سلام ... تلفط نرم افزار SQL Server بصورت اس کیو ال سرور هست نه سکوآل .. من سورسی برای DHTML Edit پیدا نکردم ..نقل قول:
Printable View
سلام ... تلفط نرم افزار SQL Server بصورت اس کیو ال سرور هست نه سکوآل .. من سورسی برای DHTML Edit پیدا نکردم ..نقل قول:
سلام من می خوام با کد روی فرمم شی ایجاد کنم اصلا این کار ممکن هست یا نه اگه میشه بهم بگین ممنون از لطفتون
والا امکانش هست اما باید حتما روی فرم حداقل یکی از همون شیء باید وجود داشته باشه و به صورت آرایه تعریف شده باشه . به این ترتیب با دستور Load میتونین شیء های جدید رو بسازیدنقل قول:
این سورس می تواند به یک فایل MDB که دارای رمز عبور است وصل شود و فرمان ها کاربردی رو روی بانک اطلاعاتی پیاده سازی کند.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
این کد می تواند مقادیر Decimal را به Binary تبدیل کند.
این سورس سریال های مادربورد و دیسک سخت رو بر می گرداند. ماژول های پروژه بر اساس WMI داده ها را استخراج می کنند.
نقل قول:
متاسفانه منبع این یکی یادم نیست.:1. (28):
اين سورس قابليت تشخيص حركت از طريق webcam را دارد. الگوريتم به كار رفته بررسي را در سطح Real Motion انجام مي دهد و با علامت گذاري موقعيت ها دستور العمل ها را صادر مي كند.
اين كد علاوه بر موارد بالا مي تواند تصاوير دريافتي را نيز ضبط كند.
منبع: PSCode
سلام.مبین جان من قبلا سورس میل سندر رو درخواست داده بودم که زحمت کشیدید واسم گذاشتید.الان دوباره لازمش دارم ولی تو تاپیک پیداش نکردم اگر ممکنه واسم بزاری.سورس +پروژه.ممنون
سلام .. در این پست ها : #برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] و #برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]نقل قول:
با سلام و عرض ادب و احترام
من چند تا سورس مسنجر می خواهم
مثل بیلوکس ، یاهو
خواشه می کنم که اگر امکان دارد کامل باشد
با تشکر