با IE ؟؟!!؟ آقای مهدی خان ادمین گرامی ...نقل قول:
سرعت لود را که بنده این طور فرض نمی کنم ...
شما اکستنشن هایی که معرفی می کنیم را نصب کنید اگه خوشتون نیومد با بنده !
موفق باشید
سپهر:1. (26):
Printable View
با IE ؟؟!!؟ آقای مهدی خان ادمین گرامی ...نقل قول:
سرعت لود را که بنده این طور فرض نمی کنم ...
شما اکستنشن هایی که معرفی می کنیم را نصب کنید اگه خوشتون نیومد با بنده !
موفق باشید
در پست های بعد بیشتر در مورد گفته های جنابعلی صحبت می کنم اما !!!نقل قول:
میشه گفت دقیقا شما درست میگید به خصوص با FireBug این ها مشخص میشه !
آپرا بیشتر سرعتش در لود ای جکس ها می دونید چرا ؟ چون بیشترش را لود نمیکنه :1. (38): IE هم که سرعتش پایین هست امنیتش بسیار بسیار پایین ...
از نظر امنیت : اول فایرفاکس هست - دوم NetScape - سوم آپرا - چهارم IE !
موفق باشید
سپهر:1. (21):
چرا فایرفاکس ؟! (قسمت طراحی ، ویرایش وب ! ) :
یکی از بهترین جاهایی که شما می توانید طراحی وب یاد بگیرید در خود وب و اینترنت هست ! اما مشکل اصلی اینجاست که هیچ زمانی شما نمی توانید سورس CSS و ... سایت های مختلف را مشاهده کنید و ادیت کنید و تغییرات حاصل شده را ببینید ! اما فایرفاکس با ابزاری به نام WebDeveloper که در این تاپیک معرفی شد توانایی همه ی این کار ها حتی Debug کردن سایت های مختلف را هم دارد ! :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
این هم چک کردن وب با استاندارد های اف اف :
موفق باشید
:1. (27): بازرترین مشکل IE نسبت به سایر مرورگر ها بعد از امنیت اینه که شما وقتی چند تا Tab را باز کنید خیلی راحت هنگ می کنه !!! :1. (5): ولی در اف اف و آپرا این طور نست !نقل قول:
FF = FireFox = ME
بای:1. (37):
در حالت عادی FF امن هست اما !!! :
توضیحات سایت فایرفاکس در مورد اکستشن NoScript :
Winner of the "2006 PC World World Class Award", this tool makes Firefox the safest browser around.
دلیلش هم اینه که این اکستشن توانای جدا سازی ، بلاک و .. اسکریپت ها و قسمت های مختلف یک سایت را دارد من با این اکستشن تا چندی پیش بدون ایستادن زمانی برای دانلود از Rapid SHare دانلود می کردم چون اون قسمت از اسکریپت که مربوط به تایمر می شد را می گفتم لود نکن !
برید اینجا کامل کامل بخونید :
:1. (10): ( برای اف اف )
بدون شرح ..... :1. (3):
آقا مهراد جواب پست هایی که من و اف اف گفتیم را دادید ؟! :1. (35):نقل قول:
در مورد این ! کاملا درسته ! من الان با تب های مشابه هم دیدم درسته فقط مشکل اینجاست که من دانلود منیجرم با Ff هست دیگه دانلود منیجر ندارم که خودش رم کم مصرف نمیکنه و ...
اگه میشه پست های بالا را جواب دید...
ممنون
سپهر:11():
بله دوست من بنده هم از امنیت پایین IE کاملا مطلع هستم اما فعلا چاره ای نیستنقل قول:
با لود FF نمیتونم کنار بیام
با ایراد ادیتور اپرا هم همینطور
اما اگه ایراد اپرا برطرف بشه فکر میکنم که اپرا انتخاب اول باشه و FF انتخاب دوم:1. (3):
آقا می تونی یک عکس از صفحه ات در هنگام لود با اف اف بگیری چون 100 من این طوری فکر نمی کنم ! چون اصلا سرعتش حداقل از IE که بیشتره !نقل قول:
تازه دوست عزیزم شما اکستنشن هاش را نصب کردید ؟ ( حتی برای سرعت و کنترل آی پی و ... اکستنشن هست ! )
Fire Tweak فکر کنم اسمش هست ... میتونید در اونجا ببینید که مشکل سرعتتون از کجاست و زیادش کنید...
موفق باشید
فقط در یک جمله ...
فایرفاکس اینقدر منحصر به فرد هست که گوگل داره ازش پشتیبانی می کنه ! همینو بس
موفق باشید