پاسخ: آموزش فلش كردن گوشي به وسيله نرم افزار Phoenix
نقل قول:
قط تنها نكته اي كه هست نمي دونم پرادكت كد واقعي گوشيم چنده و يكي از پرادوكت كد هاي ان73 رو شانسي دانلود كردم،ممكنه مشكل از اين باشه؟
نه اين مشكلي ايجاد نميكنه
چون موقع فلش با هر پروداكت كد باشه ميشه با پروداكت كد ديگه فلش زد
يك مطلب حالت نرمال را بايد انتخاب كني قبل از اينكه به مرحله فلش و انتخاب نوع پروداكت بري
آقا الان گوشيم سالمه د:
دادمش بيرون درستش كردن ،كي پدش هم عوض كرد ،احتمالا مشكل ارون بوده
پاسخ: ويدئوي آموزشي فلش گوشي خاموش شده
نقل قول:
اگر آپديت يا فلش گوشيتون خاموش شد ميتونيد بدون احتياج به باکس گوشيتون رو روشن کنيد.
اين فيلم آموزشي مربوط به يه گوشي 6300 هست که خاموش بود و توسط نرم افزار Phoenix روشن شد.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
اگر هنگام فشار دادن دکمه پاور گوشیتون Error داد و نتونستید کانکت بشید، درایور های زیر رو که واستون گذاشتم نصب کنید :
و :
با سلام وتشکر من گوشی رو دانگرید کردم خاموش شد و الان وقتی با فونیکس میخوام فلش کنم وقتی پیغام میده دکمه پاور رو بزن میزنم ولی ارور میده و این پیغام رو نشون میده
(Flash: Boot rom was not detected after phone boot up. Unable to start flashing.
دوست عزیز تو پست اول که گفتم :
نقل قول:
توجه: هيچ وجه نبايد فايل پايينتر از ورژن گوشي رو روي اون بريزيد چون در اينصورت گوشيتون خاموش ميشه و ديگه بايد باكس باشه!
حالا شما در حالت خاموش فلش کن ! شاید امیدی باشه که گوشیت فلش بشه ! نصب درایورهای کابل هم یادت نره ! :great:
دوستان جدیدترین ورژن فونیکس رو از لینک زیر دریافت کنید :
کد:
http://rapidshare.com/files/359894765/Phoenix_2010.8.exe
با اجازه از علی آقا
اینم نسخه کرک شده برنامه هست همون ورژن 2010.8
2 :تعداد فایل پیوست
سلام،من تا اینجا خوب پیش میرم ولی اینجا این ارور رو میده چیکار کنم :1. (29):برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
پاسخ: [آموزش] فلش كردن گوشي به وسيله نرم افزار Phoenix
سلام.من n78 دارم.می خواستم بدونم چطوری می تونم با فونیکس گوشیم رو فلش کنم.اگه با جزییات بگید ممنون می شم
سلام.من n78 دارم.rm235. 11.043 .می خواستم بدونم چطوری می تونم گوشیمو با فونیکس فلش کنم.اگه با جزییات بگید ممنون می شم.
من یک 6280 دارم دکمه پاور را که میزنی خاموش و روشن میشه یک بار دادم فلش کنن درست شد .باز هم به حالت قبلی برگشت. ایا با phoenix میتونم خودم فلش کنم در ضمن این Firmware گوشیمو از کجا دانلود کنم.باتشکر