من می خواستم برایCammond Buttun ها ایکن بگزارم لطفا کمک کنید.
مدیر انجمن برنامه نویسی و رباتیک
شما براي اين كار كافيه برنامه ي خودتون رو در يكي از بخش هاي مربوط به Startup ويندوز قرار بديد. نمونه اي از اين بخش ها از طريق منوي Start ؛ پوشه ي Startup است كه اگه ميانبري از برنامه ي خودتون رو در اين پوشه كپي كنيد به هدف خودتون مي رسيد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط m2011kh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
'چو ایران نباشد، تن من مباد
Dim Armin As Iranian
If Iran.Enabled = False Then Armin.Enabled = False
کاربر شهرسختافزار
من می خواستم برایCammond Buttun ها ایکن بگزارم لطفا کمک کنید.
کاربر شهرسختافزار
لطفا نهوه استفاده از Timer را بنویسید متشکرم.
کاربر شهرسختافزار
لطفا نهوه استفاده از کامپوننت و اکتیوایکس ها را بگویید.
Thanks
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط m2011kh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط m2011kh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدسوال اول:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط m2011kh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
براي اين كار بايد تصوير مربوطه رو به خاصيت Command.Picture نسبت بديد. كد زير اين تصوير رو از مسير يه فايل ميگيره و به Command1 اختصاص ميده: سوال دوم:
به لينك1 و لينك2 مراجعه كنيد.
سوال سوم:
به لينك3 و لينك4 مراجعه كنيد.
موفق باشيد
آرمين
Dim Armin As Iranian
کاربر شهرسختافزار
میشه اگر ممکنه لینک ندین و همین جا توضیح بدین متشکرم.
|
|
مدیر بازنشسته
با سپاس از آرمین عزیز .. دوست عزیز شما فقط کافیه کتاب ویژوال بیسیک رو کامل مطالعه کنید . به تمامی جواب های خوب می رسید .. به این صورت سوال مطرح کردن مطلوب نیست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط m2011kh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
___________________________________________My Resume/CV
Mobin Ranjbar
Programmer / App Developer / Software Engineer / Scrum Master / Student
My System Config Validation
من دارم بازی tetrisرو با vb.netطراحی میکنم.یک پنل گذاشتم که بلاک های ایجاد شده داخل اون پنل از بالا به پایین میان.حالا میخوام کدهای arrowkeyرو برای جابجایی بلاکها استفاده کنم.
اما این کدها جواب نمیده.
چطوری اون کدها رو برای بلاکهای تولید شده داخل پنل بنویسم؟
اگر لازم بود کدها رو تا جایی که نوشتم برای انجمن ارسال میکنم؟
لطفا اگر کسی میتونه در این مورد کمکم کنه ممنون میشم
با سلام!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط fateme63 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست گرامي عضويتتون رو در PCN تبريك مي گم.
براي كپچر كردن كليد هايي كه كاربر فشار ميده شما بايد از رويداد KeyDown فرمي استفاده كنيد كه پنل روي اون قرار گرفته و تا اونجايي كه من اطلاع دارم اين رويداد براي خود پنل در دسترس نيست. بعد مي تونيد با كد زير كه در اين رويداد قرار ميديد، توابع لازم رو اجرا كنيد:
البته شايد استفاده از پنل يه مقدار دردسر ساز باشه براي همين يه سورس با PictureBox براتون تهيه كردم كه نحوه ي استفاده از اين دستورات رو تا حدي نشون ميده.کد:Select Case e.KeyCode Case Keys.Right 'Right key function Case Keys.Left 'Left key function Case Keys.Down 'Down key function Case Keys.Up 'Up key function End Select
به علاوه دو تا سورس كامل بازي Tetris تست شده با VB.net هم در پايين قرار داده شده كه مي تونيد ازشون استفاده كنيد:
http://www.planet-source-code.com/vb...=697&lngWId=10
http://www.planet-source-code.com/vb...5267&lngWId=10
موفق باشيد
آرمين
آخرین ویرایش توسط ravegoat در تاریخ 27-03-11 انجام شده است علت: اشتباه تايپي
Dim Armin As Iranian
کاربر شهرسختافزار
من مي خواهم وقتي از روي كي برد دكمه اي زده ميشود كد هايي اجرا شوند.
مثلا وقتي دكمه ي Enter زده مي شود فروم بسته شود.
Thanks you
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks