حالا جهت ناراحت نشدن شما هم بحث رو جمع بندی میکنم...اینترنت اکسپلورر اول...(شوخی کردم)...من خلاصه با این مرورگر راحتم...البته از فایر فاکس هم بدم نمیاد...
حالا جهت ناراحت نشدن شما هم بحث رو جمع بندی میکنم...اینترنت اکسپلورر اول...(شوخی کردم)...من خلاصه با این مرورگر راحتم...البته از فایر فاکس هم بدم نمیاد...
|
|
कभी हार
مجیر جان راهی دیگه برات نمونده جز فایرفاکس (شوخی!)
بیا اینم یکی از اکستنشن هاش :
No Script
این اکستنشن برنده بهترین پلاگین مرورگر ها در سایت PCWorld شده .
این اکستنشن توانایی بلاک کردن ، باز کردن ، اجازه دادن به باز شدن بعضی از کد های جاوا و اجازه ندادن برای باز کردن بعضی دیگر میشه که شما دیگه از دست Spam آسوده میشید .
Foxmarks Bookmark Synchronizer :
این یکی یک اکستنشن هست که شما میتونید بوسیله ی اون بوک مارک هاتون را بین چندین کامپیوتر به اشتراک بگذارید !!!! ( مثلا من بوکمارک میکنم یک چیزی را برای شما هم میتونه بیاد! )
این یکی دیگه که دهنتون باز میمونه ازش !!!:
FoxLingo :
یک منبع نا محدود زبان های دنیا !!!
این دیکشنری توانایی ترجمه کامل یک صفحه ، ترجمه کردن لغت سرچ شده ی شما به زبان های دیگر!!!( یعنی شما اگه معنی یک کلمه را نمیدونید میتونید فارسیش را بنویسید اون انگلیسیش میکنه! ) ، دارای صد لینک برای آموزش زبان های محتلف دنیا ! و .... ! در ضمن این اکستنشن از 45 زبان پشتیبانی میکند از جمله فارسی!!!
دانلود این اکستنشن فوق العاده !
در پست های بعد بیشتر توضیح میدم !
حالا خودتون قضاوت کنید کدوم مرورگر بهتره ؟
موفق باشید
شهریار
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
حق آب و گل داره
कभी हार
ببین سعید جان میگم اپرا مرورگر خوبی هست اما این واقعیت را باید قبول کرد که فایرفاکس بسیار قوی تر هست ! ( حالا خود هسته هم قوی تر نباشه با اکستنشن ها خیلی قوی تر میشه ! )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Emperatour برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در ضمن یک اکستشن داره فایرفاکس به نام FireDebug این اکستنشن میاد و مشکلاتی که فایرفاکس داره را مشخص میکنه و راه حل اون را میده ! مثلا برای همین مشکلات استاندارد نبود اون با بعضی از صفحات خودش یک راه حل داره که فایلش را ادیت میکنید ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سعید حان خودت قضاوت کن حالا کدوم بهتره ؟
قربانت شهریاربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و آن جا "انسانیت" است ..
*MoJtAbA* (12-08-13)
Administrator
من که خدائیش از نحوه سرچ توسط Opera خیلی راضی ام ...
هیچ مشکلی هم نداره ...!
سپاس
कभी हार
مهراد جان مشکلات جاواش چی ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درست کسی نمیگه اپرا بده . اما ما میگیم بهترین فایرفاکس هست . یعنی بین خوب و خوب تر داریم انتخاب میکنیم وگرنه خودم به شخصه نحوه ی لود اپرا ( اول متن بعد تصویر ) را دوست دارم ...
قربانت شهریاربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و آن جا "انسانیت" است ..
*MoJtAbA* (12-08-13)
|
|
حق آب و گل داره
कभी हार
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Emperatour برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله عزیزم تشخیص میده .
شما هر چیزی که فکر کنی فایرفاکس نداره را میتونی با اکستنشن هاش جبران کنی !
مثلا این را ببین :
Link Wad :
این اکستنتشن میاد تب های شما را دسته بندی میکنه مثلا شهر سخت افزار یک طرف گوگل یک طرف دیگه و ...
دانلود
شما هر چیزی که میگی اپرا توی تب قوی تره اینجا بهترش را میتونی پیدا کنی :
https://addons.mozilla.org/search.ph...firefox&type=E
- - - - - - - - - - - - - -
این هم یکی دیگه که کم کم داره بی رقیب میشه :
GSpace :
این اکستنشن میتونه کاری کنه که شما از 2.8 گیگابایت G-mail تون مثل یک فضای خالی استفاده کنید و در اون بوسیله ی فایرفاکس فایل بریزید !
دانلود
یا مثلا شما این ترفند را نگاه کن :
وب گردی را هر وقت دوست داشتید ادامه دهید!!!
این را هم ببینید :
پروفایل در فایرفاکس!
با هم میگید بهترین نیست ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
موفق باشید
شهریاربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و آن جا "انسانیت" است ..
Administrator
شهریار جان منظورم از " هیچ مشکلی نداره" نحوه سرچ کردن با اپرا بود ...
خودمم میدونم با جاوا اندکی مشکل داره ...
*MoJtAbA* (12-08-13)
شهریار جان خوب NetScape که بهتره چون اونم قابلیت اضافه کردن اکستنشن رو داره!! در ضمن موزیلا و نت اسکیپ تقریبا مشابه همیگه هستن حالا نمیونم کدوم از رو کدوم زدن ولی اگر Netscape 8.1 نصب کنین و یکم باهاش کار کنین دیگه از هیچ وب بروزری استفاده نمی کنین
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks