ولی بعضی موقع ها FF قاط می زنه ... ! (قابل توجّه مهراد ! :1. (35)::1. (25): )
عکس رو نگاه کنید می فهمید :
Printable View
ولی بعضی موقع ها FF قاط می زنه ... ! (قابل توجّه مهراد ! :1. (35)::1. (25): )
عکس رو نگاه کنید می فهمید :
به به ... چه دسته گلی این فایرفاکس به آب داده !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
:1. (38):چرا فایرفاکس ؟ قسمت آپلودینگ :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
فیلکر را داشته باشید !
با FireFTP از یک FTP حتی به نظر بنده بهتر از Cute FTP داشته باشید !
با اکستشتن های مختلف شما توانایی آپلود های مختلف در فضای گوگل خود ، اکانتFTP و حتی از یک سایت به یک اکانت دیگر به صورت مستقیم هستید !!!! :1. (27)::1. (21): لاو اف اف !
موفق باشید:1. (38):
اون خیلی خیلی کم پیش میاد می دونید چرا ؟ مشکل در طراحی تیم شماست ! ( مجید آنلاین م همین طور ) در طراحی قالب ! اف اف ضمن استاندارد های خود از استاندارد های IE ساپورت می کنه که خیلی سخته و این قالبی که پی سی نتی ها طراحی کردند با فایرفاکس کامل کامل ست نیست و این الان دار با استاندارد های FF کار می کنه !نقل قول:
با این حال این بسیار کمه !
در مورد پست های بالای من و آقا سپهر لطف کنید پاسخ های منطقی بدید...
ممنون:11():
آره این مشکل را بعضی وقت ها داره خیلی خیلی کم ! ( که دلیلش را اف اف گفت ! )
با این حال در پست های اول هم گفتم فایرفاکس استاندارد ترین نیست اما دوم هست !
و نکته مهم تر فایرفاکس در کل اول هست !
راستی به غیر از اشکلات و غیر استاندارد های آپرا این یکی را همین امروز دیدم :
تا 30 ثانیه حدودا سرعت Gif را تشخیص نمیده و همین طور پست سر هم پخش میکنه ! ( در کل بحث استاندارد را باید برنده را Ie دونست ! )
حالا در مورد پست های بالا ( چرا فایرفاکس ها و اف اف گفته ! )
نظرتون را بگید آپرایی ها ...
این طور که معلومه امپراطور هم اف افی شده چون من چند بار گفتم اما مثل اینکه صحبتی نداشتند که بیاند...
موفق باشید
سپهر
البنه این مشکل خیلی هم کم نیست !
با Ie و آوانت اصلآ این مشکل نبود !!
آوانت از هسته IE با باگ های اضافی استفاده میکنه :1. (26):نقل قول:
آقا میخوام برم سر چرا فایرفاکس بعدی چرا کسی در مورد پست های قبلی ما نظر نمیده !؟!؟
منم با این بقول شما FF یه چند روزی کار کردم اما واقعا سرعت خوبی ازش ندیدم (بدون تعصب میگم)
یعنی نتونستم خودمو باهاش وفق بدم و در مقایسه با اپرا واقعا ، اپرا رو بهتر دیدم و سرعتش واقعا عالیه
فقط مشکلی که باهاش (اپرا) دارم باسه همین ادیتوری هست که باهاش تو فروم کار میکنم
به خاطر این مشکل فعلا هم دارم با Ie کار میکنم
با تشکر
مهدی:1. (23):
فقط فایرفکس رو عشق است
بهترین مزیتش هم یوزر فرندلی بودنش
این حرفا چیه ؟!!!!!!!!!!!!
فایر فاکس بهترین مرورگر هست به این دلیل ها که خودم بهش رسیدم :
1- table ]ا تو فایرفاکس با سرعت وحشتناک لود می شن ولی تو ie و opera محتویات لود میشه و بعد یک جا نمایش داده میشه که خیلی بده !!!
2- شما اگر عکس انیمیشنی بسازی تو فارفاکس با سرعت واقعی نشون داده میشه ولی تو بقیه مرورگرها کند هست !
3- هیچ یک از ویروس های جاوا اسکریپت و وی بی اسکریپت رو فایرفاکس عمل نمی کنه اگه یادتون باشه مدتی بود که لینک های ویروسی به طور خودکار از یاهو واستون میومد ... هرکی با IE میرفت ویروسی میشد ولی من چندین بار با فایر فاکس رفتم چیزی نشد !
4- سرعت لود اسکریپت ها و مخصوصا ای جکس تو فایر فاکس وحشتناکه !
5- شما با فایرفاکس یک طراح حرفه ای وب می شوید ! چون ایر فاکس به تگی که بسته نشده باشه گیر میده ولی تو ie یا opera اینطور نیست و هردمبیلیه ! من خودم وقتی با فایرفاکس آشنا شدم و طراحی هامو دیدم یکی بود یکی نبود میومد ! و فایر باعث شد من تو طراحی پیشرفت کنم و استاندارد طراحی کنم !
و...
خیلی مورد دیگه هست که دیگه وقت ندارم !
خدانگهدار