آقا مهراد من و اف اف خودمون را ... کردیم !!! شما پست هایی که قرار بود جواب بدید را لطفا بدید ! ( چون نتیجه اش منطقی خیلی روشنه )
موفق باشید
Printable View
آقا مهراد من و اف اف خودمون را ... کردیم !!! شما پست هایی که قرار بود جواب بدید را لطفا بدید ! ( چون نتیجه اش منطقی خیلی روشنه )
موفق باشید
چرا فایرفاکس ؟!؟ ( قالب ! ) :
یکی دیگر از امکانات بسیار توپ اف اف امکان داشتن قالب های مختلف و متنوع اون هست که شما را هیچ وقت خسته نمیکنه !
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
موفق باشید
:1. (37):
راستی آقایون و خانوم های گرامی دقت کنید فایرفاکس قرار نیست جارو کنه ها !!!! :1. (38): چون این طوری که دوستان دارند معرفی می کنند کم جارو میکنه می رقصه و ... به نظر من مشکلات و ... اون بسیار در کل کمتر از بقیه مرورگر ها هست و به خصوص امکاناتش برای وب فوق العاده هست ...
اما اصلا متعصب نیستم چراکه روی سیستمم NetScape ، آپرا ، IE و Safari را دارم در محدود مواقعی از اون ها هم استفاده می کنم اما در کل FireFox خیلی عالی هست :
سرعت مناسب + امنیت + امکانات + پشتیبانی را FireFox در حد عالی داره ...
موفق باشید
شهریار:1. (26):
حوصلتون سر نره ! 2- صفحه خراب نشه ! 3- عکس ببینید :
موفق باشید
سپهر
من خوره تب هستم !نقل قول:
آقا مهراد با پاسخ ندادن شما به پست های ذکر شده توسط بنده و اف اف پاسخ مشخص شد !
بچه ها به زودی موضوعی جدیدی برای این تاپیک انتخاب خواهد شد ... ( دوستان لطف کنند تا آخر فردا موضوع مورد نظر خودشون را به من با پی ام پیشنهاد بدند ... )
این بخش با موفقیت در اینجا به پایان رسید ...
خسته نباشید تا اینجا دوستان...
سپهر
به نظر من كه فايرفاكس عاليه.
به همتون قالب Vista-Aero رو پيشنهاد ميكنم. خيلي چيز توپيه.
اين اسكتنشنهاي فايرفاكس هم كه واقعآ تركوندن. يه اكستنشن مخصوص داره كه به رد زماني ميخوره كه سايت با FF درست نمايش داده نميشه. رو يك دكمه كليك ميكني سايت بر اساس چگونگي خواندن در IE اجرا ميشه و بسيار خوب.
يه اكستنشن جالب هم هست كه ميشه با تعدادي تنظيمات قالب سايتهاي مختلف رو حتي تغيير بدين(بعي ها رو) مثلآ گوگل رو با پس زمينه ي آبي كنيد و با افكتهاي تصويري بسيار زيباتر از گذشته.
كلآ فايرفاكس خيلي چيز توپيه.
اگه ممکنه این اسکین ها و اکستنشن هایی رو که گفتی بزار تا ما هم استفاده کنم.نقل قول:
مرسی ! :11():
قالبي كه گفتم: (ضمنآ اينو بگم كه اين قالب پرطرفدارترين قالب فايرفاكس هم هست و از همه يه سر و گردن بالاتره. به صورت خودكار خيلي امكانات جالبي داره)نقل قول:
اگه ممکنه این اسکین ها و اکستنشن هایی رو که گفتی بزار تا ما هم استفاده کنم.
مرسی !
اكشتنشن مخصوص تبديل صفحه به خوندن توسط IE :
اكستنشن تغير قالب سايتهاي مثلآ گوگل: (البته بايد در اين مورد يه آموزش كوتاه بدم. اول اكستنشن رو دانلود ميكنيد و بعد به سايت مخصوص و سازنده ي اين اكستنشن ميريد و سپس قالبهاي مختلفي رو كه واسه سايتهاي پرطرفدار مثل گوگل در نظر گرفته رو پيدا و سپس با سه كليك بر روي اون سايت(مثلآ گوگل) اعمال ميكنيد.)
لينك اكستنشن: برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
اينم يه لينك از سايت مخصوص اين اكستنشن كه براي تغيير قالب گوگل به رنگآبي هست كه بسيار زيباست: برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
ممنون که شما هم به جمع ما پیوستید !!! :11():نقل قول:
بله اون IETab هست که با موتور IE رندر می کنه ...
به نظرتون موضوع بعدی بحث را چی بگذاریم؟:1. (3):