دارمت اف اف جون :1. (10):نقل قول:
دواش اف اف جون :1. (25):
بیا اینم برای پرفسور مهراد :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
برید تو کفش :1. (5):
Printable View
دارمت اف اف جون :1. (10):نقل قول:
دواش اف اف جون :1. (25):
بیا اینم برای پرفسور مهراد :
برید تو کفش :1. (5):
دوست عزیز کاملا مشخصه که دارید از روی تعصب محض صحبت میکنید ... :1. (23):نقل قول:
مثلا شما بیاید دانلود منیجرهای اپرا و فایرفاکس رو با هم مقایسه کنید ...!! :1. (27):
پی ام دادم به اف اف باهاش تلفنی حرف بزنیم همین الان حرفامون تموم شد ! :1. (37):نقل قول:
الان آن میشه !
مهراد آقا بحث را به هر جا می بریم در میرید ؟!؟!؟ گفتید Translate جوابتون را دادیم به نظرتون بازم توی پشتیبانی از زبان و ترجمه و ... آپرا قوی تر هست ؟!!؟
2- در مورد بوکمارک گفتید که بازم نتیجه ای نداشت ...
3- این هم برای شما :
سرعت دانلود با فایرفاکس به نظر بنده بیشتر هست اما این را کلی گفت ! چون مشخص نیست و به خیلی چیز ها بستگی داره ...
حالا شما بگو کدوم بعد دانلود را می خوای تا بهتون بگم ! سرعت !؟!؟ امکانات و ... هر چیز که شما بخواهید را فایرفاکس داره جیگر ( حالا برو بگرد توی اکستنشن ها ببین چیا نداره همونو بگو :1. (38): )
با این حال من یک توضیحات کوچیک میدم با توجه به نام تاپیک شما میتونید نظر بدید :
چرا فایرفاکس ؟!؟!!؟ ( قسمت دانلودینگ و آپلودینگ ! ) :
فایرفاکس با وجود اینکه یک دانلود منیجر معمولی دارد با اکستنشن هایش یک دانولد منیجر فوق العاده و یک نرم افزار توپ العاده :1. (38): را دارد !
برای مثال :
1- سرچ در نوار Bit Torrent و دانلود بسیار آسان !
2- Video Download به راحتی می تونید به صورت مستقیم از بیش از 24 سایت فیلم دانلود کنید !
3- این هم تنها مزیت دانلود منیجر آپرا بود که اینم داره اف اف :
دارا بودن تب برای دانلود و نشون دادن درصد و ... !
4- دارای بودن نوار دانلود به صورت کوچک در پایین صفحه !
5- دارای دانلود منیجر فوق العاده DownThemAll که میتونید باهاش به قول بچه های دوست این فروم برید فضا ! :1. (38): سرعت فوق العاده و ... !
و .................. !
چی بگم هر چی بگم بازم کمه ! :1. (21): ( این لاو تو اف اف بود ! )
موفق باشید
سپهر:11():
آقای مهرداد خان مثل این هست که شما بگی شموشک نوشهر قوی تر از بارسلونا هست !!! و بعد تازه بگین چرا طرفداری محض می کند و غیر منطقی ! :1. (35):نقل قول:
در مورد دانلود سپهر توضیح داده اما بازم میگم با DownThemAll دیگه بحثی نمیمونه !
با تشکر و سپاس ( از بچه های اینجا یاد گرفتم :1. (38): )
اف اف :1. (3):
DownThemAll دیگه بحثی نمیگذاره ! چون کاره WebZIp و هر چی را بگی را هم میتونه انجام بده !نقل قول:
Sorry پاکینگ مای پست کنید دوباره اومد !
آقا من نمیدونم چرا شما اینقدر متعصب ( از نوع خشک ) ...
ادامه بحث در اینجا باشه بهتره :
آقا مهراد چی شد ؟!؟!؟! نه آقا من فکر نمی کنم ما با تعصب گفته باشیم مثل این هست که شما طرفداری شموشک نوشهر را بکنید و ما بارسلونا و وقتی میگیم شموشک ضعیفه میگید خیر قوی تره :1. (35): من نه فایرفاکس چیزی بهش میده و نه ... اما ! شما گفتید دانلود من و اف اف دانلود را گفتیم آیا بازم چیزه دیگه ای مونده که آپرا باید داشته باشه و اف اف نداره؟نقل قول:
چرافایرفاکس ؟!!؟ (قسمت پشتیبانی از زبان فارسی ! ) :
بدون شک می توان گفت تنها مرورگری که بدون هیچ عیب و ایرادی از زبان فارسی پشتیبانی می کند همین اف اف هست ! ( مرورگره نه یوزره :1. (38): ! ) جالب تر این هست که بدونید فایرفاکس یک فارسی ساز کامل برای زبان فارسی ! مترجم کامل برای زبان فارسی ! تقویم ، RSS و ... در Persian Plus Package دارد که کاربران ایرانی را بسیار راحت فوکولد :1. (38):
موفق باشید
سپهر:11():
باشه آقا مهراد بدون تعصب میگیم اما شا نگفتید جواب ما را ! شما گفتید دانلود ما دانلود منیجر را گفتیم اگه بخش خاض دیگه ای مورد نظرتون هست بگید تا واقعا اثبات بکنیم چراکه میگیم Ff !