کامپوننت MSCOMM بطور پیش فرض موجود هست ؟
برای کار با USB به نظر شما از vb استفاده کنم یا vc# ؟
فعلا می خواهم برای شروع با vb کار کنم تقریبا هم باهاش آشنا هستم ولی کلا از برنامه نویسی بیسیک بیس زیاد حال نمی کنم
Printable View
فعلا می خواهم برای شروع با vb کار کنم تقریبا هم باهاش آشنا هستم ولی کلا از برنامه نویسی بیسیک بیس زیاد حال نمی کنم
کامپوننت MSCOMM بصورت پیش فرض برروی ویژوال بیسیک موجوده و میتونید ازش استفاده کنیدنقل قول:
برای کار با پورت ها من پیشنهاد میکنم از زبان های .Net مثل C# و ... استفاده کنید چون در این مجموعه کامپوننتی به نام SerialPort وجود داره که کار باهاش رو نسبت به MSCOMM بیسیک ، راحت تر و حرفه ای تر کرده ...نقل قول:
با سلام!نقل قول:
دوست عزیز عضویت شما را در PCN تبریک می گم!
شاید این سورس بتونه شما رو کمک کنه:wink::
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
موفق باشید
آرمین:11():
سلام
ميشه يه با ويژوال برام ارسال كنيد كه خصوصيات زير را داشته باشه:
1-داده هاي عكسي و متني 2-قابليت مرور كردن داده ها 3-قابليت مرتب سازي 4-قابليت حذف و اضافه 5-قابليت جستجو
(يه چيزي تو مايه هاي برنامه نمايش عكس تو ويندوز)ممنون از لطفتون
دوست عزیز برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] ورود شما رو به این انجمن تبریک میگم .. منظور شما رو متوجه نشدم .. لطفا بیشتر توضیح بدید .. در ضمن برنامه نمایش عکس در ویندوز که جستجو نداره
آقا مبين عزيز خيلي ممنون از لطفتون
استادم يه برنامه خواسته كه چندتا فرم داشته باشه و بتونه عكس ها رو از آدرسي كه بهش ميديم لود كنه و تو يه كادر نشون بده يا اگه خواستيم نشونش نده. عكس ها رو و جلو و عقب ببره .قابليت حذف و اضافه داشته باشه(يه ركورد كم و يه ركورد زياد بشه).قابليت جستجوي ركورد و مرتب سازي داشته باشه و هرچيزي كه بشه با عكس باهاش كار كرد.من كه سر در نميارم آخه بلد نيستم. تازه ميگفت درايو cd تو كامپيوترش :\G هست كه بايد تو برنامه باشه كه تو كامپيوترش نشون بده. اگه بتوني كمكم كني كه خيلي لطف كردي چون تا امتحان بايد تحويلش بدم(10/5)
دوست عزیز برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] من سورس این کارایی که گفتینو واستون پیدا کردم به دلیل شروع امتحانات وقت نوشتنشو نداشتم و این امکاناتی که گفتینو داره : "بتونه عكس ها رو از آدرسي كه بهش ميديم لود كنه و تو يه كادر نشون بده يا اگه خواستيم نشونش نده. عكس ها رو و جلو و عقب ببره .قابليت حذف و اضافه داشته باشه" ولی اینجا کلمه رکورد معنی نداره .. چون عکس ها که داخل دیتابیس نیستند که بشه توشون جستجو کرد ، مرتب کرد و یا اضافه کرد .. این کارارو باید با دیتبیس بنویسید که مشکلات خودشو داره .. برنامه جستجوی عکس رو میشه نوشت ولی بقیه رو مگر اینکه درون دیتابیس باشه ...... سورسی که گفتمو واستون آپلود کردم اینجا
از لطفي كه كردين خيلي ممنون.با تشكر
سلام.من سورس میل سندر میخواستم.همون که با smtp کار میکنه و پسورد می خواد.نه با سرور.
اتچ منت هم داشته باشه دیگه عالیه!
نقل قول:
دوست عزیز چندین سورس ایرسال ایمیل با امکانات مختلف در همین تاپیک موجوده .. در ضمن شما میگین همون که با SMTP کار میکنه ، SMTP بلاخره نیاز به یک سرور داره ... من همه سورس هایی که دیدم همه سرور میخواستند و اون هایی که سرور نمیخواستند معمولا یا کار نمیکردند و یا مشکلی داشتند ... پیشنهاد میکنم حتما از سورس هایی که از سرور مخصوصلا POP3 استفاده میکنن استفاده کنین ( در همین تاپیک سورس های ارسال ایمیل با POP3 موجوده )