پاسخ: مرجع سورس های ویژوال بیسیک ( درخواست سورس )
با سلام و خسته نباشید
من تازه عضو شدم و از 25 صفحه این تاپیک حدود 20 تاشو خوندم ولی چیزی رو که میخواستم پیدا نکردم ممنون میشم کمک کنید . البته بگم که رشته من کامپیوتر نیست و به برنامه نویسی زیاد آشنایی ندارم
من به یه فرم نیاز دارم که بشه یکسری اطلاعات رو از کاربر دریافت کنه تاریخ ثبت رو به صورت شمسی و اتوماتیک درج کنه - هنگام چاپ تاریخ چاپ رو هم قید کنه- بتونه یه فایل با فرمت های مختلف مثل jpg-pdf ,... رو پیوست کنه و از همه مهمتر بتونه از اطلاعات موجود در دیتابیسش جستجو کنه و اون مشخصات رو نشون بده
البته من انتظار ندارم که تمامی این امکانات رو داشته باشه اگه سورسی موجود باشه که بخشی از این امکانات رو داشته باشه بقیشو خودم یکاری می کنم
ممنون
چرا ویژوال بیسیک . فکر کنم دیگه عمرش به پایان رسیده
نقل قول:
درمورد سوال اولم که متوجه نشدید برنامه زیر رو دانلود کنید ببینید چرا همش میگه رشته هسته؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
من در پست قبلی کامل توضیح دادم .. خروجی inputbox همیشه رشته هست چه عدد وارد کنید چه متنی چه اعشاری
نقل قول:
با سلام و خسته نباشید
من تازه عضو شدم و از 25 صفحه این تاپیک حدود 20 تاشو خوندم ولی چیزی رو که میخواستم پیدا نکردم ممنون میشم کمک کنید . البته بگم که رشته من کامپیوتر نیست و به برنامه نویسی زیاد آشنایی ندارم
من به یه فرم نیاز دارم که بشه یکسری اطلاعات رو از کاربر دریافت کنه تاریخ ثبت رو به صورت شمسی و اتوماتیک درج کنه - هنگام چاپ تاریخ چاپ رو هم قید کنه- بتونه یه فایل با فرمت های مختلف مثل jpg-pdf ,... رو پیوست کنه و از همه مهمتر بتونه از اطلاعات موجود در دیتابیسش جستجو کنه و اون مشخصات رو نشون بده
البته من انتظار ندارم که تمامی این امکانات رو داشته باشه اگه سورسی موجود باشه که بخشی از این امکانات رو داشته باشه بقیشو خودم یکاری می کنم
ممنون
عضویت شما رو در این انجمن تبریک میگم .. فکر میکنم سورس دفترچه تلفن میتونه کمک خوبی باشه براتون . در زیر لینک چندتا سورس دفترچه تلفن رو قرار دادم :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نقل قول:
چرا ویژوال بیسیک . فکر کنم دیگه عمرش به پایان رسیده
در این مورد که شکی نیست ولی هر برنامه نویسی مختاره به هر زبانی که خواست برنامه بنویسه . مهم اینه که بتونه از اون امکانات بهترین استفاده رو ببره .. در ضمن در این انجمن به زبان های جدیدتر و قدرتمند تر هم پرداخته میشه . پیشنهاد میکنم به بخش های انجمن برنامه نویسی سر بزنید
خوب خروجی چی از نوع variant است یعنی همه نوع ذخیره میکند؟
نقل قول:
خوب خروجی چی از نوع variant است یعنی همه نوع ذخیره میکند؟
نوع Variant همه نوع ذخیره میکنه ولی خروجی شما در این برنامه همیشه String میشه
سلام خسته نباشید شما سورس برنامه ای ندارید که با استفاده از تابع variant داده ای از ورودی بخواند و در خروچی چاپ کند نوع داده چی؟
ضمنن سورس بازی کاسه ای دارید؟(همونی که سه تا کاسه هسته ویک توپ زیر یکی از کاسه ها وکاسه ها جابجا میشن کاربر باید بگه توپ زیر کدوم یکی)؟
نقل قول:
سلام خسته نباشید شما سورس برنامه ای ندارید که با استفاده از تابع variant داده ای از ورودی بخواند و در خروچی چاپ کند نوع داده چی؟
ضمنن سورس بازی کاسه ای دارید؟(همونی که سه تا کاسه هسته ویک توپ زیر یکی از کاسه ها وکاسه ها جابجا میشن کاربر باید بگه توپ زیر کدوم یکی)؟
همون سورسی که قبلا نوشتم براتون که تشخیص میداد کاربر عدد وارد کرده یا رشته میشه این کارو کرد . فقط برای اعشاری باید تشخیص بدین که ورودی Point یا . یا / داره یا نه ..
در مورد دوم من این سورس رو ندارم .. اگر پیدا کردم میزارم
از کمکتون ممنون
ببخشید اینقدر سوال میپرسم
کدی هست که وقتی کاربر روی فرم mdi درقسمت نوار عنوان کلید ضربدر خروج را زد mdiبسته بشه form2باز بشه ?
وکدی هم هسته که بشه شکل های دگه ای هم درقسمت نوار عنوان بزارم برای جلو عقب مثلا با کلید عقب فرم mdi باز بشه؟
نقل قول:
از کمکتون ممنون
ببخشید اینقدر سوال میپرسم
کدی هست که وقتی کاربر روی فرم mdi درقسمت نوار عنوان کلید ضربدر خروج را زد mdiبسته بشه form2باز بشه ?
وکدی هم هسته که بشه شکل های دگه ای هم درقسمت نوار عنوان بزارم برای جلو عقب مثلا با کلید عقب فرم mdi باز بشه؟
مورد اولی امکانش نیست .. چون وقتی یک فرم MDI بسته میشه تمامی فرم های Child درون اون هم بسته میشن .. مگر اینکه یه فرم Child نشده بسازید و اون رو نمایش بدید ..
مورد دوم من توی نوار عنوان جایی ندیدم بزارن .ولی توی منو میشه بین فرم های باز شده عقب و جلو کرد
خوب همون Child نشده سورسش چی؟
سوال دوم:خوب شما همچین سوری داری چطوری بزارم؟
وآیا عکس جلو وعقب دارید زیبا باشه؟!!!!
ضمنن آیاهرکسی که برنامه می نویسه عکس های مورد نیاز می سازه یا اماده هستن اگر اماده هستن باید از کجا تهیه کنه تو گوگل میزنم چیزی نمی یاد؟