سلام می بخشید من پروژه الگوریتم زمانبندی پردازنده با زبان VB می خواستم که الگوریتمش SJF باشه متشکر.
کاربر شهرسختافزار
سلام می بخشید من پروژه الگوریتم زمانبندی پردازنده با زبان VB می خواستم که الگوریتمش SJF باشه متشکر.
مدیر انجمن برنامه نویسی و رباتیک
با سلام!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط firephoenix برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست گرامي عضويت تون رو در شهر سخت افزار تبريك مي گم و عذر مي خوام كه پاسخ تون رو با تاخير ميدم...
سورسش رو مي تونيد از لينك زير دانلود كنيد:
http://www.planet-source-code.com/vb...73050&lngWId=1
موفق باشيد
آرمين
کاربر شهرسختافزار
سلام
خسته نباشید
من یک مبتدی برنامه سازی هستم که یک سوال فوری دارم.
میخوام فرمم را در حالت اجرا پرینت کنم و به برنامه ی adobe reader انتقال بدم چطور اینکار رو بکنم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببخشید اگه میشه سریع جواب بدید خیلی عجله دارم...
سلام!
عضویت تون رو در شهر سخت افزار تبریک می گم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما باید با دستوراتی نظیر PrintForm و یا ابزاری مثل Crystal Report شی چاپ خودتون رو ایجاد و برای پرینتر بفرستید.
برای آشنایی با فرمان PrintForm به سورس های زیر مراجعه کنید:
http://www.vb6.us/tutorials/printing-form-visual-basic
http://www.samsvb.co.uk/index.php?pa...es=Lesson%2024
برای آشنایی با کریستال ریپورت هم به پیوند های زیر مراجعه کنید:
http://www.vb6.us/tutorials/using-cr...s-vb6-tutorial
http://support.microsoft.com/kb/193336
اگه قراره با Adobe Reader فرم رو پرینت و به شکل PDF دربیارید باید با روش های بالا شی رو آماده ی چاپ می کنید و با انتخاب چاپگر مجازی ادوبی دستور پرینت رو صادر کنید تا چاپ صورت بگیره.
موفق باشید
آرمین
'چو ایران نباشد، تن من مباد
Dim Armin As Iranian
If Iran.Enabled = False Then Armin.Enabled = False
mar mar mari (24-06-13), Moein (24-06-13), Rezasam1 (07-11-14)
کاربر شهرسختافزار
ممنون از کمکتون یه سوال دیگهچطور میتونم از 5 تکست جوری میانگین بگیرم که فقط از تکست های پر میانگین بگیره؟معلوم نیست کدوم تکست ها خالی میمونه یا پرخیلی ممنون
ممکنه سوالتون رو واضح تر شرح بدید؟ متوجه منظورتون از میانگین گیری تکست باکس نشدم!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mar mar mari برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Dim Armin As Iranian
mar mar mari (25-06-13), Rezasam1 (07-11-14)
کاربر شهرسختافزار
ببخشید که مبهم سوال کردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ravegoat برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من 5 تا تکست دارم که داخلشون قراره عدد قرار بگیره .
من میانگین این اعداد داخل تکست باکس رو میخوام
اما ممکنه بعضی از این تکست باکس ها در حالت اجرا فاقد عدد باشند
در فرمول نویسی من تمام تکست باکس ها رو جمع کردم و تقسیم بر 5 کردم
اما اگر تکستی فاقد عدد باشد باید تقسیم بر 4 شود
من میخوام محتوای تکست باکس ها رو جمع کنه و تقسیم بر تعداد تکست های پر کنه.
امیدوارم متوجه شده باشید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خواهش می کنم؛ الآن متوجه شدم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mar mar mari برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فرض کنیم ما 5 تا جعبه ی متنی به نام های Text1, Text2 تا Text5 داریم. کافیه قبل از میانگین گیری بررسی کنیم که چند تا جعبه ی متنی حاوی مقدار هستن و به ازای هر جعبه ی متنی دارای مقدار، مقدار یه شمارنده رو یکی افزایش میدیم:
اگر تعداد جعبه های متنی تون مقدار دلخواهی باشه (نه الزاما" 5 تا)، می تونید از کد زیر هم استفاده کنید (البته امتحانش نکردم):کد:Dim counter As Integer = 0 Dim sum As Double = 0 If Text1.Text <> vbNullString Then counter += 1 sum += Val(Text1.Text) End If If Text2.Text <> vbNullString Then counter += 1 sum += Val(Text2.Text) End If If Text3.Text <> vbNullString Then counter += 1 sum += Val(Text3.Text) End If If Text4.Text <> vbNullString Then counter += 1 sum += Val(Text4.Text) End If If Text5.Text <> vbNullString Then counter += 1 sum += Val(Text5.Text) End If Dim midVal As Double = sum / counter
موفق باشیدکد:Dim ctr As Control Dim counter As Integer = 0 Dim midVal As Double = 0 For Each ctr In Me.Controls If TypeOf ctr Is TextBox Then If ctr.Text <> vbNullString Then counter += 1 midVal += Val(ctr.Text) End If End If Next ctr midVal = midVal / counter MsgBox Str(midVal)
آرمین
Dim Armin As Iranian
mar mar mari (25-06-13), Rezasam1 (07-11-14)
کاربر شهرسختافزار
آرمین جان خیلی ممنون
اما Dim counter As Integer = 0 اررور میده تو دوتاش
آیا باید مشخصات شی هامو تغییر بدم؟
خیلی ممنون و ببخشیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خواهش می کنم دوست عزیز...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mar mar mari برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نه نیازی نیست. شرمنده؛ اصلا" یادم نبود در VB6 نمیشه درست بعد از تعریف متغیر اون رو مقدار دهی کرد.
هر دو تا سورس اصلاح شد که از پیوست قابل دریافته.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
موفق باشید
آخرین ویرایش توسط ravegoat در تاریخ 25-06-13 انجام شده است
Dim Armin As Iranian
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks