خوب با NSU گوشیتو آپدیت کن که راحت تر و بی دردسرتر هست :نقل قول:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
Printable View
خوب با NSU گوشیتو آپدیت کن که راحت تر و بی دردسرتر هست :نقل قول:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
ممنون كه كمكم ميكني
من رفتم توي سايت نوكيا و كد رو وارد كردم و ورژن 30.46 رو داشت كه بالاتر از ورژن گوشي منه
ولي بعد از اينكه خواستم مدل گوشي رو انتخاب كنم متاسفانه مدل n78 توي ليست گوشيهاي نوكيا نبود
اين در حاليه كه مدلهاي بسيار قديمي نوكيا در ليست بود !
حالا بايد چكار كنم ؟ لطفاً راهنماييم كن
هم چنين جديدترين فريمور هاي گوشي هاي مختلف را در خود برنامه فونيكس ميتوانيد دانلود كنيد.
براي اين كار به اين قسمت ميريد ToolS>ImageFileDownload و ProducteCode گوشيتون رو وارد مي كنيد و برنامه خودش براتون دانلود مي كنه!
برنامه خودش فايل ها رو در پوشه Producte ميريزه و نيازي به جا به جا كردن فايل ها هم نيست!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
باسلام این قسمتی که گفتی در نرم افزار فنیکسی که روی سایت کذاشتید نیست امکان دارد ورژن نرم افزار خودتان را بزارید
با تشکر
نقل قول:
این قسمت در برنامه فونیکس که لینکه داده اید وجود ندارد اگر مکن است راهنمای بکنید
باتشکر
این آپشن توی منوی Tools > Image file download هست و فک نمی کنم تو ورژن های جدید Phoenix حذف شده باشه. مگه این که جاش عوض شده و مثلا رفته تو Files . خودتون بگردید حتما پیداش می کنید !نقل قول:
من هرچه گشتم پیدا نکردم اگه راهنمایی کنید ممنون می شومنقل قول:
باتشکر
برنامه فونبکس من این ارور را می دهد ممنون میشوم راهنمایی کنید
Neither DP1.0 Nor DP2.0 was found for the product or the product cannot be identified
این هم عکس ارور
اگر ممکن هست من را راهنمای کنید من هر کاری کردم نتونستم این اررور را بردارم
Neither DP1.0 Nor DP2.0 was found for the product or the product cannot be identified
من کاملا از روی اموزش خوب شما جلو رفتم ولی زمانی که Flashing را انتخب می کنیم وبعد پنجره Firmware Update بازمی شود وبعد روی Product Coode کلیک می کنیم این ارور که در بالا گفتم زا هر می شود وپنجره بعدی را خالی باز
می کند
ممنون می شوم اساتید محترم راهنمایی کنند
با تشکر
اگر ممکن هست کمک کنید
من هرچه گشتم نه بود لطفا کمک کنیدنقل قول:
ورژنی که من دارم این مشکل رو نداره !نقل قول:
چه اصراری هست که از طریق نرم افزار دانلود کنید ؟ یه سرچ بکنید و فریمور گوشیتون رو پیدا کنید !
دوستان،من تو چند تا پست دیدم که گفتند pc suite باید پاک بشه و فونیکس نصب بشه....
خواهشا ترتیب نصب نرم افزار ها و حتی درایور ها و درایور کابل نوکیا رو بگید.....آیا pc suite بعد از فونیکس باید نصب بشه؟
یه سوال دیگه :گوشی 7610 و 6670 رو میشه با این روش فلش و آپدیت کرد؟من که فریم ور شون رو پیدا کردم فقط فونیکس گوشی رو نمشناسه
بله Nokia PC Suite باید کامل Uninstall بشه. خود Phoenix رو نصب کنید کافیه و خودش درایور های فلش رو داره.نقل قول:
خواهشا ترتیب نصب نرم افزار ها و حتی درایور ها و درایور کابل نوکیا رو بگید.....آیا pc suite بعد از فونیکس باید نصب بشه؟
واسه آپدیت از Nokia Software Updater استفاده کنید. من خودم از این نرم افزار استفاده می کنم چون دردسرش کم تره و خودش آخرین فریمور رو دانلود می کنه.نقل قول:
یه سوال دیگه :گوشی 7610 و 6670 رو میشه با این روش فلش و آپدیت کرد؟من که فریم ور شون رو پیدا کردم فقط فونیکس گوشی رو نمشناسه
سلام دوستان من یک مشکلی دارم... نوکیا 5800 دارم... ورژن فرموری که الان روی گوشی هست 51.0.006 هست. با SOFTWARE UPDATER آپدیت ورژن 52.0.007 رو دانلود کردم.
منتها موقعی که داره گوشی رو آپدیت می کنه گوشی خاموش میشه... 2 دقیقه بعد گوشی روشن میشه و Software updater پیغام میده که شما ارتباطتون با کابل usb قطع شده و لطفا کابل رو دربیارین و دوباره آپدیت کنین... و شما هر چند بار که کابل رو دربیارین و وصل کنین این سیکل همینطور تکرار میشه و عملا نمیشه آپدیت کرد
توی فروم های خود نوکیا هم یکی دونفر این مشکل رو دارن که بهشون گفته شده با اینترنت خود گوشی آپدیت کنن که تو ایران تقریبا مقدور نیست...
الان به نظرتون من چی کار کنم؟