پاسخ: آموزش فلش كردن گوشي به وسيله نرم افزار Phoenix
نقل قول:
من یک 6280 دارم دکمه پاور را که میزنی خاموش و روشن میشه یک بار دادم فلش کنن درست شد .باز هم به حالت قبلی برگشت. ایا با phoenix میتونم خودم فلش کنم در ضمن این Firmware گوشیمو از کجا دانلود کنم.باتشکر
بله امكانش هست كه خودت گوشي رو فلش كنيد. آموزش هاي پست اول رو بخونيد.
واسه دانلود فريمور :
نقل قول:
هم چنين جديدترين فريمور هاي گوشي هاي مختلف را در خود برنامه فونيكس ميتوانيد دانلود كنيد.
براي اين كار به اين قسمت ميريد ToolS>ImageFileDownload و ProducteCode گوشيتون رو وارد مي كنيد و برنامه خودش براتون دانلود مي كنه!
برنامه خودش فايل ها رو در پوشه Producte ميريزه و نيازي به جا به جا كردن فايل ها هم نيست!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
سلام.ببخشید این فایلهایی که گفتی باید از کجا آورد؟
dcp , .vpl , signature
ممنون میشم راهنماییم کنید
با سلام
من گوشی 5800 دارم rm-356 گوشیم و با اینترنت ابدیت کردم که ورژن ش 5.00.5 شد و لی مشکلی که پیش اومد زبان فارسی از بین رفت. حالا فایلهای فریمور همین ورژن اما با ساپورت فارسی رو دانلود کردم .طبق اموزش هم برنامه فونیکس رو دانلود کردم کاملا گوشی رو هم میشنا سه ولی تو قسمت فریم وار ابدیت که باید پرداکت کد گوشی رو بشناسه هیچی نشون نممیده و وقتی هم که دستی میارم ارور میده . تمام فایل ها ر و هم داخل همون پوشه ای که در اموزش هست ریختم . به نظر شما باید چکار کنم
؟اول باید پرداکت کد گوشی رو تغییر بدم بعد بشناسه یا همینطوری هم میشه برنامه رو عوض کرد؟
دوست عزیز ممنون از لطفا بلاخره برای اولین با با کمک شما تونستم گوشیم رو ابدیت کنم ولی یه مشکل داره که قبلاعربی رو داشت و می تونستم پیامک فارسی رو بفرستم ولی الان عربی نداره نمی دونم چکارش کنم ممنون میشم منو راهنمای کنید اینم اسم ابدیتی که روش ریختم RM-133_ME_EMEA_4.0839.42.2.1_v11.0_N73.exe
خواهشن منو راهنمای کنید با تشکر
دوست عزیز ممنون با تغییر پرودکت عربی اضافه شد ممنون از شما استاد بزرگوار
پاسخ: [آموزش] فلش كردن گوشي به وسيله نرم افزار Phoenix
نقل قول:
با سلام
لطفا بفرمایید چه طور این نرم افزار رو دانلود کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟همشون error میدن!!!!!!!لطفا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سخه کرک شده برنامه هست همون ورژن 2010.8
با تشکر از برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نقل قول:
با سلام
لطفا اگه امکانش هست لینک دانلود فریمور N73 رو از یه سرور دیگه برام EMAIL کنید اخه RAPIDSHARE همش اررور میده!!!!!!
لطفا راهنماییم کنید لطفا!!!!!!!
از لینک های زیر میتونی هر فریموری که میخوای واسه N73 RM-133 دانلود کنی !
فقط اول باید رجیستر بشی. در ضمن بهتره ورژن EMEA رو دانلود کنی.
لینک مشخصات فریمور ها :
دانلود فریمورها :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] (32.53 MB)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] (83.31 MB)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] (53.17 MB)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] (46.81 MB)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] (13.81 MB)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] (12.29 MB)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] (125.58 MB)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] (122.02 MB)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] (70.05 MB)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] (82.94 MB)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] (69.95 MB)
با سلام.
من یک گوشی 5700 دارم که ورژن اون 3.83.1 هست اگر با فایلهایی که تو صفحه اول گذاشته بودید آپدیتش کنم چه تغییراتی پیدا میکنه؟
آیا گوشی فارسی رو به خوبی ساپورت میکنه چون الان با پروداکت 0515736 فلش شده و فقط زبان عربی رو ساپورت میکنه.
در کل اصلا توصیه میکنید آپدیت کنم یا نه؟
با تشکر.
نقل قول:
با سلام.
من یک گوشی 5700 دارم که ورژن اون 3.83.1 هست اگر با فایلهایی که تو صفحه اول گذاشته بودید آپدیتش کنم چه تغییراتی پیدا میکنه؟
آیا گوشی فارسی رو به خوبی ساپورت میکنه چون الان با پروداکت 0515736 فلش شده و فقط زبان عربی رو ساپورت میکنه.
در کل اصلا توصیه میکنید آپدیت کنم یا نه؟
با تشکر.
من 5700XM خودم رو آپدیت کردم احساس کردم که دوربینش بهتر شده ولی در مجموع به نظرم زیاد تغییری ایجاد نشد! واسه ساپورت فارسی هم مجبور به نصب نرم افزار جداگانه فارسی ساز Psiloc Crystal Farsi Localization شدم !
نظر خودتونه بیش تر ولی اگه واستون سخت نیست بهتره آپدیت کنید . :wink:
سلام.ممنون بخاطر راهنماییتون
من توسط نرم افزار phoenix گوشیمو به ورژن 5.11 آپدیت کردم.
اگه از پروداکت کد 0515760 استفاده بشه ،حتا منو های گوشی رو هم میشه فارسی کرد.البته همون منوی انگلیسی خودش شکیلتر وقابل فهمتر هستش.
و اما قدرت صدا زیاد شده اما متاسفانه کیفیت نرم افزار اصلی رو نداره دوربینش هم تو شب اصلا کارایی نداره اما توی نور زیاد نصبت به قبل بهتر شده.
2 تا مشکل نه چندان مهم هم داره این نرم افزار:
1- فونتهای بازی marble بسیار درشت شده وتو ذوق میزنه.
2-بازی city bloxx هم کند اجرا میشه.
تا حالا همین موارد رو توش دیدم اگه بازم متوجه چیزی شدم مینویسم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
سلام
من يه گوشي n78 نوكيا دارم كه تا با حال آپديت نشده
خواهش ميكنم راهنمايي كنيد
ورژن گوشي 12.046 هست
تو rapid share هم نميشه فايلشو دانلود كرد