عالیه ! احتمال زیاد من و ساسان جان تست ها را میگیریم . امیرجان شما هم با اکسل یا ... بنچ مارک ها را بساز . موافقید ؟
Printable View
عالیه ! احتمال زیاد من و ساسان جان تست ها را میگیریم . امیرجان شما هم با اکسل یا ... بنچ مارک ها را بساز . موافقید ؟
کاملا موافقم شهریار .
:give_rose:
این مقاله را بخونید :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
خیلی جالب هست و این را هم ببینید :
منابع acid3 :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
با توجه به منابع منطقی هست موزیلا همچین تصمیمی را بگیره . :1. (26): البته همین طوری که توی مقاله گفت دوست داره و میخواد که پیشرفت کنه توی این تست اما جزو هدف های آرمانیش نیست و ترجیح میده روی امکانات و ... دیگه کار کنه .نقل قول:
آموزش ذخیره عکس به صورت فوق العاده ساده بدون باز شدن پنجره دانلود :
اول از همه اکستنشن مفید و عالی Download Status Bar را دانلود کنید از برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ].
بعدش نصبش کنید .
2- بستگی داره چه جوری دوست داشته باشید سیو کنید عکستون را !!! راحت ترین راه را بهتون میگم اکستنشن Easy-Drag را از برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]دانلود کنید . بعد از نصب به Tools>Add-Ons و در Option اکستنشن Easy-Drag براحتی میتونید در تب Images تنظیم کنید که با چه حرکت موس چه کاری انجام بده که ما اینجا میخوایم ذخیره کنیم . پس یکی از حرکت ها را انتخاب میکنید و اون حرکت را از منوی کشویی باز شده Save Images As... را میزنید .
و اصل کار :
به تنظیمات Download Status بار رفته و در پایین نوشته Automatically Clear These File Types و جلو آن به صورت پیشفرض های معمول عکس را وارد کرده که شما میتونید اگه پسوند خاص دیگه مد نظرتون هست را وارد کرده و سپس جلو آن مقدار را 1 ثانیه قرار بدید .
به همین سادگی ! :1. (23): دقت کنید آموزش های بیشتر Download Status بار را در تاپیک اکستنشن های فایرفاکس قرار میدم به زودی اما فعلا این ترفند برای دانلود عکس هست .
امیدوارم لذت برده باشید ، منظر نظراتتون هستم .
موفق باشید
شهریار :give_rose:
نقل قول:
خیلی به کارم اومد . :give_rose:
بچه ها پایه اید امکانات فایرفاکس های جدید را هم توی این تاپیک بگذاریم ؟
سلام دوستان عزیز
من یه مشکل دارم که خیلی اذیتم میکنه چون زیاد عکس ذخیره میکنم !! اون هم اینه که وقتی یه عکس و save میکنم 3-4 ثانیه طول میکشه تا صفحه سیو بره !! یه جورایی ریپ میزنه !! البته موزیلا رو تازه نصب کردم اما این مشکل حل نشد !! آیا راه حلی داره ؟؟
عمرا اگه آموزش بالا را خونده باشید :gasp:نقل قول:
نگاه کنید بالا را اصلا صفحه دانلودی در کار نیست .
دوستان فردا یعنی 17 ژوئن ، نسخه ی Final از Firefox 3 منتشر میشه .
Download Day و کمک به Firefox برای رکورد بیشترین تعداد دانلود یک نرم افزار توی یک روز یادتون نره .
به امید ثبت این رکورد توی کتاب رکورد های گینس . :give_rose:
ساسان جان دوستان عزیزی در تیم مامبولرن نیز احتمالا همکاری میکنند با ما در این قضیه ... :1. (23):نقل قول: