جناب مايكرون چه نسخه اي قرار هست بتاش بياد ؟ چون نسخه آلفا ورژن 1.1 اين برنامه هست .
Printable View
جناب مايكرون چه نسخه اي قرار هست بتاش بياد ؟ چون نسخه آلفا ورژن 1.1 اين برنامه هست .
خوب بحثش را دوست عزيزم مايكرون باز كردند . در پست هاي بعد در مورد اين برنامه بيشتر توضيح ميدم .
اينجا هم ميخوام يك حال اساسي به كليه بچه هاي اين انجمن و كلا ايراني ها بدم !
نرم افزار :yes: FireFox Ultimate Optimizer v1.1 + Persian :yes:
توضيحات : اين نرم افزار باعث استفاده كمتر از منابع كامپيوتر شما مي شود و باعث تسريع مرورگر فايرفاكس و هنگ نكردن در صورت لود بيش از 30-50 تب ! :1. (23):
دانلود اين نرم افزار به زبان فارسي كه توسط بنده و براي تيم پي سي نتورك فارسي شده است در پيوست هاي همين پست امكان پذير است .
پسورد فايل : برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
موفق باشيد
شهريار:give_rose:
شهریار جان اون نسخه ای که شماگذاشتید نسخه آزمایشی بوده
این ورژن قابلیت سازگاری با ویندوز Vista رو نداشت که حالا اضافه شده و یکسری کد هاش تغییر کرده بعد شهریار جان خیلی بد فارسی کردی عزیز !! من یکسری تغییرات توی ترجمه دادم
رمز فایل فشرده : PC Network Fourm
فایل ترمیم شد :great:
PCNetwork Is My Life
نقل قول:
سيد امير عزيز يكي اينكه فايلي كه گذاشتي را نتونستم extract كنم و ارور داد چكش كن .
2- اوني كه بنده گذاشتم نسخه بتا نيست و نسخه كامل ورژن 1.1 هست .
3- ترجمه ميگه كلا بيش از 3 تا جمله داشت ؟ :1. (38): نگاه كن ، دوستان هم ببينند فكر نميكنم مشكلي باشه .
4- امكان سازگاري با ويستا را هم گمان نميكنم نداشته باشه چون كد ها كامل سازگاري دارند . يك تست بكنند بچه ها .
اوني هم كه گفته بوديد نسخه را كش رفتم بايد به عرضتون برسونم كه اين نسخه مدتي هست كه منتشر شده ( نسخه جديد نه نسخه قبلي كه آنتي ويروس ها ميگرفتشون!)
قربانت شهريار:1. (23):
بچه ها براي اينكه متوجه امكانات فايرفاكس بشيد هميشه اين تاپيك را ببينيد :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
:merci:
Firefox 3.0 Beta 3
Firefox is a free, open-source web browser for Windows, Linux and Mac OS X and is based on the Mozilla codebase. It is small, fast and easy to use, and offers many advantages over Internet Explorer, such as the ability to block pop-up windows
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
بچه ها موافقيد تاپيك اكستنشن ها را با اين تاپيك تركيب كنيم ؟
نه Galaxy عزیز .
لازم نیست به نظر من.
اگه این کارو بکنیم ، خیلی تو هم تو هم میشه همه چی !
یکی سوال میپرسه یکی اکستنشن میزاره یکی آموزش میده و ... . :great:
نقل قول:
ببين ساسان جان خودم هم اول كار موافق نبودم اما دلايلم الان اين هست :
1- بدون اين كار ما اينجا چي كار مي خوايم بكنيم ؟ ما اينجا بايد بيايم ضمن بحث اكستنشن ها و نكات اون ها را بگيم تا ملت استفاده كنند و بررسيشون كنيم .
نظرت چيه ؟
توی این تاپیک باید فقط در مورد خود Firefox بحث بشه نه اکستنشن هاش .
دوستان دیگه هم نظر بدن .