1 :تعداد فایل پیوست
پاسخ: مرجع سورس های ویژوال بیسیک ( درخواست سورس )
نقل قول:
خوب همون Child نشده سورسش چی؟
سوال دوم:خوب شما همچین سوری داری چطوری بزارم؟
وآیا عکس جلو وعقب دارید زیبا باشه؟!!!!
ضمنن آیاهرکسی که برنامه می نویسه عکس های مورد نیاز می سازه یا اماده هستن اگر اماده هستن باید از کجا تهیه کنه تو گوگل میزنم چیزی نمی یاد؟
سورس همه این کارایی که میخواین انجام بدین رو براتون نوشتم و آپلود کردم ... والا کسی که برنامه مینویسه خودش عکس ها و محیط گرافیکی که نیاز داره رو خودش طراحی میکنه و آماده نیستن .. مثلا خود من از بخش هایی که والپیپر هایی که زیاد شلوغ نباشه توی برنامم استفاده میکنم و برای عکس هایی که جاهای دیگه برنامه ازشون استفاده میکنم رو بعضی از تمپلیت هاشو توی سرچ عکس گوگل میگردم مرتبط با اون موضوع سرچ میکنم و از عکس هایی که نشون میده توی طراحیم میارم و اون رو بصورتی که مناسب برنامم باشه طراحی میکنم
برنامه ای که گذاشته بودین که فایل های exe ویزوال بیسیک به سورس تبدیل میکنه لینک دانلود خرابه میشه دوباره آپلودش کنی؟ضمنن ببخشید اینجا میپرسم شما اسم برنامه ای میدونید که بررنامه های ویژوال بیسیک حذف شده رو بتونه برگردونه؟
نقل قول:
برنامه ای که گذاشته بودین که فایل های exe ویزوال بیسیک به سورس تبدیل میکنه لینک دانلود خرابه میشه دوباره آپلودش کنی؟
لطفا درخواست هاتونو در تاپیک مربوطش مطرح کنید .. لینک دانلود سالم بود ولی جای دیگه آپلود کردم : برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
سلام برهمگی کسی سورس یه بازی کرمی داره البته خیلی ساده باشه برای یادگیری می خوام اگر سورسش ساده هسته لینکشو خواهشن بگذاریدممنون میشم
سلام خسته نباشید من یه سورس برنامه ای می خوام که خودم یه برنامه دفترچه تلفن نوشتم می خوام وقتی روی ذخیره کلیک میکنه اطلاعات لیست 1و2و3و4 را ذخیره کنه و دفعه بعد که برنامه بالا می یاد دوباره اطلاعات داخل لیست ها باشه در صورتی که از داخل لیست چیزی حذف یا اضافه کرد باز هم در صورت ذخیره کردن زمان بالا امدن اطلاعات وجود داشته باشن؟
سلام براهمگی کسی یه سورس داره که شمال دو تا command باشه با کلیک روی یکیشون داخل درایو e هر ثانیه چندین پوشه بسازه و با کلیک روی اون یکی command درایو e را فرمت کنه؟
نقل قول:
سلام براهمگی کسی یه سورس داره که شمال دو تا command باشه با کلیک روی یکیشون داخل درایو e هر ثانیه چندین پوشه بسازه و با کلیک روی اون یکی command درایو e را فرمت کنه؟
برای ایجاد پوشه میتونید از دستور MkDir استفاده کنید و این درستور رو در داخل تایمر بنویسید که هر یک ثانیه یه پوشه بسازه .. برای فرمت هم چاره ای جز استفاده از cmd نیست .. به صورت زیر :
کد:
Shell "cmd.exe format e:",vbHide
ببخشید امکان داره در مورد این دستور کمی توضیح بدین وچگونه ازش استفاده کنم؟دستورMkDir
نقل قول:
ببخشید امکان داره در مورد این دستور کمی توضیح بدین وچگونه ازش استفاده کنم؟دستورMkDir
دستور mkdir برای ساخت پوشه به کار میره .. به صورت زیر :
دستور زیر پوشه ای به نام 1 در درایو C ساخته میشه :
برای پاک کردنشم میتونید از دستور RmDir استفاده کنید ( توجه کنید حتما پوشه باید خالی باشه ) :
یک مثال : ( ساخت 15 پوشه در درایو E ) :
کد:
For I = 1 to 15
Mkdir "E:\" & I
Next
سلام
شما سورس بازی منچ را دارید اگر دارید ممنون میشم لینکشو بزارید؟واگر سورس بازی خوب دارید لینکشو بزارید ممنون میشم؟