پاسخ شما "king Raptor" در این تاپیک : برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
Printable View
پاسخ شما "king Raptor" در این تاپیک : برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
سلام دوستان من تازه عضو شدم
راستش من سورس برنامه با فایل های اصلی یک دیکشنری رو می خوام
اینم یه سورس دیکشنری
با سلام خدمت دوستان مخصوصا مبین خان گل
من زیاد با vb کار نکردم سورس یه برنامه رو می خوام برای نمودار گانت یا همان (FCFS) و SJF
البته اگه توضیح کوچیکی هم راجه به این کلمات بدین ممنون می شم
در کمال پر رویی esfhast
سلام خدمت شما دوست عزیز و ورود شمارو به این انجمن تبریک میگم ... در مورد سوالتون باید بگم نمودار گانت و الگوریتم SJF و یا FIFO یا RR و ... الگوریتم هایی برای زمان بندی اجرا و کار پروسس ها ، برنامه ها و یا سرویس هایی هستند که قبل از اجرای چنین پروسس هایی برایشان این نمودار و الگوریتم اعمال میشه و بعد اجرا میشوند .. این مبحث در درس سیستم عامل 2 در مقطع کاردانی نرم افزار به طور کامل توضیح داده میشه .... در باره برنامه و یا سورسش باید بگم من سورس و یا برنامه ای برای کار با این ها ندیدم .. باید نوشته بشه ... البته نمیدونم میشه یا نه
سلام من برنامه فرآيندها را ميخوام fcfs , sjf ,srt , hrrn , feed back كه از ورودي زمان اجرا و زمان ورود را بگيرد و الگوريتم ها قابل انتخاب باشد در آخر زمان انتظار و زمان پاسخ و زمان اتظار و زمان كل را بدست بيارد.
برنامه فرآينده در درس سيستم عامل و ميخواستم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من سورس و یا برنامه ای برای کار با این ها ندیدم .. باید نوشته بشه .. الگوریتمش باید نوشته بشه ...
با سلام خدمت شما من جلال هستم دانشجوي كارشناسي نرم افزار ومتاهل وگرفتار پايان ترم هستش استاد گيرداده يه پروژه براي در س مهندسي اينترنت بياريم كه با سوكت پروگرام باشه نميدونم چيه مثال يك ياهو مسنجر كه امكان برقراري با سرور را داشته باشد وچندتا كلاينت به آن متصل شود. باتشكر
با سلام ... ورود شمارو به این انجمن تبریک میگم .... برای ارتباط سرور کلاینت از کنترلی به نام WinSock استفاده میشه .. من در زیر لینکی گذاشتم که سورس های خوبی با WinSock داره که میتونه مفید باشه ( البته برای یادگیری من کتاب های زیادی رو پیشنهاد میکنم که مطالعه فرمایید ) :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]