نقل قول:
مهراد جان این حرف شما را بنده که معمولا با بیش از 12 تب کار می کنم ندیدم ...
بنده با آپرا هم این مشکل را ندیدم اما با IE چرا ...
موفق باشید
شهریار:1. (26):
Printable View
نقل قول:
مهراد جان این حرف شما را بنده که معمولا با بیش از 12 تب کار می کنم ندیدم ...
بنده با آپرا هم این مشکل را ندیدم اما با IE چرا ...
موفق باشید
شهریار:1. (26):
من خودم به عنوان کسی که الان دو ساله داره از ff استفاده میکنه با تمام مشکلاتی که داره طرفدارشم و هیچ وقت برای نت از ie استفاده نمیکنمنقل قول:
ولی همین ff مشکلاتی هم داره همانطور که دوستان گفتند وقتی تبهای زیادی باز میکنی احتمال هنگ سیستم هست خیلی از رم استفاده میکنه ولی میخواد یه صفحه pdf باز بشه خیلی دیر باز میشه یا بیشتر وقتها هنگ میکنه بعضی وقتها وسط دانلود میگه دانلود تموم شد ولی تا نصفه گرفته و فایل خرابه - با سایتهای فارسی مثل بورس ایران مشکل داره و دیر بازش میکنه
ولی ie وقتی میخوای یه صفحه save کنی البته برای ما دایال آپی ها تا صبح باید بشینی و هیچ کاری نکنی تا سیو بشه فرومها رو خیلی دیر باز می کنه سرعت پایینی داره
ولی خیلی خوب با دانلود منجرها مچ هست
نقل قول:این که می گید وسط دانلود قطع میشه بستگی به سرعت شما داره !
و این یکی از شگفتی های فایرفاکس هست که وقتی شما چندین صفحه رو باز می کنید و در حال دانلود هستید این اتفاق می افته به دلیل امنیتی !
با سایت های فارسی مشکل نداره سایت های فارسی با این مرور گر مشکل دارن !
به این دلیل که ایرانی ها طراحی استاندارد یاد نگرفتن و همین طوری هر کی از راه می رسه طراحی سایت میشه و طرحش فقط تو اکسپلورر درست نمشو داده میشه :1. (25):!
این خبر رو بخونید :
فایرفاکس جای اینترنت اکسپلورر در اروپا را تنگ می کند
در آخرین گزارش منتشر شده توسط موئسسه XiTi واقع در کشور فرانسه اعلام شد، تحقیقات نشان می دهد طی 4 ماه گذشته در بین 32 کشور اروپایی محبوبیت مرورگر بنیاد موزیلا -فایرفاکس- در یک جهش خیره کننده به میزان 3.1 درصد ارتقاء پیدا کرده است.
از زمان انتشار نخستین نگارش فایرفاکس، این مرورگر در حال بدست آوردن سهام بیشتر در بازار نسبت به مرورگر رقیب کمپانی مایکروسافت یعنی اینترنت اکسپلورر بوده است.
در نخستین هفته ماه ژولای سال 2006 ، مرورگر فایرفاکس مقدار 21.1 درصد از کل سهام بازار را در اختیار خود داشت و در نخستین هفته ماه ژولای سال 2007 ، آمار نشان می دهد فایرفاکس توانسته است مقدار 27.8 درصد از کل سهام بازار اروپا را از آن خود سازد.
"ما امیدواریم تا سهم خود در بازار را مرتبآ افزایش دهیم، هدف ما آن است که به کاربران در انتخاب یک مرورگر مناسب کمک کنیم." این بخشی از سخنان "تریستان نیتود" مدیر بخش اروپایی توسعه فایرفاکس است.
منبع:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
یک سری از فواید فایر فاکس :
1- تعویض راحت : فایرفاکس قابلیت های بسیار خوبی برای تعویض مرورگر در اختیار مصرف کنندگانش قرار می ده . بطوری که در هنگام نصب ( همنطور که بعدا مشاهده می کنید ) شما می تونید براحتی تمام فایل ها و اطلاعات ذخیره شده در مرورگر قبلیتون ( اینترنت اکسپلورر ، اپرا ، نت اسکیپ و ... ) وارد فایرفاکس کنید ( از قبیل بوک مارک ها ، پسورد های ذخیره شده و ... ) . همچنین برای کاربران اینترنت اکسپلورر گزینه ای قرار داده شده که مشکلی از بابت تعویض مرورگر نداشته باشن . شما می تونید از منوی help روی گزینه for internet explorer users کلیک کنید .
2- بوک مارک های فایرفاکس : قدرتمند ترین کتاب انتخاب رو فایرفاکس داره که می تونید اونا رو به صورت چندین فولدر در بیارین و به راحتی مدیریتش کنید !!!
3- فایرفاکس دارای یک پسورد سنج بسیار پیشرفته هست که می تونید پسورد رو وارد کنید و قدرت امنیت پسورد رو ببینید !
فعلا همینا ...
یکی از افتخارات فایر اینه که مرورگر پیش فرض لینوکس هست !
یک patch برای افزایش سرعت در فایرفاکس
http://www.kokopono.persiangig.com/Program/Firefox_Patcher.zip</pre>
اینم یک ادیتور بر پایه BBCode برای فروم بازهای عزیز !!!!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
شهریار جان شما 50 تا تب با فایرفاکس و اپرا باز کن اون موقع ببین کدوم هنگ میکنه :1. (3):نقل قول:
خب مشخصه کدوم هنگ میکنه دیگه ..... :1. (38):
50 تا تب شما باز میکنید !؟!؟!؟! :1.: به خدا دیگه این اغراق هست :1. (38):نقل قول:
من دیگه نهایتا 20 تا تب باز می کنم رم هم 512 دارم ( 256 یکی هست برای همین اکثرا مواقع روز میز هست تا روزی سیستم :1. (38): )
قربانت شهریار:1. (3):
آرش خان در مورد دانلود PDF با Opera و ... در زمان لودشون مشکل دارند مرورگر ها اما !!!نقل قول:
اکستنشن PDF Download را دانلود کنید خواهید دید به راحتی میتونید باز کنید یا اگه خواستید دانلود کنید ... :11():
در مورد لود سایت های ایرانی ربط خاصی نمیتونه داشته باشه چون بیشترین ساپورت از زبان فارسی را FF داره مشکل قطعا در سایت هست ...
IE را لطفا بحثش را نیارید یکی دو تا عیب نداره :1. (34)::1. (38):
قربانتون
سپهر:1. (21):