شده و لطفا کابل رو دربیارین و دوباره آپدیت کنین... و شما هر چند بار که کابل رو دربیارین و وصل کنین این سیکل همینطور تکرار میشه و عملا نمیشه آپدیت کرد
توی فروم های خود نوکیا هم یکی دونفر این مشکل رو دارن که بهشون گفته شده با اینترنت خود گوشی آپدیت کنن که تو ایران تقریبا مقدور نیست...
الان به نظرتون من چی کار کنم؟
با خود گوشی هم میشه آپدیت کرد. می تونید از یه سیم کارت ایرانسل + 1000 هزینه بسته GPRS این کار رو انجام بدید. سرعتش هم بد نیست تا 70-80 مگابایت به راحتی میشه دانلود کرد. فقط باید وقت بذاری.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks