m2011kh (08-04-11)
مدیر انجمن برنامه نویسی و رباتیک
با سلام!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط m2011kh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
براي اين كار بايد دستورات مورد نظر خودتون رو در رويداد KeyPress فرم تعريف كنيد. اين رويداد زماني كه رخ بده نوع كليد فشرده شده رو با يك كد اسكي مشخص مي كنه.
كد زير Form1 رو زماني كه كليد Enter فشرده ميشه مي بنده:
کد:Private Sub Form1_KeyPress(KeyAscii As Integer) If KeyAscii = 13 Then Form1.Close End If End Sub
توجه كنيد كه 13 كد كليد Enter هستش. البته شايد از رويداد KeyDown استفاده كنيد بهتر باشه كه در اين صورت فكر كنم كدش به صورت زير تغيير كنه:
کد:Private Sub Form1_KeyDown(KeyCode As Integer, Shift As Integer) If KeyCode = 13 Then Form1.Close End If End Subموفق باشيد
آرمين
'چو ایران نباشد، تن من مباد
Dim Armin As Iranian
If Iran.Enabled = False Then Armin.Enabled = False
m2011kh (08-04-11)
کاربر شهرسختافزار
از جوابتون بسيار متشكرم.
فقط اگه ميشه كد كليد هاي ديكه كيبرد را هم بدين.
اين كد هايي را كه داديد در كجا بايد وارد كنم متشكرم.
Thanks you
آخرین ویرایش توسط ravegoat در تاریخ 12-04-11 انجام شده است علت: ادغام سوالات
|
|
خواهش می کنم...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط m2011kh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این کد ها باید در رویداد های KeyPress و یا KeyDown فرم مربوطه قرار بگیرند.
برای دریافت لیست کلید ها هم به این لینک مراجعه کنید.
شاد باشید
آرمین
آخرین ویرایش توسط ravegoat در تاریخ 12-04-11 انجام شده است علت: افزودن نقل قول
Dim Armin As Iranian
کاربر شهرسختافزار
براي موس بايد چه طور عمل كرد.
متشكرم.
Thanks You.
کاربر شهرسختافزار
چگونه ميتوان با يك تابع فهميد كه يك فايل در آدرس مورد نظر وجود دارد يا نه.مثلا:
اگرد فايل:"D:\1.exe" وجود داشت
اين فايل را باز كن
متشكرم.
Thanks You.
مي تونيد از اين تابع استفاده كنيد:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط m2011kh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعد با دستور زير مي تونيد موجوديت فايل مورد نظر تون رو بررسي و اجرا كنيد:کد:Public Function FileExists(sFullPath As String) As Boolean Dim oFile As New Scripting.FileSystemObject FileExists = oFile.FileExists(sFullPath) End Function
البته فكر كنم كد زير هم كارساز باشه:کد:If FileExist("D:\1.exe") = True Then Shell("D:\1.exe") End If
منبع1کد:If Dir("D:\1.exe") <> "" Then Shell("D:\1.exe") End If
منبع 2
موفق باشيد
آرمين
Dim Armin As Iranian
کاربر شهرسختافزار
چگونه مي توان فهميد كه فايل كجاست.
يعني فروم آدرس خودش را پيدا كند.
Thanks you.
Mohammad mahdi Khalily........................................... .................................................. .................................................. ..............................
کاربر شهرسختافزار
سلام من یک بانک اطلاعاتی ساختم که در ان شهریه پرداختی کارآموزان به تفکیک دوره نگهداری می شود می خواستم وقتی گزارش گیری می کنم برای مثال وقتی می خوام شهریه پرداختی کارآموزان دوره فتوشاپ را ببینم datagrid فقط شهریه پرداختی دوره فتوشاپ را نشان بدهد در صورتی که وقتی سرچ می زنم datagride همه رکورد ها را نشان م یدهد و درضمن چیکار کنم که اگر 10 تا فیلد دارم datagride فقط 4 فیلد را نمایش دهد . لطفا راهنمایی کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
با سلام
دوستان من یه کد میخوام که دستور رو با تاخیر اجرا کنه
مثلا میخوایم محتوای یک text رو با یک دکمه خالی کنیم.
کدی باشه که بعد از زدن دکمه دستور با تاخیر دلخواهی اجرا بشه.
ممنون
کاربر شهرسختافزار
سلام اگه ممکنه برنامه ای که بتونم در شبکه دیگر کلاینت ها با تعداد بالا را مدیریت کنم و دسکتاب آنها را ببینم و برنامه ای روی سیستم آنها نصب و مشکل سیستمشونو حل کنم را برام بزارین . مثل نرم افزاردریم ویور .
ممنون میشم. با تشکر
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks