پاسخ: مرجع سورس های ویژوال بیسیک ( درخواست سورس )
دوست عزیز برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] جان .. سورس Mp3 Player یا همون Media player با توانایی پشتیبانی از Playlist واستون نوشتم و میتونید از لینک زیر دریافت کنید : برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
1 :تعداد فایل پیوست
با سلام!
دوست عزيز برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] !
من يه نمونه نرم افزار در اين پست پيوست كردم، كه تا حدي شما را به هدف تون نزديك مي كنه.
با توجه به عكس، اين نرم افزار قادره طول خطوط و مساحت اشكال آبي رنگ را حساب كنه اما قادر نيست مقدار مشخصي را براي اشكال قرمز به دست بياره.
البته اگه خواستيد، شايد بتونم به كمك دوستان راهي هم براي اون شكل هاي نا منظم(قرمز) پيدا كنم.:wink:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
کد این نرم افزار درسته با VB.net هستش اما به راحتی قابل درکه. در ضمن توضیحی در مورد الگوریتمشم خواستید دوستان و من در خدمتیم.
توجه داشته باشيد اگه عكسي رو كه وارد برنامه مي كنيد با فرمتي غير از bmp يا png باشه، ممكن نتيجه ی مطلوب رو به دست نياريد. دليل اين كار رو هم اگه خواستيد توضيح مي دم.:great:
با سپاس
آرمين:11():
مرسی دوست عزیز ravegoat
اگه یه توضیحی هم در مورد کدهای اون بدین ممنون میشم.
نقل قول:
مرسی دوست عزیز ravegoat
اگه یه توضیحی هم در مورد کدهای اون بدین ممنون میشم.
با سلام.
وقتی شما روی یک نقطه از تصویر کلیک می کنید، نرم افزار کدهای توی رویداد PictureBox1_MouseDown رو اجرا می کنه.
اولین کاری که انجام میشه رنگ اون نقطه ای شما روش کلیک کردید در یک متغیر به نام colo ذخیره می شه.
میدونید که هر نقطه ی تصویر دارای یک مختصات (X, Y) هست.
از مقدار X اون نقطه یکی کم میشه و Y اون نقطه ثابت می مونه. حالا یه مختصات جدید داریم (X-1 , Y) .
رنگ این نقطه با مختصات جدید گرفته میشه.
اگه این رنگ با colo برابر بود یعنی رنگ این نقطه ی جدید مانند رنگ نقطه ی اولیه بود به مقدار متغیر lene (در ابتدا صفر بود) یکی اضافه میشه . اگر هم این دو رنگ با هم برابر نبودند برنامه Exit For میشه.
توجه داشته باشید عمل ثابت نگهداشتن Y کم کردن یکی یکی مقدار X ، آنقدر ادامه پیدا می کند تا برنامه Exit For شود و یا مقدار X به صفر برسد.
بعد عمل بالا دوباره تکرار میشه با این تفاوت که به مقدار X نقطه ی اولیه یکی یکی اضافه میشه و آنقدر ادامه پیدا می کنه تا برنامه Exit For بشه یا مقدار X برابر ارتفاع عکس بشه.
اعمال بالا یک بار نیز به گونه دیگر انجام می شوند. یعنی X ثابت و مقدار Y نقطه ی اول کم شده و در لوپ بعدی افزایش می یابد. اما توجه داشته باشید که در این بخش به جای متغیر lene از wede استفاده می کنیم.
در نهایت مقادیر lene و wede در تو جعبه ی متن مجزا نامیش داده می شوند و خاصیت ForeColor برچسب برابر colo می شود.
اگر جایی رو متوجه نشدید بپرسید.
با سپاس
آرمین:11():
از سورس برنامه متشكرم
من مي خواهم در برنامه ام از پرينت استفاده كنم اگر سورس پرينت را داريد برايم بگذاريد
باتشكر:11():
جناب silverstar منظور شما از سورس پرینت چی هست ؟ پرینت از فرم برنامه - پرینت از فرم خاصی -
نقل قول:
من مي خواهم در برنامه ام از پرينت استفاده كنم اگر سورس پرينت را داريد برايم بگذاريد
با سلام دوست عزیز! ورود شما رو به انجمن تبریک می گم.
من یه توضیح کوتاه در مورد نحوه ی پرینت یک شی گرافیکی در VB.net به شما می دم. برای انجام عمل چاپ در vb6 باید منتظر جواب سایر دوستان باشید.
در vb.net برای پرینت باید از شی PrintDocument و کنترل PrintDialog استفاده کنیم. PrintDocumnet همان شی است که باید چاپ بشه. پس باید محتوباتش رو معلوم کنیم:
مثلا اگر بخواهیم یک تصویر رو چاپ کنیم در رویداد PrintDocumnet_PrintPage چنین می نویسیم:
e.Graphics.DrawImage(Image You Want to Print)
سپس از کد زیر برای پرینت استفاده می کنیم:
کد:
Button1_Click
PrintDialog1.Documnet = PrintDocumnet1
PrintDialog1.PrinterSettings = PrintDocumnet1.PrinterSettings
If PrintDialog1.ShowDialog = OK Then
PrintDocumnet1.PrinterSettings = PrintDialog1.PrinterSettings
PrintDocumnet1.Print()
End If
End Sub
PrintDocumnet1.Print() دستور چاپ را صادر می کند.
پس از اتمام عمل چاپ هم رویداد PrintDocumnet_EndPrint رخ می دهد.
همون طور که ملاحضه کردید همه ی کار ها رو اشیا مخصوص عمل چاپ انجام دادند. حالا اگه کد VB.net برنامه رو نیاز دارید براتو می ذارم.:wink:
با سپاس
یک سورس بیسیک می خواستم که برنامه آن موارد زیر را ساپورت کند:
*** key logger با قابلیت ارسال ایمیل
*** قابلیت نمایش عکس ها از طریق منوی brows
*** جستجوی فایل و پوشه
نقل قول:
یک سورس بیسیک می خواستم که برنامه آن موارد زیر را ساپورت کند:
*** key logger با قابلیت ارسال ایمیل
*** قابلیت نمایش عکس ها از طریق منوی brows
*** جستجوی فایل و پوشه
با سلام دوست عزیز
عضویت شما را در این انجمن تبریک می گم.:yes:
دوست عزیز من فقط سورس های VB.net رو در اختیارتون قرار می دم.
در مورد بخش اول در خواست ..... بی خیال!:1. (27):
در مورد در خواست دوم، به درستی متوجه نشدم منظورتون چیه! به هر حال سورس استخراج عکس از یه مسیر و نمایش آن ها به صورت Thumb را دارم! اگر همچین چیزی رو می خواستید، بگید براتون بذارم. اگر هم چیز دیگه ای مد نظرتون بود بی زحمت بهتر توضیح بدید.
در مورد بخش سوم هم از برنامه زیر استفاده کنید که با VB.net 2008 نوشته شده و سورسشم باهاش قرار داده شده:
این برنامه کلمه ی کلیدی شما را در نام پوشه ها ، زیر شاخه ها و نام فایل ها جست و جو می کنه (البته شما باید مسیر جست و جو رو انتخاب کنید) .
البته یه خطا هم در برنامه وچود داره که زیاد مهم نیست!
اگر در مورد این سورس توضیحی خواستید در خدمتم.:great:
با سپاس
پاسخ: توضيح كامل در مورد چارت وي بي 6 (ضروري)
نحوه كارايي چارت با ديتابيس
توضيح بيشتر: نمودار افزايش عملكرد افراد كه با مقداري كه ديتابيس موجود هست نمودار افزايش آن را بدهد؟
خيلي خيلي متشكر ميشوم توضيح كامل يا سورسي كه بتواند من را ياري نمايد.