پاسخ: مرجع سورس های ویژوال بیسیک ( درخواست سورس )
نقل قول:
سلام - تشکر می کنم از دوستان خوبم به خاطر چیزهای زیادی که ازشون یاد گرفتم
من مشغول نوشتن یک برنامه بانک اطلاعاتی هستم که تو این برنامه اطلاعات افراد مثل نام ، نام خانوادگی و... وارد می شه و در قسمت جستجو به مشکل برخوردم.
اما مشکل من :
من می خوام جستجوم بر اساس نام خانوادگی باشه و وقتی به عنوان مثال نام "احمدی" رو جستجو کردم اگه مثلا 10 تا احمدی دارم رو تو یه MSFlexGrid بهم نشون بده که بلد نیستم.
اگه کسی از دوستام می تونه کمکم کنه - می دونید که آخر ترمه!
بازهم تشکر.
دوست عزيز من از اين كدها خيلي جاها استفاده كردم و جواب هم مي ده همونيه كه تو مي خواي.
توي قسمت نوشتن كد رو textbox اينو بنويس
Private Sub Text1_LostFocus()
Adodc1.CommandType = adCmdText
Adodc1.RecordSource = "Select * From table Where FileldName='" & Text1.Text & "'"
Adodc1.Refresh
End Sub
دوست عزيز توجه داشته باش كه به جاي كلمه table نام جدول بانك اطلاعاتي را وارد كن و به جاي Fieldname فيلد مورد نظر كه همون فيلد نام خانوادگي هست رو وارد كن.
اميدوارم به دردت بخوره. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
دوستان سلام و خسته نباشيد
من به كل اين انجمن سري زدم و خيلي هم استفاده كردم حالا هم دنبال يه سورس مي گردم.
من دارم يه برنامه اي مي نويسم كه اطلاعات يك فرد رو مي گيره و در بانك اطلاعاتي اكسس MDB ذخيره مي كنه تا اينجا مشكلي ندارم. ولي مي خوام عكس طرف رو هم بگيره و همراه با بقيه اطلاعاتش وقتي كه سرچش مي كنيم رو نشون بده.
دوستان اگه مي تونيد كمك كنيد ممنون ميشم.
يا علي مولا
نقل قول:
دوستان سلام و خسته نباشيد
من به كل اين انجمن سري زدم و خيلي هم استفاده كردم حالا هم دنبال يه سورس مي گردم.
من دارم يه برنامه اي مي نويسم كه اطلاعات يك فرد رو مي گيره و در بانك اطلاعاتي اكسس MDB ذخيره مي كنه تا اينجا مشكلي ندارم. ولي مي خوام عكس طرف رو هم بگيره و همراه با بقيه اطلاعاتش وقتي كه سرچش مي كنيم رو نشون بده.
دوستان اگه مي تونيد كمك كنيد ممنون ميشم.
يا علي مولا
دوست عزیز ذخیره کردن عکس در دیتابیس کار زیاد اصولی و علمی ای نیست چون با زیاد شدن کاربرا حجم دیتابیس خیلی بالا میره و برای حتی یک جستجوی ساده باید دقیقه ها یا حتی ساعت صبر کنید . بهترین کار ذخیره عکس هست با نام شناسه ردکورد مورد نظر . مثلا اگر فردی دارای شناسه 1140 بود و اسم و فامیلی فلان داشت فایلی در کنار پروژه یا در فولدری ذخیره بشه به نام 1140.jpg و موقع خودن اطلاعات فرد با استفاده از شناسه میشه فهمید کدوم عکس به چه کسی تعلق دارد .
نقل قول:
دوست عزیز ذخیره کردن عکس در دیتابیس کار زیاد اصولی و علمی ای نیست چون با زیاد شدن کاربرا حجم دیتابیس خیلی بالا میره و برای حتی یک جستجوی ساده باید دقیقه ها یا حتی ساعت صبر کنید . بهترین کار ذخیره عکس هست با نام شناسه ردکورد مورد نظر . مثلا اگر فردی دارای شناسه 1140 بود و اسم و فامیلی فلان داشت فایلی در کنار پروژه یا در فولدری ذخیره بشه به نام 1140.jpg و موقع خودن اطلاعات فرد با استفاده از شناسه میشه فهمید کدوم عکس به چه کسی تعلق دارد .
مبين جان من مي خوام با يه جستجو در برنامه اي كه مي نويسم تمام اطلاعات طرف رو بده همراه با عكس. اگه امكات داره سورسي رو كه خودت مي گي رو واسم بذار اگه توضيحات اضافي خواستي بهم پيام بزن.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
ممنون:11():
1 :تعداد فایل پیوست
نقل قول:
مبين جان من مي خوام با يه جستجو در برنامه اي كه مي نويسم تمام اطلاعات طرف رو بده همراه با عكس. اگه امكات داره سورسي رو كه خودت مي گي رو واسم بذار اگه توضيحات اضافي خواستي بهم پيام بزن.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
ممنون:11():
نمونه سورس موردنظر رو براتون نوشتم و آپلود کردم :
نقل قول:
نمونه سورس موردنظر رو براتون نوشتم و آپلود کردم :
مبين جان واقعاً خيلي كمك بزرگي به من كردي. مي دوني من الان چهار پنج ماهه كه دنبال اين مي گشتم.
راستي اگه تونستي بهم توضيح بده چه جوري من مي تونم توي برنامه اي كه نوشتم مي تونم گزارش تهيه كنم و چاپش كنم.
ممنون
يا علي
:11():
نقل قول:
مبين جان واقعاً خيلي كمك بزرگي به من كردي. مي دوني من الان چهار پنج ماهه كه دنبال اين مي گشتم.
راستي اگه تونستي بهم توضيح بده چه جوري من مي تونم توي برنامه اي كه نوشتم مي تونم گزارش تهيه كنم و چاپش كنم.
ممنون
يا علي
:11():
خواهش میکنم .. برای گزارش گیری و چاپ راه های زیادی هست ولی فکر کنم ساده ترین روش استفاده از شیء DataReport و DataEnvironment خود ویژوال بیسیک هست .. بعد از گزارش گیری بصورت خودکار میتونین چاپ هم بگیرین بدون یک خط کد نویسی برای چاپ
نقل قول:
خواهش میکنم .. برای گزارش گیری و چاپ راه های زیادی هست ولی فکر کنم ساده ترین روش استفاده از شیء DataReport و DataEnvironment خود ویژوال بیسیک هست .. بعد از گزارش گیری بصورت خودکار میتونین چاپ هم بگیرین بدون یک خط کد نویسی برای چاپ
مبين جان شرمنده ام كه هي مزاحمت مي شم ولي من طرز كار با اينارو بلد نيستم مي شه توضيح بدين و كمك كنيد؟
ممنون مي شم.
يا علي
1 :تعداد فایل پیوست
نقل قول:
مبين جان شرمنده ام كه هي مزاحمت مي شم ولي من طرز كار با اينارو بلد نيستم مي شه توضيح بدين و كمك كنيد؟
ممنون مي شم.
يا علي
آموزش کار با گزارش گیری رو براتون آپلود کردم ( البته این فقط گزارش گیری هست .. برای چاپ بعد از ساخت گزارش دکمه چاپ داره که میتونین چاپ بگیرین ) :
نقل قول:
آموزش کار با گزارش گیری رو براتون آپلود کردم ( البته این فقط گزارش گیری هست .. برای چاپ بعد از ساخت گزارش دکمه چاپ داره که میتونین چاپ بگیرین ) :
آقا مبين خيلي آقايي. من تا حالا فرومي به اين شكل رو نديده بودم كه سوالت رو مطرح كني و متخصصاني مثل شما در عرض 10 دقيقه جواب اونا رو بدن. خيلي با حالي. تو با اين پست هات جون منو از پرسش و پاسخهايي كه از اين و اون مي پرسيدم راحت كردي. اگه از اول مي دونستم يه همچين جايي هست هيچ وقت نمي رفتم و از يكي ديگه بپرسم. ممنونم
با علي