سلام
من گوشیم مدلش 5300 هست که توی حالت dead بود و من روش شما توی ارسال سوم رو اعمال کردم
ولی آخر کار بعد از 25 بار تلاش خطا میداد
باید چیکار کنم؟
کاربر شهرسختافزار
سلام
من گوشیم مدلش 5300 هست که توی حالت dead بود و من روش شما توی ارسال سوم رو اعمال کردم
ولی آخر کار بعد از 25 بار تلاش خطا میداد
باید چیکار کنم؟
کاربر شهرسختافزار
شما ميتونين از من هم سوال بپرسين؟
کاربر شهرسختافزار
سلام دوستان گوشی من c7 مشکیه چند وقته که خاموش شده و از کار افتاده و باید فلش بشه و برنامه ی فونیکس رو دانلود کردم و فریم ور گوشی رو هم دانلود کردم و تو فایل produces ریختم ولی وقتی میرم تو Firmware update و product code رو می زنم شناسایی نمی کنه لطفا کمکم کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام دوستان
به غیر از استفاده از این نرم افزار چه راه های بهتری رو برای فلش گوشی ها پیشنهاد میکنین؟
باتشکر
کاربر شهرسختافزار
سلام من برنامه فونیکس رو که می خوام دانلود کنم دانلود نمی کنه احتیاج به فیلتر شکن داره چه جوری دانلود کنم لطفا راهنمایی کنید؟
کاربر شهرسختافزار
سلام n97دارم چند روز پیش هنگ کرد و خاموش نمیشد باتری رو دراوردم و بعد دوباره گذاشتم و پاور رو زدم ولی فقط کلمه nokiaاومد و ادامه نداد و فقط باید باتری رو در بیارم تا خاموش بشه . بعضی ها گفتند باید فلش بشه گوشی . چجوری میتونم از گوشی خاموشم بک آپ بگیرم اخه اطلاعاتم مهمه نمیخوام پاک بشه و بعد چجوری فلش کنم . نمیخوام بدم بیرون بک آپ بگیرن چون اطمینان ندارم بهشون
ممنون
کاربر شهرسختافزار
سلام n97دارم چند روز پیش هنگ کرد و خاموش نمیشد باتری رو دراوردم و بعد دوباره گذاشتم و پاور رو زدم ولی فقط کلمه nokiaاومد و ادامه نداد و فقط باید باتری رو در بیارم تا خاموش بشه . بعضی ها گفتند باید فلش بشه گوشی . چجوری میتونم از گوشی خاموشم بک آپ بگیرم اخه اطلاعاتم مهمه نمیخوام پاک بشه و بعد چجوری فلش کنم . نمیخوام بدم بیرون بک آپ بگیرن چون اطمینان ندارم بهشون
ممنون
کاربر شهرسختافزار
سلام من هم بعد از ساعتها سر و کله زدن با فونیکس یه چیزایی دستم اومد و بالاخره تونستم گوشیم رو به صورت خاموش فلش کنم.
اول اینکه برنامه فونیکس رو باید در حالت Administrator اجرا کنید. روی آیکون برنامه راست کلیک کنید و Run As Administrator رو بزنید
البته مطمئن نیستم اشکال بعضی ها از این باشه ولی برای من روی ویندوز 7 جواب داد.
دوم اینکه وقتی فایلهای فریمور رو تو پوشه ای میزارید باید از Tools>Options>Product Location هر سه بخش رو روی آدرس همون جایی که فایلها رو ریختین تنظیم کنید.
سوال هم دارم
من توسط ورژن خاور میانه ای فریمور گوشیم (C7-00) رو فلش کردم ولی وقتی که گوشی رو روشن میکنم زبان فارسی رو پشتیبانی نمیکنه. ؟؟؟
دوم اینکه من با Profuct code با شماره 059B7K3 گوشیم رو فلش کردم ولی بعد از بالا اومدن گوشی کد شماره 059c8w0 رو میزنه. آیا باید به همین صورت باشه؟
در آخر باید تشکر کنم حسابی از دوستان.
من روی ویندوز 7 نصب کردم قشنگ کار کرد اما ویندوز 10 موقعه ای که میخوای گوشی واسه فلش وصل کنی کامپیوتر ریست میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ™Ali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فرستاده شده از FRD-L09ِ من با Tapatalk
16 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 16 میهمان)
Bookmarks