خيلي زحمت كشيدي آقا مبين
Printable View
خيلي زحمت كشيدي آقا مبين
قابلی نداشت
سلام خسته نباشید .
میخواستم اگه میتونید به من کمک کنید.
میخواهم در vb با کلیک بر روی یک شکل (خط-دایره و...) مختصات و رنگ آن را در چند textbox ببینم.
مثلا یک textbox برای رنگ. یک textbox برای طول.یک text box برای عرض و غیره
دوست عزیز شما باید از اصول برنامه نویسی پردازش تصویر استفاده کنید ... برای اندازه گرفتن طول و عرض روشی به ذهنم نرسید اما برای تشخیص رنگ میتونید از توابع GetPixel و GethDC استفاده کنید و رنگ مورد نظر را استخراج کنید ..
مرسی از راهنماییتون. ولی مشکل من اینه که تازه برنامه نویسی رو شروع کردم و نمیدونم باید چه طوری از این تابع استفاده کنم.(این تابع رو باید چه جوری در برنامه استفاده کنم):cry:
شما بهتره یه مطالعه ای در زمینه توابع گرافیکی API و موضوعات پردازش تصویر بکنید
با سلام! دوست گرامی:نقل قول:
ورودتون رو به این انجمن تبریک می گم!
همین طور که مبین جان گفتن، باید برای گرفتن کد رنگ از GetPixel استفاده کنید که بنده فقط تونستم مثالی برای این تابع در VB.net تهیه کنم که البته اندکی به VB6 و زبان CS شباهت داره. این مثال را در این پست پیوست کردم:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
kimiya-yalda ! من منظور شما را از طول و عرض متوجه نشدم! آیا منظورتان همان مختصات ریاضی X و Y هستش؟
اگر منظورتان همان طول و عرض هست، من کد مربوط به آن را در فایل پیوست شده قرار داده ام.:wink:نقل قول:
یک textbox برای طول.یک text box برای عرض و غیره
در مورد پردازش تصویر هم، فکر کنم بتونم الگوریتمی طراحی کنم که مساحت یه شکل را به دست بیاره! که البته دوستان باید زحمت کامپایلش در VB6 بکشند.:1. (38):
با سپاس
آرمین:11():
SALAM BE HAMEGI DOSTAN MAN YEK SORCE CODE BARAYE MEDIA PLAYER MIKHAM KE AGE DASHTEH BASHID MAMNON MISHAM BA VB BASHE
با سلام دوست عزیز!نقل قول:
به این انجمن خوش آمدید.
ای کاش فارسی پست می دادید.:1. (28):
در VB6 کنترل Media Player وجود داره که به راحتی می تونید از اون استفاده کنید.
در ضمن بنده کد های API مربوط به اجرای فایل های WAV، MID و AVI در VB6 را در اختیار دارم. اگر نیاز داشتید، بگید تا براتون بذارم.
با سپاس
آرمین:11():
خیلی ممنون آقا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] من حتما این کارو میکنم.
دوست عزیز برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ](آرمین)منظور من از طول و عرض اینه که : فرض کنید روی فرممون یک مربع داریم میخوام وقتی روی یکی از ضلع های مربع میرم طول یا عرض اون ضلع رو به من نشون بده.
برای رنگ هم میخوام جایی که کلیک میکنم رنگ رو توی یکtextbox یا picturebox نشون بده نه کد رنگ رو.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
در ضمن بابت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] متشکرم